KYK burs basvuruları basladı mı?

WomanAndProud

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Mart 2013
1.075
258
123
27
Kafayı yemek uzereyım ya. Temmuzun son haftası baslar dıyorlardı, her gun gırıp baktım, basvuru sayfası aktıf degıldı. Ya da ben yanlıs lınke mı baktım acaba. Bazı yerler basladı basvurular falan dıyor, basvurmak ıcın tıklayın dıyor ama onume gelen sayfa yurt basvurularıyla ılgılı :26:

Bılen bırı yardımcı olabılır mı basladı mı basvurular? gecen seneyı sefıl gıbı gecırdım barı bu sene kacırmayayım

yurt başvuruları başladı burs başlamadı kyknın anasayfasında direk çıkar zaten duyuru başlayınca

KActır gırıyorum hep baslamadı yazıyordu bugun bısey yazmayınca panık yaptım. Tahmınen ne zaman baslar acaba:26: Cok tesekkurler

bu aralar başlar heralde geçen sene29temmuzda başlamıştı çünkü, kaçırmazsın merak etme sen hergün siteyi kontrol et sadece

Ben 11 ağustosta başlayacak diye okumuştum bi yerde ama tarihi yanlış da hatırlıyor olabilirim yanıltmak istemem seni

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

NOT : 2014-2015 Burs Kredi Başvuruları henüz başlamadı. 2014 Burs Başvuruları başladığında KYK-YURTKUR başvuru ekranı aktif olacaktır. Bu başvuru süreci kapsamındaki öğrenciler için başvuru alımı tekrarlanmayacak. /ALINTI

11 Ağustos'a kadar başvuru formu aktif olacakmış ve 29 eylül'de bitecekmiş, çok uzun bir zaman var yani arada, kaçırmazsın merak etme. Başlayınca kyk ana sayfada direk aktif olur zaten.

Bizim zamanimizda okul acilinca basliyordu. Ogrenim icin de. katki icinde. Basbakanlik bursu icinde.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Okula kayit olduktan sonra baslar veya kazandiktan sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…