- 19 Haziran 2023
- 10
- 15
- 3
- 22
- Konu Sahibi yucelovic49
Kyk yurdunda kalıyorum. Oda toplam 8 kişilik. Iclerinde hepsi ile iyi anlaşırım hickimseyle sorunum yok. Yapı olarak kendi halinde biriyim, kimsenin dedikodusunu da yapmam. Biri yapınca lafına da katılmam. Sorun şöyle ki, bugün bir arkadaşım, "artık dayanamıyorum, ikiyuzlulukleri midemi bulandırıyor" diyerek yüzüme gülen, bana övgüler yağdıran, gezmeye, çaya kahveye davet eden o arkadaşlarımın, daha doğrusu arkadaşlarım sandığım kızların, arkamdan neler konuştuğunu bana anlattı. Arkamdan çok çirkin bir şekilde, alaycı bir üslupla görüntümle, sosyal medyadaki fotograflarimla dalga geçmişler. Şok içerisindeyim ki bu insanlar benim yüzüme gülen, yarim saat öncesine bile kalpli mesaj atan insanlardı. Yüzüme karşı kombini güzel, muhteşemsin kanka, çarşıya gidelim kanka, çay içelim kanka, ama arkamdan neler demişler. Çok sinirliyim. Güvendiğim insanlardan bu darbeyi yemek bana çok koydu. Üstelik bir kişinin hakkında bile kötü söz söylediğim görülmemiştir. Oysa onların bana yaptığına bak. Çok sinirliyim çokk... Dost kazığı yaşayanlar, ozellikle kyk mağdurları yoruma... Nasıl atlatabilirim?