KYK Kesin Çıkar mı? :(

aysunkndmr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2014
399
74
48
mrb arkadaşlar çok şükür yerleştik ettik derken şimdi de bunun stresi aldı. özel yurtların en düşüğü bile 4 bin ve gerçekten zorlanacağımız bir miktar. babamın üstünde malı mülkü yok başkasının yanında çalışıyor ve bir kardeşim daha ünide. Ona çıkmamıştı çıksa da şöyle diyelim bilmem kaçıncı sıradaydı sanırım.

Kyk yurtlarına ne şartlarda yerleşebiliyoruz bunun kıstası var mıdır kesin çıkar mı bana? Olmadı yarıözel ama evde ya da özelde kalamam..

Telden yazıyorum noktalama vs için kusura bakmayın.

Ben yedek listesine bile girememiştim. Misafir olarak kalmıştım ama tam bir işkenceydi. Mikrop kaptım yurttan. Çıktım hemen özel yurda yerleştim. Aylık 350 tlye bulabilirsin. 200e bile var iyi araştırın. Yarı özel önceliğiniz olsun

Ben yedek listesine bile girememiştim. Misafir olarak kalmıştım ama tam bir işkenceydi. Mikrop kaptım yurttan. Çıktım hemen özel yurda yerleştim. Aylık 350 tlye bulabilirsin. 200e bile var iyi araştırın. Yarı özel önceliğiniz olsun

Yarı özel ne şartlarda geliyor ki?

tatlım o yarıozel tercıh etme kalktı. sansına nere gelırse gırıyorsun yenı yapılan yurtlar mukemmel tavsıye ederım yarıozeller yanı. ama eskı yurtlar bıraz kotu yınede kalınabılır

Ailesiyle aynı şehri yazmayıp başka şehirde yaşama hevesiyle maddi imkanlarını düşünmeyen gençler okusun bu ve benzeri konuları. Siz belki mecburiyetten başka şehri yazmışsınızdır ama keyfi yazan çok gerçekten. Özgür, aileden uzak olma hevesiyle başka şehire sıkıntı çekmeye gidiyorlar aslında, farkında değiller. Yurtlardansa 3-4 arkadaş ev tutabilseniz daha mı uygun olur acaba. Hangi şehri kazandınız bilmiyorum ama aylık 200 lira falan düşse kişi başına... 200 de masraf olsa yine yıllık 4000 i bulur gerçi... Allah kolaylık versin.

Genelde torpille alıyorlar ben gitmek için çok uğraştım ama olmadı. Başvuru yaparken öncelik yarı özel sonra normal yurt yap. Bir odada 8 kişi çok zor çünkü

Mantıklı evet teşekkür ederim şansına çıkmıyordur herhalde di mi bu yurtlar neye göre onu merak ediyorum

Hangi şehirde eğitim göreceğin de önemli ona göre fiyatlar ucuz ya da pahalı olur özel yurtlar için.
Anlattığın koşullarda asil sırada sana çıkması lazım aslında. Yine de bildiğim kadarıyla yedek sırasında olsan bile, misafir olarak kalabiliyorsun, sıra sana gelinceye kadar.
Yarı özel yurda da mutlaka başvur derim, koşulları diğerine göre daha iyi en azından, fiyat olarak makul diye biliyorum.

Mantıklı evet teşekkür ederim şansına çıkmıyordur herhalde di mi bu yurtlar neye göre onu merak ediyorum
Genelde yabancı uyruklulara öncelik veriliyor. Eve giren parayı 1000 tl tarzı istiyorlar ama daha çokta olabilir tabi bilmiyorum tam. Maddi duruma bakıyorlar genelde

Ailesiyle aynı şehri yazmayıp başka şehirde yaşama hevesiyle maddi imkanlarını düşünmeyen gençler okusun bu ve benzeri konuları. Siz belki mecburiyetten başka şehri yazmışsınızdır ama keyfi yazan çok gerçekten. Özgür, aileden uzak olma hevesiyle başka şehire sıkıntı çekmeye gidiyorlar aslında, farkında değiller. Yurtlardansa 3-4 arkadaş ev tutabilseniz daha mı uygun olur acaba. Hangi şehri kazandınız bilmiyorum ama aylık 200 lira falan düşse kişi başına... 200 de masraf olsa yine yıllık 4000 i bulur gerçi... Allah kolaylık versin.

Ankarayı kazandım. Bulunduğum şehrin inkanları hiçbir açıdan iyi değil. Ev olabilir ama bikaç yıl sonra. Korkarım ben annesiz babasız evden kızlarla bi başıma. teşekkür ediyorum.

Hangi şehirde eğitim göreceğin de önemli ona göre fiyatlar ucuz ya da pahalı olur özel yurtlar için.
Anlattığın koşullarda asil sırada sana çıkması lazım aslında. Yine de bildiğim kadarıyla yedek sırasında olsan bile, misafir olarak kalabiliyorsun, sıra sana gelinceye kadar.
Yarı özel yurda da mutlaka başvur derim, koşulları diğerine göre daha iyi en azından, fiyat olarak makul diye biliyorum.

Ankarayı kazandom. Teşekkür ediyorum inşallah gelir.

Ben de ankarada kyk yurdunda kaldım 4 sene. Yurt bakımından en bol yer yedeklerin çoğu yerleşiyor, sıralama önemli tabii. Öncesinde misafir olarak kalabilirsin. Hayirlisi olsun.

Insanın ayaklarının üstünde durması kötü bişey değil. Sorumluluk alıyorsun. Ailemden maddi yardım almıyorum. Almayan birçok arkadaşım var.

Back
X