Kyk yurt

peaceintheworld

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2013
304
38
İyi geceler herkese ben bisey sorucam kafama cok takildida . kyk yurt basvurusu yaptim fakat hic bu sistem bana hangi okulu kazandigimi hangi ilde veya ilcede oldugunu sormadi ilk defa yapiyorum bu arada benimde kafama takildi :))))

Ben hiç bilmiyorum ama sisteme nasıl giriş yaptınız? TC kimlik numaranızı verdiyseniz ordan aktarılıyordur zaten bilgiler.

Tamam ya, Tc kimlik falan soruyor. Merak etme sorun yoktur, her şey onlarda çıkar zaten. Ama sen yine sor bilen birine
İyi geceler herkese ben bisey sorucam kafama cok takildida . kyk yurt basvurusu yaptim fakat hic bu sistem bana hangi okulu kazandigimi hangi ilde veya ilcede oldugunu sormadi ilk defa yapiyorum bu arada benimde kafama takildi :))))

Kyk sizin hangi üniversitede okuduğunuzu.kazandiginizi bilir girilen bilgilerden ötürü.

X