Kzlar ben ne yapacam?

• Konu Sahibi Konu Sahibi barbie0101
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
B

barbie0101

Ziyaretçi
[FONT="[SIZE="2"]Comic Sans MS"]SLMM KISLAR ASLINDA BUNU YAZMAK İSTEMEDİM AMA ARTIK BİRİLERİYLE PAYLAŞMAZSAM KAFAYI YERDİM.. BEN EŞİMLE KAÇARAK evlendim çok sevdim onun için abim benim ayaklarıma bile sıktı.. çünkü kimse evliliğimizi onaylamıodu.. benim eşim düzgün şeyler yapmıodu pis işlerle uğraşıodu.. ben bilmiom zaten öğrendiğimde çok geç olmuştu. 17 yaşındaydım daha. annesinden çekmediğim kalamdı hakaretler evden kovmalar.. bende ailem benimle konuşmadığı için susuodum ama eşim hep benim tarafımdaydı ama sonra en kötü şey oldu eşim eroin içmeye başladı.. 4 senedri hergün bırakacam dio.. ama nafile.. eşya aldık eve çıktık hepsini sattı şimdi ben annemleyim oda annesinde... o pis işleride bıraktı.. ama eroin içtiği için hiç bişey yapamıo ayrılmak istiyorum hemen ağlıo bi şekilde beni kandırıo kendimi öldürürüm diyor.. onu çok sevdiğimden ayrılamıyorum bi sürü borcumuz var çalışmıo bende çalışmıorum ödenmeden hergün bekliorum acaba bişiler yaparmı die ama nafile hiç bişi yapmıo ne yapmam lasım kıslar evim var ama eşyam yok borcum çok kocam çalışmıo üstüne birde bağımlı..ayrılmak istiorum her seferinde kendimi öldürürüm dior.. bu yüzden duraklıorum...ne yapmalıyım[/[/SIZE]FONT]:sm_confused:

sen ne yapmak istiyorsun..
ayrılmak mı uğraşıp kocanı bu alışkanlıktan kurtarmak mı??

durumun gerçekten üzücü canım eşin tedaviye yanaşmazmı ?

Sizin yerinizde olsam önce eşinizi ikna edip tedavisine başlatırdım. Baktınız bağımlılıktan kurtuluyor ne ala ama hala bağımlıysa hemen boşa. İster intihar etsin ister yaşasın, kendini ve seni düşünmeyen bu adam için hayatını çürütmeye değer mi?

[FONT="[SIZE="2"]Comic Sans MS"]SLMM KISLAR ASLINDA BUNU YAZMAK İSTEMEDİM AMA ARTIK BİRİLERİYLE PAYLAŞMAZSAM KAFAYI YERDİM.. BEN EŞİMLE KAÇARAK evlendim çok sevdim onun için abim benim ayaklarıma bile sıktı.. çünkü kimse evliliğimizi onaylamıodu.. benim eşim düzgün şeyler yapmıodu pis işlerle uğraşıodu.. ben bilmiom zaten öğrendiğimde çok geç olmuştu. 17 yaşındaydım daha. annesinden çekmediğim kalamdı hakaretler evden kovmalar.. bende ailem benimle konuşmadığı için susuodum ama eşim hep benim tarafımdaydı ama sonra en kötü şey oldu eşim eroin içmeye başladı.. 4 senedri hergün bırakacam dio.. ama nafile.. eşya aldık eve çıktık hepsini sattı şimdi ben annemleyim oda annesinde... o pis işleride bıraktı.. ama eroin içtiği için hiç bişey yapamıo ayrılmak istiyorum hemen ağlıo bi şekilde beni kandırıo kendimi öldürürüm diyor.. onu çok sevdiğimden ayrılamıyorum bi sürü borcumuz var çalışmıo bende çalışmıorum ödenmeden hergün bekliorum acaba bişiler yaparmı die ama nafile hiç bişi yapmıo ne yapmam lasım kıslar evim var ama eşyam yok borcum çok kocam çalışmıo üstüne birde bağımlı..ayrılmak istiorum her seferinde kendimi öldürürüm dior.. bu yüzden duraklıorum...ne yapmalıyım[/[/SIZE]FONT]:sm_confused:

Sakın!!!yasakkelime
Sakın dönme!!!
O kendini öldürecek diye mi ateşe atlayacaksın???:delphin:
Zaten intihar etmese bile o madde onu öldürecek!!!!Çok üzgünüm çoook

ben onu kaç kez hastaneye yatırdım bıraktıda ama tekrar başladı en son büyük bi kaza yaptı ayağı komple kırıldı şimdi bastonla gezio.. istese içmez buna kaç kez şahit oldum ama içio.. hani bazı tipler vardır psikopat deriz işte onlardan aslında işin gerçeği bu... bazen ne yapıorum burak ne bela çıkaracaksa çıkarsın ama zaten aileme yeterince dert verdim onları dinlemedim şimdi birde bu yüzen başları ağırmasın istiyorum bu durumu nasıl anlatabilirim bilmiorum ama gerçek şuki bunu bırakmasını çok isterdim ve normal bi evliliğimiz olsun çünkü onun için o kadar savaş verdimki çevremle anlatsam roman olur ama şunu biliorum artık bunu bırakmayacak doktorda dedi aynı çevre olduğu sürece içer die bu şehirden gitmeniz lasım çevreyi değiştirmeniz lasım dedi.. ama nereye gidicezki... ben ona diyorumki beni sevsen bırakırdın yada beni sevseydin beni bırakırdın beni üzmemek için ama ne benden nede eroinden vazgeçmio...

Hata hata üstüne be güzelim...17 yasinda mahf ettin hayatini!! :1no2:

Esin tedavi olmadigi sürece bu illeten kurtulamaz...o illet oldugu sürecede evlilik diye birsey söz konusu olamaz...kendine faydasi yokki adamin sana olsun..:kahve:

Bilmiyorum ne denirki?? Insan hayatin bazi dönemlerinde biraz egoist olmasi lazim galiba....o bitmis senide bitirecek...iyi düsün ona göre karar ver...tedavi olmayi kabul ediyorsa git yardimci ol yaninda ol lakin yinede dönme ancak tedaviyi sonuclandirir bir is bulur ve hayatini düzene sokarsa dön....ben olsam öyle yapardim sanirsamfisfisfis

Allah yardimciniz olsun:Saruboceq:

Neden bu yanlış evliliklerin bedelini kadınlar öder anlayamıyorum:1no2:

Hata hata üstüne be güzelim...17 yasinda mahf ettin hayatini!! :1no2:

Esin tedavi olmadigi sürece bu illeten kurtulamaz...o illet oldugu sürecede evlilik diye birsey söz konusu olamaz...kendine faydasi yokki adamin sana olsun..:kahve:

Bilmiyorum ne denirki?? Insan hayatin bazi dönemlerinde biraz egoist olmasi lazim galiba....o bitmis senide bitirecek...iyi düsün ona göre karar ver...tedavi olmayi kabul ediyorsa git yardimci ol yaninda ol lakin yinede dönme ancak tedaviyi sonuclandirir bir is bulur ve hayatini düzene sokarsa dön....ben olsam öyle yapardim sanirsamfisfisfis

Allah yardimciniz olsun:Saruboceq:
çok tedavi ettirdim bıraktı ama sonra yine döndü başladı.. bizi mahvetti bizim aşkımız o kadar büyüktüki ben onun uğruna ölüodum ama herşeyi mahvetti hergün sölüorum ama beni anlıoo ama uygulama sıfır

şimdi arkadaşım ,kusura bakmayın ama diğer açtığınız konulara baktım..
bu ay içerisinde açmış olduğunuz hamileyim ve sonrasında hamile değilmişim
başlıklı konularınız dikkatimi çekti...
eşinizle 9 aydır ayrısınız,eşinizle aranız iyi değil,
eşiniz madde bağımlısı,inanın ben çözemedim sizi??

..........................................

Son düzenleme:
kesinlikle o adamdan sana hayır gelmez bırak gitsin derim....
geleceğine bak.....

umarım çocuğunuz yoktur............eşinizi tadavi ettirmelisiniz eğer tedavi olmazsa sonu zaten ölüm..beni boşarsan kendimi öldürürüm diyerek tehtit etmesin..her geçen gün kendini ölüme getiriyor zaten..geçmiş olsun...

şimdi arkadaşım ,kusura bakmayın ama diğer açtığınız konulara baktım..
bu ay içerisinde açmış olduğunuz hamileyim ve sonrasında hamile değilmişim
başlıklı konularınız dikkatimi çekti...
eşinizle 9 aydır ayrısınız,eşinizle aranız iyi değil,
eşiniz madde bağımlısı,inanın ben çözemedim sizi??
acnım ben bi umut çocuk istedim olduda ama düştü olduğunu öğrendiği anda tekrar başladı sen okumadın galiba istediği zaman içimio dedim çocuğum olsaydı belkide düzelirdi.. ama olmad.. zaten düşükten sonra dahada kötü olduuu
eşim arada benim yanıma gelip kalıo bunuda söledim ama sadece bebek olsun die gelioduu hepsi bu kadar oda hep şunu sölüo çünkü bebeğiiz olursa benim sorumluluğum olacak ben düzelecem die inandım ve tamam dedim ama zaten sonra bebek gitti.. oda aynı gün tekrar başladıı....

bir insanı hayata kazandırmak için mücadele etmeye değer bence
onu bu bataklıktan alacak tek kişi sizsiniz sizde yapamazsanız bir insan hayatı daha sönücek.Allah yardımcınız olsun

acnım ben bi umut çocuk istedim olduda ama düştü olduğunu öğrendiği anda tekrar başladı sen okumadın galiba istediği zaman içimio dedim çocuğum olsaydı belkide düzelirdi.. ama olmad.. zaten düşükten sonra dahada kötü olduuu
eşim arada benim yanıma gelip kalıo bunuda söledim ama sadece bebek olsun die gelioduu hepsi bu kadar oda hep şunu sölüo çünkü bebeğiiz olursa benim sorumluluğum olacak ben düzelecem die inandım ve tamam dedim ama zaten sonra bebek gitti.. oda aynı gün tekrar başladıı....

Arkadaşım..
Kendinizin,ailenizin hayatını yeteri kadar alt üst etmişsiniz geçmişteki hatalarınızla..
Şimdi de bir bebeği mi kurban edeceksiniz?:kızgın:
Aklınız fikriniz yok mu?
Çocuk musunuz siz?
Bebeğe kim bakacak,kim sevecek,koruyacak?
Lütfen toplayın kafanızı,kendine hayrı olmayan insanın çevresine sadece zararı olur..:delphin:

çok tedavi ettirdim bıraktı ama sonra yine döndü başladı.. bizi mahvetti bizim aşkımız o kadar büyüktüki ben onun uğruna ölüodum ama herşeyi mahvetti hergün sölüorum ama beni anlıoo ama uygulama sıfır

Ask dedigin nedir be güzelim?? 3 -5 ay sonra biten bir aldanis...

Evlilik icin cok daha farkli seylere bakar
insan ...Uyum...Anlaysiz...Hosgörü...Vicdan..Sevgi..Dostluk:delphin:

Yanlis anlama ama esin iyi bir es adayi olsaydi bir kere ailen senin ayagina SIKACAK kadar bu evlilige karsi olmazdi...Hangi anne baba kardes isterki evladinin kardesinin kötülügnü....simdi cidden bazen sinirleniyorum...Kendi düsen aglamaz diye bir tabir vardir biraz serttir ama dogrudur...benneyaptımki

Sen git elin piskopatinla evlen hemde kac binbirtürlü dert keder sahibi ol ondan sonrada neymis ehh nolcak benim halim...Askmis meskmis?? Ne oldu simdi hani ask?:kahve:

Üstüne gelmek istemiyorum canim ama yani inanki bir yerde insan tikaniyor...balik bastan kokuyordu zaten...böyle olacagi belliydi:delphin:

Keskeler icin cok gec tabiki fakat bari hic olmazsa simdiyi daha cok mahf etme...madem bu adam düzelmiyor bosan gitsin...:kahve:

Arkadaşım..
Kendinizin,ailenizin hayatını yeteri kadar alt üst etmişsiniz geçmişteki hatalarınızla..
Şimdi de bir bebeği mi kurban edeceksiniz?:kızgın:
Aklınız fikriniz yok mu?
Çocuk musunuz siz?
Bebeğe kim bakacak,kim sevecek,koruyacak?
Lütfen toplayın kafanızı,kendine hayrı olmayan insanın çevresine sadece zararı olur..:delphin:
bazen insan öle düşünemio işte normalde hep bunu düşündüm çok dened,m çocuk olsun die olmadı belki dedim bu yüzden bu adam böle oldu ama sonradan yanıldığımı anladım belkide KURBAN OLDUĞUM ALLH bu yüzden aldı bebeği dah önceside belkide bu yüzden olmadı.. ama şimdi iiki olmamış diyorum gerçekten çok haklısın daha kendine bana bakamıoken ben nasıl öle bi hata yaptım hala aklım almıo ama o kadar çocuk istiodumkii artık hiç görmemişti gözüm ama artık uyandım herşeyin frkındayım evet çocuk çok istiyorum ama bu şartlarda büyük bencillik olur...:1no2:

Back
X