B
barbie0101
Ziyaretçi
- Konu Sahibi barbie0101
[FONT="[SIZE="2"]Comic Sans MS"]SLMM KISLAR ASLINDA BUNU YAZMAK İSTEMEDİM AMA ARTIK BİRİLERİYLE PAYLAŞMAZSAM KAFAYI YERDİM.. BEN EŞİMLE KAÇARAK evlendim çok sevdim onun için abim benim ayaklarıma bile sıktı.. çünkü kimse evliliğimizi onaylamıodu.. benim eşim düzgün şeyler yapmıodu pis işlerle uğraşıodu.. ben bilmiom zaten öğrendiğimde çok geç olmuştu. 17 yaşındaydım daha. annesinden çekmediğim kalamdı hakaretler evden kovmalar.. bende ailem benimle konuşmadığı için susuodum ama eşim hep benim tarafımdaydı ama sonra en kötü şey oldu eşim eroin içmeye başladı.. 4 senedri hergün bırakacam dio.. ama nafile.. eşya aldık eve çıktık hepsini sattı şimdi ben annemleyim oda annesinde... o pis işleride bıraktı.. ama eroin içtiği için hiç bişey yapamıo ayrılmak istiyorum hemen ağlıo bi şekilde beni kandırıo kendimi öldürürüm diyor.. onu çok sevdiğimden ayrılamıyorum bi sürü borcumuz var çalışmıo bende çalışmıorum ödenmeden hergün bekliorum acaba bişiler yaparmı die ama nafile hiç bişi yapmıo ne yapmam lasım kıslar evim var ama eşyam yok borcum çok kocam çalışmıo üstüne birde bağımlı..ayrılmak istiorum her seferinde kendimi öldürürüm dior.. bu yüzden duraklıorum...ne yapmalıyım[/[/SIZE]FONT]:sm_confused: