• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KYK burs ?

limonkiz

Ağlamam artık gidenlere ♫
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2008
1.064
93
163
İstanbul
Ben ilk yıl KYKnın burs başvurusunu kılpayı kaçırdım. Şu an ikinci sınıfa geçiyorum. Sorularımı cevaplayabilirseniz çok sevinirim.

İlk sene başvurmadığım için bu sene başvurma hakkım olur mu?
Başvurduğumuzda kredi veya burs için ayrı ayrı mı başvuruyoruz yoksa tek şekilde başvurup hangisi gelirse onu mu kullanıyoruz?
Ve ilk burs/kredi hangi ayda yatar? Ocak falan yazıyordu okulum Eylülde başlayacak, 4 ay napacağım :5:

Son olarak da başvurular başladı mı? Veya ne zaman başlar. Siteye girdim ama çok karışık yazmışlar anlamadım hiçbişey. Hem henüz başlamadı yazıyor hem de başvuru işleminizi takipt etmek için şuraya tıklayın tarzı şeyler yazıyor. :26:

Son düzenleme:
Ben ilk yıl KYKnın burs başvurusunu kılpayı kaçırdım. Şu an ikinci sınıfa geçiyorum. Sorularımı cevaplayabilirseniz çok sevinirim.

Başvurduğumuzda kredi veya burs için ayrı ayrı mı başvuruyoruz yoksa tek şekilde başvurup hangisi gelirse onu mu kullanıyoruz?

Son olarak da başvurular başladı mı? Veya ne zaman başlar. Siteye girdim ama çok karışık yazmışlar anlamadım hiçbişey. Hem henüz başlamadı yazıyor hem de başvuru işleminizi takipt etmek için şuraya tıklayın tarzı şeyler yazıyor. :26:

Gecen sene kacirdiysan bu sene de basvurabilirsin
Tek basvuru yapiyosun duruma gore kredi veya burs geliyo alip almamak sana kalmis
Basvurular basladi mi bilmiyorum ama baslamis olsa kyk gov ana sayfada mutlaka yazar yazmiyosa baslamamistir ayrica daha erken bence baslamasi icin gecen sene daha gec baslamisti oyle hatirliyorum

Gecen sene kacirdiysan bu sene de basvurabilirsin
Tek basvuru yapiyosun duruma gore kredi veya burs geliyo alip almamak sana kalmis
Basvurular basladi mi bilmiyorum ama baslamis olsa kyk gov ana sayfada mutlaka yazar yazmiyosa baslamamistir ayrica daha erken bence baslamasi icin gecen sene daha gec baslamisti oyle hatirliyorum

Çok teşekkürler öncellikle.
Demin tekrar baktım bir haber sitesinde başlamış yazıyor KYK twitterdan açıklama yapmış diyordu. Kafam çok karıştı :44:

Başvurular daha başlamadı, ikisine birden başvuruyorsun, bu sene de başvuru yapabilirsin. Tercih sonuçları açıklanmadan başlamaz diye biliyorum.

Son düzenleme:

Ve ilk burs/kredi hangi ayda yatar? Ocak falan yazıyordu okulum Eylülde başlayacak, 4 ay napacağım :5:

Tercihler açıklandıktan sonra başvurular oluyor. Sanırım geçen sene ağustosta olmuştu.
İkinci sınıf olsan da başvurabiliyorsun tabiki.
Burs kredi başvuruları tek başvurudan. Kredi çıkarsa almazsın istemezsen.
Maalesef ilk kez alacak olanlara ocak ayında yatıyor ama daha sora 12 ay kesintisiz alabilirsin.

Tercihler açıklandıktan sonra başvurular oluyor. Sanırım geçen sene ağustosta olmuştu.
İkinci sınıf olsan da başvurabiliyorsun tabiki.
Burs kredi başvuruları tek başvurudan. Kredi çıkarsa almazsın istemezsen.
Maalesef ilk kez alacak olanlara ocak ayında yatıyor ama daha sora 12 ay kesintisiz alabilirsin.
Ocağa kadar idare etmem lazım yani, neyse ona da şükür. :)

Kaçırmazsın, tercih sonuçları açıklanınca tetikte ol ondan sonra başlıyor başvurular, duyarsın illaki ya da internet sitesinden takip edersin.

Dediğiniz gibi kulağım kykda olacak bundan sonra. Tercihlerden sonra takipteyim

Ailen bir sekilde para gonderiyosa ve bu yetiyorsa alma kyk falan derim ben.Geri odemesi okadar koyuyo ki ..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back
X