kyk bursu

rose3434

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2012
574
13
68
merak ettiğim birşey var sorumu sormak için uygun konu bulamadım. gözümden kaçtıysa kusura bakmayın. konuyu doğru yere mi açıyorum onuda bilmiyorum .s

ben kyk'ya burs başvurusu yapmak istedim bildiğiniz gibi tek burs seçeneği yoktu. burs öğrenim kredisi seçeneğini seçtim. çıkarsa istersen almıyorsun denmişti.

burs değilde öğrenim kredisi çıkarsa onu nasıl reddetcemi merak ediyorum?

devlet bursu yani kyk bursu geri ödemeli mi değilmi? geri ödemesiz yazıyo ama bir kaç yerde geri ödeniyo yazmış alanlar .s

cevap için şimdiden teşekkürler :)

Son düzenleme:
Bende öyle işaretledim hem öğrenim kredisi hem burs kyk geri ödemeli veriyor yani öğrenim kredisi bildiğim kadarıyla bursta başbakanlık bursu oluyor diye biliyorum sonuçlarını bekliyorum bende :10:

Bende öyle işaretledim hem öğrenim kredisi hem burs kyk geri ödemeli veriyor yani öğrenim kredisi bildiğim kadarıyla bursta başbakanlık bursu oluyor diye biliyorum sonuçlarını bekliyorum bende :10:

bursta geri ödemeli yani?
çıakrsa nasıl reddedebilirim?

Öğrenim kredisi ve katkı kredisi geri ödeniyor.
adı üstünde kredi. önce alıyorsun sonra faiziyle geri ödüyorsun. okul bittikten 2 yıl sonra ödeme başlıyor.

burs geri ödenmiyor.

Öğrenim kredisi ve katkı kredisi geri ödeniyor.
adı üstünde kredi. önce alıyorsun sonra faiziyle geri ödüyorsun. okul bittikten 2 yıl sonra ödeme başlıyor.

burs geri ödenmiyor.

peki kredi çıkarsa onu nasıl reddedicem ?

kredi çıktıktan sonra eğer istiyorsan notere gidip bir miktar para verip(40tl vermiştim) belge filan imzalıyorsun, eğer kredi almak istemiyorsan gitmezsen iptal olur bence...:26:

kredi çıktıktan sonra eğer istiyorsan notere gidip bir miktar para verip(40tl vermiştim) belge filan imzalıyorsun, eğer kredi almak istemiyorsan gitmezsen iptal olur bence...:26:

inşaallah öledir :) alırmıyım almazmıyım bilmiyorumda öğrenmek istedim. ocakta açıklanıyomuş zaten bi bakarım gerekirse alırım

Back
X