Benim anlamadığım 3 haftada onlardan nefret edecek ne yaşadınız ?Merhaba arkadaşlar şuan kykda kalıyorum dün biraz horlamışim bugünde bağırdım ve güldüm uyurken sonlara doğru uyandım 3 kişi kalıyoruz ve biri uyandı hasbinallah dedi çok üzgünüm kesin arkamdan konuşacaklar sabaha ne desem
Kusura bakmayın kızlar kabus gördüm sanrım gerçekten üzgünüm neden böyle oldu bilmiyorum arkamdan konuşmayın ne söylicekseniz yüzüme söyleyin gerçi yine konuşursunuz ama umrumda değil diyiyim mi of napim nefret ediyorum bunlardan ikisi yakın odada dışlanıyor gibi hissediyorum nefret ediyorum onlardan 4 yıl bunlarla aynı odada napıcam 3 hafta oldu dayanamıyorum arada birde laf sokmaya çalışıyorlar
Merhaba arkadaşlar şuan kykda kalıyorum dün biraz horlamışim bugünde bağırdım ve güldüm uyurken sonlara doğru uyandım 3 kişi kalıyoruz ve biri uyandı hasbinallah dedi çok üzgünüm kesin arkamdan konuşacaklar sabaha ne desem
Kusura bakmayın kızlar kabus gördüm sanrım gerçekten üzgünüm neden böyle oldu bilmiyorum arkamdan konuşmayın ne söylicekseniz yüzüme söyleyin gerçi yine konuşursunuz ama umrumda değil diyiyim mi of napim nefret ediyorum bunlardan ikisi yakın odada dışlanıyor gibi hissediyorum nefret ediyorum onlardan 4 yıl bunlarla aynı odada napıcam 3 hafta oldu dayanamıyorum arada birde laf sokmaya çalışıyorlar
E konuşsunlar, horlama icin belki onlem alabilirsin ama uykuda konuşma konusunda ne yapabilirsin ki?çok üzgünüm kesin arkamdan konuşacaklar sabaha ne desem
ay lutfen boyle demeyin deKusura bakmayın kızlar kabus gördüm sanrım gerçekten üzgünüm neden böyle oldu bilmiyorum arkamdan konuşmayın ne söylicekseniz yüzüme söyleyin gerçi yine konuşursunuz ama umrumda değil diyiyim mi
Böyle şeyler söylemeyin asla.arkamdan konuşmayın ne söylicekseniz yüzüme söyleyin gerçi yine konuşursunuz ama umrumda değil diyiyim mi
Sende laf sokcaksın durduk yere kusura bakma şu bu deme sakın böyle 10-15 kızın bir arada olduğu hiçbir yerde senin bu kibarlığın işe yaramaz üstüne haa tamam bunu yeriz diye düşünürler senin bir hata yaptığını gözleriyle görseler bile kusura bakma deme olabilir de geçMerhaba arkadaşlar şuan kykda kalıyorum dün biraz horlamışim bugünde bağırdım ve güldüm uyurken sonlara doğru uyandım 3 kişi kalıyoruz ve biri uyandı hasbinallah dedi çok üzgünüm kesin arkamdan konuşacaklar sabaha ne desem
Ay canım benim kıyamam bu günler gelip geçecek ama seni çok iyi anlıyorum. Bizde yurtta 3 kişi kalıyorduk yıllar yıllar önce. Birisi özellikle sırf beni kıskandığı için beni dışlamaya çalışıyordu diğeriyle yakınlık kurmaya çalışıyordu bilerek nispet yapardı bana. Çok dışlanmış hissederdim çok kalbim kırılırdı. Bir yılı öyle bitirdik sonra eve çıkalım dedik. Diğerinin sınıf arkadaşı da dahil oldu 4 kişi eve çıktık. Sonra bu beni dışlamaya çalışan kız ile odadaki diğer kız bir sebepten tartıştı sonra o evde o dışlandı yalan yok benim bi sıkıntım yoktu o mevzuda kızla ama bende dışladım onu. O da bana aynısını yaptı görsün nasıl hissediliyor diye düşünmüştüm. Sonra evi ayırdı öyle kurtulduk. Kötülük yapan kötülük bulur. Salla geçMerhaba arkadaşlar şuan kykda kalıyorum dün biraz horlamışim bugünde bağırdım ve güldüm uyurken sonlara doğru uyandım 3 kişi kalıyoruz ve biri uyandı hasbinallah dedi çok üzgünüm kesin arkamdan konuşacaklar sabaha ne desem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?