- 7 Ocak 2015
- 585
- 665
- 103
- 37
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sonuxta devlete borcun var ve o parayi bi sekilde alir gunu gectiyse. Siz benim durumumu yasadiniz heralde maasinizdan kesinti olmadi mi?
Canim sağol bilgi veTebliğ kağıdı gelir eve maastan kesinti olmaz merak etme cnm. Bnde senin durumunu yasamstim oradan biliyorum
Kesin benim durum mu? Yani yapilandirdiniz borcunuzu, vergi dairesine ilk taksdi yatirmadiniz ve boyle mi oldu? Maasinizdan kesilmedi mi?Tebliğ kağıdı gelir eve maastan kesinti olmaz merak etme cnm. Bnde senin durumunu yasamstim oradan biliyorum
900 tl si kaldı güne girdim aldığım para ile toptan kapata camYok onu kafama taktigimdan degil zaten beni azarlamadi baskalarina çekmirdigi icin uzak durmayi tercih ettim. Siz bozulunca naptiniz. Yeniden yapilandirma olur mu?
Ama yapilandirma bozulmuşsa? Memur bilgisayardan bakti sonuçta bilgisayar kabul etmiyor almiyo dedi. Memurun gicikliği ayri bir mevzu ama onunla alakasi yok ki bu durjmun. Günü geçtigi icin olmadi maalesef.gib.gov.tr ye gir ordan yatır canım ben yeni taksidimi yatırdım yine unutmuşum 1.5 ay falan gecikmiş , faiz işlemiş o kadar. Ödenmez olur mu hiç , boşuna sinirini memurlarla bozma netten hallet bundan sonra en temizi
Arkadaşlar kyk borcumu yapilandirdim ve ilk taksitte 1 gun gecikme oldu. Şimdi vergi dairesine geldim bilgisayar kabul etmiyo br gun gecikmissin dedi. Zaten memurlarin suratsızlığı her halta bağirma eğilimlerini bilirsiniz. Saat 4 olduğu için sorularima cevap vermeden kalkip gittiler nasil insanlarsa. Şimdi ben napicam. Yani ödemeyi nereye nasil yapixam okuduğum kadariyla iki taksit ödemeyjnce yapilandirma bozuluyormuş. Bilgi verirseniz sevinirim.
gib.gov.tr ye gir ordan yatır canım ben yeni taksidimi yatırdım yine unutmuşum 1.5 ay falan gecikmiş , faiz işlemiş o kadar. Ödenmez olur mu hiç , boşuna sinirini memurlarla bozma netten hallet bundan sonra en temizi
Evet kesilmedi ama belli bir süre sonra ödeme emri geliyoCanim sağol bilgi ve
Kesin benim durum mu? Yani yapilandirdiniz borcunuzu, vergi dairesine ilk taksdi yatirmadiniz ve boyle mi oldu? Maasinizdan kesilmedi mi?
Benimki hangi türlüsü bilmiyorum ki üniden 2011 de mezun oldum ben. Ha öderim ha ödeyeceğim derken taksitler kaçtı , eşim yapılandırdı bir kere yine ödemedik unuttuk bir kaç taksit sonra. Şimdi de aklıma geldikçe giriyorum gib.gov.tr ye en öndeki taksidi yatırıyorum kredi kartı ile.kyk'nın yapılandırması ayrı bir de geçtiğimiz ay ödenmeyen borçlar için kyk yapılandırma yapmıştı. konu sahibinin dediği 2.yapılandırma
Naptin yaaIlk taksit odenmezse yapılandırma bozulur
İşte sizin yapilandirmaniz bozulmamş. Benim bozuldu.Benimki hangi türlüsü bilmiyorum ki üniden 2011 de mezun oldum ben. Ha öderim ha ödeyeceğim derken taksitler kaçtı , eşim yapılandırdı bir kere yine ödemedik unuttuk bir kaç taksit sonra. Şimdi de aklıma geldikçe giriyorum gib.gov.tr ye en öndeki taksidi yatırıyorum kredi kartı ile.
Onu danışın bir istersenizNaptin yaaödemeyip yeni yapilandirmayi beklesem olur mu?
Maalesef bir gün bile geciktirince iptal oluyor. Ben de yapılandırdım. Korkumdan son gününden önce ödüyorum. Ama tekrar yapılandırırlar. Sık sık af çıkıyor.Arkadaşlar kyk borcumu yapilandirdim ve ilk taksitte 1 gun gecikme oldu. Şimdi vergi dairesine geldim bilgisayar kabul etmiyo br gun gecikmissin dedi. Zaten memurlarin suratsızlığı her halta bağirma eğilimlerini bilirsiniz. Saat 4 olduğu için sorularima cevap vermeden kalkip gittiler nasil insanlarsa. Şimdi ben napicam. Yani ödemeyi nereye nasil yapixam okuduğum kadariyla iki taksit ödemeyjnce yapilandirma bozuluyormuş. Bilgi verirseniz sevinirim.
Benimki hangi türlüsü bilmiyorum ki üniden 2011 de mezun oldum ben. Ha öderim ha ödeyeceğim derken taksitler kaçtı , eşim yapılandırdı bir kere yine ödemedik unuttuk bir kaç taksit sonra. Şimdi de aklıma geldikçe giriyorum gib.gov.tr ye en öndeki taksidi yatırıyorum kredi kartı ile.
Bence gir bir gib.gob.tr ye. Borç öde kısmına bir bak. Vergi dairesindeki memura geçen sene elimde nakit varken gittim bütün borcumu kapatmak istiyorum dedim. Tahminimin 10 da biri bir rakam söyledi , nasıl olur mümkün değil dedim. Yok işte hanfendi borcun toplamı bu deri , iyiymiş dedim ödedim. Borç bitti sanıyorum işte gib.gov.tr yi duyunca dur bir bakayım gele diye girdim o sadece bir taksidi imiş!İşte sizin yapilandirmaniz bozulmamş. Benim bozuldu.
Of su borcu gormek hatirlamak duymak istemiyorum neden aldim bilmemki. Tee 2010 mezunyu. Haciz maciz gelecek Allah korusun. Toplasan bin tl ancak odemisimdir kaldi 12.000 tl![]()