Saç Rengi ve Saç Boyama kzıldan nasıl dönebılırım bana yardımcı olun bayanlar..????

sahmat33

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2009
4
0
mrb lar bn saçımı 1 senedir kızıla boyuorum artık sıkıldım galıba açıcı kullanmadan kahwe tonlarına dönmek istıorum.arkadaşlarım kızılın çok yakıştını söluolar ama bn artık istemiorum.galıba kızıldan dönmek için saçımn iyice akması lazımmış ee kızılıda bılıorsunuz akmasını beklersem çok çirkin renkler alıor ne yapmam lazım bana bı akıl werin:1closedeyes::1closedeyes:
 
palette yoğun renk açıcıyla açıp üstüne koleston küllü kumrala boyadm kurtuldum kızıldan..
 
biraz bekle canım,o kırmızımsı hali gitsin saçının.sonra 1-2 defa küllü kumrala boyarsan kızıllık gidermiş,bende öyle yapıcam.saçım kahverengi oldu zaten,kızıllık birazcık arkalarda kaldı,bayramdan sonra küllü kumrala boyamak istiyorum.açık kumralın küllüsünü alırım belki,hiç kızıllık kalmasın yeterki.:1closedeyes:
 
benim de saçlarım kızıldı. 1 yıldır falan kullanıyodum. son boyamamdan sonra 1.5 ay bekledim. ara ara beyaz sabunla yıkadım o da rengini aldı baya bi. sonra koleston kadife kahveye boyadım. aslında 50 dk bekleyecektim ama annem siyah gibi oldu bekletme diye ısrar edince yıkadım. sonuç olarak saçlarımda çok az kızıl yansımalar kaldı. annemi dinlemeyip bekletseydim az daha tamamen kapanacaktı demek ki. artık bi dahaki boyamada kalmaz bir şey.

ayrıca arkadaşlar ben 2 kutu boya kullandım. bolca kullanınca boyayı daha iyi tutuyor. boya kutularında da yazar saçlarınız omuz hizesında veya daha uzunsa iki kutu boya kullanın diye.
 
Saçlarım loreal yoğun kızılla boyalıydı, boya yapalı 3 hafta olmuştu ama hiç beğenmedim kaç gündür forumlardaki kızıldan dönüş konularını sayfa sayfa okudum bugün palettenin 4-0 kahvesini aldım iki kutu boyadım ama 1 saat kadar beklettim çok güzel oldu sorun yaşayanlara kesinlikle tavsiye ederim aralarda kahve tonları yansımalar oldu fenada olmadı hani.2-3 hafta sonra tekrar yapıcam tam otursun diye kapatmıyor diye birşey yok biraz cesaretle oluyormuş:)
 
X