kz deil,z hc degl,tam alt taneler

valla kızlar kadın 27. haftalarda karnı öyleymiş benim 30.haftalardan sonra aynennnnn öyleydi karnım korkunçtu yani karnımın derisi iyice incelmişti bebekler karnımdan görünücekti nerdeyse

aman allahımmmm :1shok: ilk gördügüm an hiç bakımı falan filan degilde ilk tepkim karnım acıdı kızlar kadının son halerine baksanıza ayyy ayyy mucize bu yaa

ayy çok tatlılarda

BU AVRATIN O KOCA GÖBEĞı NASIL ıKı GÜNDE ıNMıııııııŞŞ
DÜMDÜZ OLMUŞ

ben iki taneyle bazen delleniyorum .. ilk hamile kaldigimda benimde dorduzdu iki tanesi kendiliginden sonlandi .. bazen diyorum acaba o yavrularimda yasasaydi hayat nasil olurdu delikafadulden
Rabbim cekemeyecegi yuku yuklemezmis insana

daha dün ikizleri olan bi yakınımız bizdeydi 1.5yaşındalar 4 kişi 2 çocukla mahfolduk ya bu kadın napıyo
o karın ne öylee kesin ameliyatla düzleştirmiştir karnını

ah canım sorma valla..bana doktorum avrupa ve amerikada bebekler 20-22 haftalık bile doğsalar yaşatılabiliyorlar burada en az 28-29 haftanın tamamlanması lazım demişti..onda da bebekler büyük ihtimal yaşıyo ama ilerde göz bozukluğu vs gibi sıkıntılar sıklıkla görülüyor demişti..düşün yani dünya nerede biz neredeyiiizzz.. :sm_confused: :sm_confused: :sm_confused:
baksana kadın yatakta yanında yakınları evde istirahat ediyor doktor ayağına geliyor..dikkat ettin mi fotoğraflarda..biz burda Allah korusun bebeklerimize küvezlerde bile zor yer buluyoruz..bu şartlarda Allah hepimize yardımcı olsun diyorum..ne diyimm...

ayy çok tatlılarda

BU AVRATIN O KOCA GÖBEĞİ NASIL İKİ GÜNDE İNMİİİİİİİŞŞ
DÜMDÜZ OLMUŞ

altı bebek..bir düşünsene biri sussa diğeri ağlar..biri acıksa öbürünün uykusu gelir..onların peşinde koştururken kilo mu kalır insanda..hiç kolay değil ama devlet bebek bakım ücreti veriyordur mutlaka ve bir bakıcı tahsis etmiştir..bizim burda iki taneyle zorlandığımız kadar zorlanmıyordur inan..yine de erimiş işte..darısı başımıza..

ayyy kadının karnı çok korkunç görünüyorduu yaaa
iyi doğurmuş hepsni
brde fotolarda hep gülüyor.
biz olsak bir bebekle yılıyoruz yoruluyor bu kadın napsın kreş gibi maşşalh brden bire aile nüfusu artıyor 8 kişi oluyorlar
ve tabi nasıl bakıyorlar tek başına olmaz yardım eden biri şart. maddi durumda önemli...

ayy ben bitane doğuramadım kadın 6 tane birden doğurmuş
maşallah o karın nasıl gitmiş sonradan ona şaşırdımbilmiyorumkismile

valla bende hamileliğimin ilk zamanlarında karnı için fotomontajdır ya falan demiştim ama bende ilerleyen zamanlarda hafta hafta karnımı çektim sahiden öyle oluyormuş )))beni görenlerde o an doguracam sanıyorlardı ))) bu arada üçüzlere hamileydim bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…