kyvnin korunuyo musunuz sorusu

Benim kayınvalidemde aynısı, hem korunuyor musunuz diye sormuşluğu vardır, hem de oğlum banyo yaparken sırtını yıka demişliği de. Niye kendi yıkayamıyor mu? Bu yaşına kadar nasıl yıkadıysa şimdi de yıkayabilir herhalde sırtını dediğimde o nasıl yıkasın dedi. Bende ne demek nasıl yıkasın yoksa evlenmeden önce oğlunun sırtını sen mi yıkıyordun demiştim aman yok beni banyoya sokar mı hiç ama karısını seve seve alır yanına deyip son golü atmıştı. :)
:KK52::KK52::KK52:

selam kızlar. kayınvalidem korunuyo musunuz diye sordu geçen ve bu iki oldu bu soruyo cevaplamayacağım bi daha sorma bana ayıp bence yani dedim. yok biz sağlıkçıyız diyo. sanki sağlıkçı olmaları bütün özelimi ortaya dökmem anlamına geliyor. benim sadece kaynvalidemsin, benim sağlıkçım değilsin dedim. Resmen ayar oldum. söyleyeceklerim bu kadar. 3. kez sorarsa siz nasıl korunuyosunuz diycem galiba yoksa ardı arkası kesilmeyecek:olamaz:

Seninki iyiymiş kadın bilinçli en azından:KK66:
Benim kv eşime linayı doktora götür demiş
Eşimde niye hayırdır dıye sormuş
Ee iki yıl oldu çocuğunuz olmuyo demiş:KK70:
Cehaletin dibini yaşadık:confused:
Kendisine korunma yöntemlerinden bahsetmeyi düşünüyorum bende

Eltilerim gelin ve diger akrabalar hep soearlar bende evet derim ama kv hic sormadi sorsa evet derdim ne varki bunda.ysni kp sormus gibi tepki vermissin...
kp desoracak yapıda. ayy Allah ım umarım sormaz. Kaldı ki daha önce hamilelik var mı diye sormuştu. :kusmuk:

Sorabılır. Bence ters bır durum yok. Torun ıstıyorum demek oluyor bu. Sen de anne dusunmuyoruz sımdılık dersın gecersın.
Hem bak bır de saglıkcıymıs. Onlar ıcın bu soru cok sıradan.
Kotu nıyetle sormamıstır bence. :sus:

Güldürdünüz☺☺Gereken cevabı vermişsiniz daha sormaz diye düşünüyorum.Sorarsada sessiz kalın cevaplamayin ..

selam kızlar. kayınvalidem korunuyo musunuz diye sordu geçen ve bu iki oldu bu soruyo cevaplamayacağım bi daha sorma bana ayıp bence yani dedim. yok biz sağlıkçıyız diyo. sanki sağlıkçı olmaları bütün özelimi ortaya dökmem anlamına geliyor. benim sadece kaynvalidemsin, benim sağlıkçım değilsin dedim. Resmen ayar oldum. söyleyeceklerim bu kadar. 3. kez sorarsa siz nasıl korunuyosunuz diycem galiba yoksa ardı arkası kesilmeyecek:olamaz:
Ona ne ya hangi devirdeyiz. Bırak kv yi ben annemle ya da arkadaslarımla bile konuşmuyorum bunu özel konular bunlar.

Bizimklerde soruyo gorumceler falan bende korunmuyoz diyom :D dumur oluyolar bosver taklma bence :)

ne var sorduysa ya evet ya da hayır demek bu kadar mı zor?
sevdiğiniz adamın annesi yahu bu kadar mı batıyor

ne var sorduysa ya evet ya da hayır demek bu kadar mı zor?
sevdiğiniz adamın annesi yahu bu kadar mı batıyor
genel olarak anlaşıuyorum ama bu lafı BANA göre eyıp. evet ve hayır demeek bir şey değil peşini bırakmıycak uğraşaamam ay zaten bu konularda samimi olmadıklarıma çekingenim

Back
X