Kzlar, canlarm, cierlerim. Ne olur bir akl verin bana ..aresizim..

yuh yaa daha ne kadarlık bi ilişki war da ciddi düşünüyor beyfendi...

öle her önüne gelip ciddiyim diyene inanmamak lazım...

biraz daha zaman werip anlamaya çalışabilirsin tabiki de...

biricik_06 nında dediği gibi bence hakkariye gitmemek için belkide bi an önce evlenmek istedi donduruncada şimdilik pek bi lüzumu kalmamış zamana bırakmış gibifisfisfis

tatlım önce bi yüzyüze gel bakalım ne olacak
ondan sonra evliliği düşün bence
eskiden görücü usulu vardı şimdi face,msne usulü
ne kadar tanır ne kadar güvenir ve evlenmeyi düşünürsün
gör konuş tanı (tam olarak tanıyamazsın ama) tanımaya çalış
evlilik sözle olmuyor icraat gerektiriyor
bu zamanda kımselere güven olmuyor
erkekle ayrıca bi kızı tavlamak için nedense hep ciddi düşünürler:delphin:

bekarlık sultanlık,evlilik krallıktır derler
benden sana arkadaş tavsiyesi kabul edersen tabii
kral olacağın ülkeyi iyi tanı

sen çalışıyor musun ?

benim bir kuzenim var. herkesin çok sevdiği akıllı, uslu, beyfendi biri olarak tanınır. ii de bir mesleği oldu. geçen hafta beni aramıştı. öğretmen bir kızla, bir arkadaşı aracılığı ile tanıştığını söyledi. tlf ve msnde konuştuğunu eğer anlaşırsak evleneceğini söyledi; kıza da ciddiyim ben, ona göre konuşalım demiş. buraya kadar herşey normal değil mi? ama işin garibi kuzenime annesi de kız arıyor. ee dedim annen de kız görmeye gidiyormuş, bari söyle annene gitmesin boşuna milletin evine. ne dese beğenirsiniz anneme söylemeyeceğim o da baksın, bu kızla da konuşayım tlfda msnde, kendi çalıştığım ilde de olursa 3 seçenek arasında tercih yaparım dedi :1shok: bir de demesin mi evlilik zor iş hemen karar verilmez :mymeka: inanın bunları duyunca şok oldum çünkü böyle birşey düşünebileceği hiç aklıma gelmezdi. hayat senin hayatın ama bu kızların ahını alırsın bunu da unutma dedim.
bunları bana anlattıktan sonra da kuzenimin hiçbir aramasına cevap vermedim.

siz de ayrı şehirler de yaşıyormuşsunuz ve aynen benim kuzenin söylediklerini söylemiş sana arkadaşın. ne kadar güvenebilirsin ki ona. kendini boş hayallere de kaptırma.

ama ilk başta sorduğum soru yani çalışıp çalışmaman da bu tarzda erkekler için önemlidir. yani hiç görmediği bir kıza kısa birsüre sonra evlenmekten bahsediyorsa ya senin ii bir mesleğin vardır ya da ailen oldukça varlıklıdır.
çalışan biri olarak bunun yüzlerce örneğini çevremde gördüm çünkü. eğer ki sen çalışmıyorsan arkadaşının söylediklerinden yola çıkarak tatlı hayallere dalma.

hoşgeldin bıcırıkkk özlemişim yahu nerelerdesin, dur konunu iyice okuyup yorum yapıcam önce bi hşg diyim dedimopuyorumnanaktan seninkiyle ayrıldınızmı noldu

çalışıyor musun yozgatta ?

olumsuz
ben sadece bunu derim
faceden begenmiş ... facedeki her kıza potansiyel eş gözüyle bakan sapık (kusura bakma) :bbo:

dün bir bugun iki olmamış boyle
bırak hiç arama ya
yok ciddysem msnde konusurum
yok çok bağlandım bunlar çok saçma geldı
sende biraz devrik anlatmışsın.
ne bilim hayırlısı olsun iyi düşün bence...

bu kızlardaki evlilik zaafını anlayabilmiş değilim.. tamam hadi anladık diyelim. evliliğe zaafınız var. iyi de neden belli edersinizki zaafınızı daha 3 gunluk erkeklere.. zayıf yönlerinizi henüz tanımadığınız birine belli ederseniz dillerine oyuncak ederler sizi..
amacım kırmak değil kimseyi ama dost acı söyler.. ben sosyal yasamımda da bu sitede de cok gördüm ağızdan evlilik kelimesi cıkar cıkmaz yelkenleri suya indiriyor,karsı tarafa potansiyel beyaz atlı prens gözüyle bakıyorsunuz.. yapma be güzelim.. özgüvenine ne oldu senin?
kimsenin zavallısı değilsin sen.. evliliğe gidecek bir ilişkiyse gider zaten. hersey nasip,kısmet.. bitmesi gerekyosa da biter.kaderin önüne geçilmez..
okudugum kadarıyla adam sana cevapları vermiş.ciddi düşünmesek niye konusalım demiş. demekki ciddi düşünüyo. ama sen onda tattsız şeyler hissediyorsan,hoşuna gitmyen durumlar varsa,yol ver gitsin.
yüzyüze bile görmemişsin.alt tarafı msn hikayesi, 3 çocuğunun babası 20 yıllık hayat arkadasın değil ya..

Günde 1-2 saat konuşmayla msn' de 3-5 lafın belin kırmayla sağlıklı bir evlilik kararı alınabileceğini düşünüyorsunuz yani öylemi :1shok: hemde daha hiç birbirinizi görmeden :1shok::1shok::1shok: bir yaşıma daha girdim.:olmaz:

Fesupanallaaahh...
Kusura bakmayın amaaa....
Evde mi kaldın güzelim acelen mi var demekten alamıyorum kendimi...:umursamaz:

Belki de yüzyüze geldiğiniz zaman yapacağı bir hareket oturuşu, kalkışı, bakışı, duruşu herşey olabilir bu senin için herşeyi bitirecek bunu düşünebiliyormusun?
Boşuna kafa yoruyorsun bence.
Hele bi geçsin karşına kanlı, canlı ondan sonra düşünürsün bunları.

eeeee daha neler yani hiç görüşmediğin insanla ciddi düşünüyorum demek ,hatta evlilik lafı etmek pes pes pes
bunlara kanıpta birde bu adam için üzülüp kafa yoruyorsunuz bence potansiyel bir capkın ve arayısta cevresinde birini buldugu an sizi aramaz !!!-tatlicadiarzu-

hmm şey umarım iyi olur ama bana biraz saçma geldi. belki yüzyüze gelince aranızda bir çekim olmayacak?

Günde 1-2 saat konuşmayla msn' de 3-5 lafın belin kırmayla sağlıklı bir evlilik kararı alınabileceğini düşünüyorsunuz yani öylemi :1shok: hemde daha hiç birbirinizi görmeden :1shok::1shok::1shok: bir yaşıma daha girdim.:olmaz:

Fesupanallaaahh...
Kusura bakmayın amaaa....
Evde mi kaldın güzelim acelen mi var demekten alamıyorum kendimi...:umursamaz:

Belki de yüzyüze geldiğiniz zaman yapacağı bir hareket oturuşu, kalkışı, bakışı, duruşu herşey olabilir bu senin için herşeyi bitirecek bunu düşünebiliyormusun?
Boşuna kafa yoruyorsun bence.
Hele bi geçsin karşına kanlı, canlı ondan sonra düşünürsün bunları.

kesinlikle katılıyorum beni anlatmışşınız sanki.beni de bir arkadaşım başka bir şehirdeki akrabasıyla tanıştırdı.görüşün bi konuşun die.msn görüşmeye başladık arkadaşca evlilik flört konusuna hiç girmedik.o kadar havalıydı ki bana karşı tavırları sanki dünyadaki en yakışıklı erkek o.(fotolarında gerçekten yakışıklıydı ama)hem bana yazıyor sürekli ,hemde peinde çok kız var ben önemsizmişim gibi davranıyordu.aramızda duygusal yakınlaşma olmadı ben istemiştim ilk başta ama onunla konuşunca bana uygun olmadığını anladım.o konulara hiç girmedik.4- 5 ay sonra telle arada mesajlaşmaya başladık ama çok seyrek sonra bigün yüzyüze görüştük.çok merak ediyordum açıkçası.veeeee tam bir fiyaskoydu.hiç etkilenmedim.ilk başta oturuşuna gıcık oldum yayıldı böleee sandalyeye bacak bacak üstüne attı yatacaktı nerdeyse:)konuşması doğal gelmedi bana ,fotograflarından çok farklıydı.kafamdaki meraktan kaynaklanan soru işaretleri tamamen kayboldu.şimdi de o bana hergün mesaj atıyor ben tınlamıyorum.canlı kanlı görmek inan çok şey değiştirecek.önce görüş sonra gerisni düşünürsün.

ya tabi ciddiyim der hangi erkekten senle ciddi düşünmüyorum oynuorum senle lafını duydunuz ki siz hiç reel de görüştünüzmü o zaman nasıldı tavırları

hımm ozaman gelsin ailenle tanışsın. ailendekiler de bi görsün tartsın, sende görünce hala olumlu hissediyorsan, ozaaamaaaaaaan Allah pişman etmesin deriz.. ama gelip ailenle tanışması çok iyi olur bence.. ciddiyetini daha iyi anlayabilirsin.

hımm ozaman gelsin ailenle tanışsın. ailendekiler de bi görsün tartsın, sende görünce hala olumlu hissediyorsan, ozaaamaaaaaaan Allah pişman etmesin deriz.. ama gelip ailenle tanışması çok iyi olur bence.. ciddiyetini daha iyi anlayabilirsin.

ailemlede tanısmak ıstıyo kendı aılesıylede tanıstırmak ıstıyo ama ben once bız bıraz tanıyalım bırbırımızı dedım

Back
X