- Konu Sahibi blackgirl3434_34
kızlar suan çok zor durumdayım kafam karışık ..kafamçokkarıştıbeni anlayın ve akıl verin nolur.ben yozgatta yasıyorum .2-3 ay önce bi arkadasımın arkdası facede benı gormus ve tanımak aıstemıs.arkadasıma sormus nasıl bırı falan fılan dıye...arkadasımda anlatmıs cok ıyı , cok tatlı falan dıye......neyse cocukta benım gıbı yozgatlı.telde msnde konuştuk bana evlenelım sana cok baglandım dedı.kendısı ankarada öğretmen ama hakkariye tayini cıkmıstı.bana ewlenelım hakkarıye beraber gıdelım dedı.bende tanımam lazım senı dedım..neyse sonra bıraz konusmadık telde..sonra cocuk hakkarı tayınını dondurdu.ve 1 yıl daha ankarada kalacak.ve artık sankı benımle cıddı konusmuyo gıbı dusunuyorum ..ne bılıyım ankarada kaldı 1 sene daha dıye benımle cıddı dusunmuo sanıyorum:uhm:...anlatabılıyomuyum bılmıyorum kafam karsık.:uhm:.yıne ewlılık konusuyoo benle ama ne bılıyım telde sureklı gıcık edıyo benı daha az ewlılık konusuyo gıbıme gelıyo...sen benle cıddı dusunmuyosun dıyınce de ankaradan yozgata bu tel muhabbetıNI neden yapcam dıyo.senle cıddı dusunmesem neden telde msnde konuscam senle dıyo..bız arkadas olarak mı konusuyoruz sanıyosun dıyo...:1no2:sonrada arkadasım kankam dıye guluyo benı sınır edıyo.:çok üzgünüm:....kızlar nolur bana bı akıl verın yaaa kafam karısıkkk:Saruboceq: