- Konu Sahibi Dou_You_Wanna
-
bende gaziantep üniversitesi mezunuyum ve sana önerim kesinlikle yurtta kalman bana yurt cıkmamıstı 5 gun misafir olarak kal biz seni yerleştirelim dediler ve yurt cıkmadıgı halde yerleştim daha sonra eve cıktım tabi ama pişmanım keske yurttan ayrılmasaydım bölümünü biraz garipseyebilirsin kampüs içinde MYO siyasi olayların merkezi orası pek karısma konusma 2 senen gayet rahat gecer sınıf arkadasların daha çok gaziantepli olacak dışarıdan gelen pek olmuyor MYO da geçme notu 70 eğer hocan insaflıysa çan eğrisi yapar
yurt zaten güzel kocaman bir bahce içinde 5 blok kocaman yemekhanesi ,internet cafesi ,masa tenisi, bilardo salonu,kantini,salonu,kuaförü,çamaşırhanesi,kırtasiyesi,tiyatro salonu,spor salonu ,tenis kursları fln var vaktin oldugunca katıl zamanını bosa gecirme zira antepte hava kararınca dısarda yapacak bişi bulamayacaksın
Bu bahsettiğimiz yurt özel mi acaba
Şey bişey daha sormak istiyorum Gaziantep üniversitesi biraz şehir dışındaymış duyduğum kadarıyla ulaşımda zorluk çekiliyo mu?
hayır şehrin dışında deil adreste kilis yolu üzeri yazar ama bütün dolmuslar otobusler gecer zaten otogar sehrin bası ünversite sonu ondan şehir dısı demiş olabilirler ama otogardan servisler vardı üniversiteye kadar otobus şoförlerinin şikayetiyle kaldırıldı otobuse binersin 1 saatte üniversitede olursun BİNEVLER dolmusu var ona binip 15 dkda çarsıda olabilirsin üniversitenin etrafı çarsıdan daha guzel ve guvenli bana göre cafeler yemek yiyebilecegin yerler var zaten bütün öğrenciler orada oturuyor merak ettigin bişi olursa sorabilirsin canım buradan özelden 5 senem orda geçti :kedi:
ya bu site devamlı hata verior yanlış guvenik kkodu dior!
kız bende marmaradayım saglık fakultesi benim sen nerdesin :)zemuszemus
devlet yurdu herkese çıkmaz. kazandığın yerin yurt hacmine bağlı.
yedek çıkarsa da %100 gelecek diye bekleme. kendine bir yer ayarlamaya bak. özel yurtlardan da olabilir
hayırlı olsun cnm ben burdurdan gelicem marmaraya bizim kampüs bahçelievler kampüsündeymiş sizinki nerde?
cnm bnmki üsküdar...
tamam tatlım ben bilmiyorum açıkçası istanbulu bahçelievler diiyorum ama onuda çok bildigimden deil sadece kampüüsn orda oldugunu biliyorum :) cnm bahçelievler ile avcılar arası ne kadar?
metrobusle yarım saat kaydirigubbakcemile3 bahcelievlerde oturuyorumda
almama hakkımız var mı peki
canım öğrenim kredisi genelde herkese çıkıo..ama çıksa bile işlemler ocak ayını buluoo notere çağırıp senet gibi bişi imzalattırıolar onu imzalamazsan almazsann..geri ödemelidir şahsen ben 8bin 40 liraya imza attım 3 sene öncee:sm_cool:ben burs ve öğrenim kr. seçtim kızlar
öğrenim kr. geri ödemeli mi
eğer öyleyse ve bana çıkarsa almama hakkım var mı
canım devlet yurtlarını yazan herkes zaten ilk başta yedek oluo..işte yazıo mesela 200.yedek gibi ilk bir ay mı ne devlet yurtlarında misafir olarak gözüküosun,kalıosunn sonra netleşioo..amaarkadaslar ben bu yedek olayını anlamıyorum.eğer yedek çıkarsa yurda felan alıyorlarmı bizi yerde felanda yatarım sorun deil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?