kyk borcu

Niye bazen bende ödemeyi unutuyorum yatırmaya gittiğim de alıyorlar bir sorun olmuyor. Acaba ilk taksit diye mi öyle oldu.

Sonuxta devlete borcun var ve o parayi bi sekilde alir gunu gectiyse. Siz benim durumumu yasadiniz heralde maasinizdan kesinti olmadi mi?

Yooo, dediğim gibi yapılandırma gelecek dediler diye 4 ay ödeme yapmadım kyk için, maaşımdan kesinti, bloke vs. hiçbişey olmadı. İkisi birbirinden ayrı şeyler. En fazla evinize bir yazı gönderiyorlar işte ödeme yapmanız lazım zart zurt diye.
He yine de gidip bir yetkili ile görüşün tabi, bundan sonrası için ne yapmanız laızm? Yapılandırma beklemek mi yoksa başka bir metodu var mıdır? Yoksa da o zaman yapacak bişey yok, siz ödeyeceksiniz ama devlet almıyor sonuçta bu ödemeyi.

Tebliğ kağıdı gelir eve maastan kesinti olmaz merak etme cnm. Bnde senin durumunu yasamstim oradan biliyorum

Tebliğ kağıdı gelir eve maastan kesinti olmaz merak etme cnm. Bnde senin durumunu yasamstim oradan biliyorum
Canim sağol bilgi ve
Kesin benim durum mu? Yani yapilandirdiniz borcunuzu, vergi dairesine ilk taksdi yatirmadiniz ve boyle mi oldu? Maasinizdan kesilmedi mi?

gib.gov.tr ye gir ordan yatır canım ben yeni taksidimi yatırdım yine unutmuşum 1.5 ay falan gecikmiş , faiz işlemiş o kadar. Ödenmez olur mu hiç , boşuna sinirini memurlarla bozma netten hallet bundan sonra en temizi

gib.gov.tr ye gir ordan yatır canım ben yeni taksidimi yatırdım yine unutmuşum 1.5 ay falan gecikmiş , faiz işlemiş o kadar. Ödenmez olur mu hiç , boşuna sinirini memurlarla bozma netten hallet bundan sonra en temizi
Ama yapilandirma bozulmuşsa? Memur bilgisayardan bakti sonuçta bilgisayar kabul etmiyor almiyo dedi. Memurun gicikliği ayri bir mevzu ama onunla alakasi yok ki bu durjmun. Günü geçtigi icin olmadi maalesef.

Arkadaşlar kyk borcumu yapilandirdim ve ilk taksitte 1 gun gecikme oldu. Şimdi vergi dairesine geldim bilgisayar kabul etmiyo br gun gecikmissin dedi. Zaten memurlarin suratsızlığı her halta bağirma eğilimlerini bilirsiniz. Saat 4 olduğu için sorularima cevap vermeden kalkip gittiler nasil insanlarsa. Şimdi ben napicam. Yani ödemeyi nereye nasil yapixam okuduğum kadariyla iki taksit ödemeyjnce yapilandirma bozuluyormuş. Bilgi verirseniz sevinirim.

bende yapılandırmıştım borcumu ama ödeyemedim dün. şimdi konuyu görünce sisteme girdim ihlal edildiği için ödeme olmuyor diyor yani yapılandırma iptal

eski borç taksitlerini ödemeye devam. tabiki borç senin borcun ama ufak ufak bile ödesen takipli olmazsın bana memur öyle demişti. mükellef borcunu ödüyorsa sorun yok demişti.

normal kyk borcu ödüyormuş gibi öde taksitlerini

kyk'nın yapılandırması ayrı bir de geçtiğimiz ay ödenmeyen borçlar için kyk yapılandırma yapmıştı. konu sahibinin dediği 2.yapılandırma

Of su borcu gormek hatirlamak duymak istemiyorum neden aldim bilmemki. Tee 2010 mezunyu. Haciz maciz gelecek Allah korusun. Toplasan bin tl ancak odemisimdir kaldi 12.000 tl :mapus:

kyk'nın yapılandırması ayrı bir de geçtiğimiz ay ödenmeyen borçlar için kyk yapılandırma yapmıştı. konu sahibinin dediği 2.yapılandırma
Benimki hangi türlüsü bilmiyorum ki üniden 2011 de mezun oldum ben. Ha öderim ha ödeyeceğim derken taksitler kaçtı , eşim yapılandırdı bir kere yine ödemedik unuttuk bir kaç taksit sonra. Şimdi de aklıma geldikçe giriyorum gib.gov.tr ye en öndeki taksidi yatırıyorum kredi kartı ile.

Benimki hangi türlüsü bilmiyorum ki üniden 2011 de mezun oldum ben. Ha öderim ha ödeyeceğim derken taksitler kaçtı , eşim yapılandırdı bir kere yine ödemedik unuttuk bir kaç taksit sonra. Şimdi de aklıma geldikçe giriyorum gib.gov.tr ye en öndeki taksidi yatırıyorum kredi kartı ile.
İşte sizin yapilandirmaniz bozulmamş. Benim bozuldu.

Arkadaşlar kyk borcumu yapilandirdim ve ilk taksitte 1 gun gecikme oldu. Şimdi vergi dairesine geldim bilgisayar kabul etmiyo br gun gecikmissin dedi. Zaten memurlarin suratsızlığı her halta bağirma eğilimlerini bilirsiniz. Saat 4 olduğu için sorularima cevap vermeden kalkip gittiler nasil insanlarsa. Şimdi ben napicam. Yani ödemeyi nereye nasil yapixam okuduğum kadariyla iki taksit ödemeyjnce yapilandirma bozuluyormuş. Bilgi verirseniz sevinirim.
Maalesef bir gün bile geciktirince iptal oluyor. Ben de yapılandırdım. Korkumdan son gününden önce ödüyorum. Ama tekrar yapılandırırlar. Sık sık af çıkıyor.

heh bende öyleyim şuan ama şöyle bir durum var atıyorum senin ödemen gereken 10 aylık borcun var. sen bu borcu 11 ayda ödeyemezsin

bende senin gibi yapıyorum 1 ay ödüyosam 2 ay ödemiyorum

memur bana sen öde borcunu bir şey olmaz demişti o abiye güveniyorum :KK53:

İşte sizin yapilandirmaniz bozulmamş. Benim bozuldu.
Bence gir bir gib.gob.tr ye. Borç öde kısmına bir bak. Vergi dairesindeki memura geçen sene elimde nakit varken gittim bütün borcumu kapatmak istiyorum dedim. Tahminimin 10 da biri bir rakam söyledi , nasıl olur mümkün değil dedim. Yok işte hanfendi borcun toplamı bu deri , iyiymiş dedim ödedim. Borç bitti sanıyorum işte gib.gov.tr yi duyunca dur bir bakayım gele diye girdim o sadece bir taksidi imiş!

Gir bak sen bir dene.

Of su borcu gormek hatirlamak duymak istemiyorum neden aldim bilmemki. Tee 2010 mezunyu. Haciz maciz gelecek Allah korusun. Toplasan bin tl ancak odemisimdir kaldi 12.000 tl :mapus:

amcam 2002 mezunu hiç ödemedi borcunu bankacı

2006da bankaya çalışanınızın borcu var saat 17.00'ye kadar ödemezse banka kartlarına haciz koyucaz diye bir kağıt yollamışlar

amcam ben allahtan bankadaydım genel müdürle görüştüm hemen kredi çektim ödedim sonra da krediyi ödedim demişti.

bende 5 sene yedim bir bereketini de görememiştim

Back
X