Kzlar dncelerinize ihtiyacm var:(

ay terbiyesiz kadın hırsızmış resmen..deseydin ya kediler parçalamışsa derdi senimi aldıda çöpe attın..allaha havale et ne desen değişmez arsızmış kadın.keşke mandallasaymışsınız..

canım yanı gorunurde ufak bısey belkı ama gerckten cok sınırlerımı bozdumafoldumben ben nasıl korunucam bu kadından anlamıyorum kadının torunu da arkadsım ona soylesem evı arar mı acaba yanı alıp getırır mı bılemıyorum.

Cok basit bir şey ama bu nasıl calabilir ki ve yanıbasınızda bunu yapması cok cahılce cırkın bır hareket
SEn bnce arkadasına soyle neden cekınyorsunkı (gorenler varmıs sonucta)getirsin sana versın

Cok basit bir şey ama bu nasıl calabilir ki ve yanıbasınızda bunu yapması cok cahılce cırkın bır hareket
SEn bnce arkadasına soyle neden cekınyorsunkı (gorenler varmıs sonucta)getirsin sana versın

tatlım kadının yaptıklarını soylesem zaten anlarsınız nasıl oldugunu bızım marketımız var ve kadın marketımıze gelıp rafların arasına muska koyuyordu kameradan yakaladık yaptıkları anlatmakla bıtmezkötükedihüso kılıf ufak bısey belkı ama benım ıcın degerlıydı malım cok kıymetlı degıldı ama bu kılıf onemlıydı...

hırsız Allah versin cezasını bence hiç ilgilenme bir nevresim senden önemli değil canım çıkar inş bir yerinden

oyle canım da ınsan goz gore gore nasıl calar ya yere ben dussem dısarıya dusmustu attım dıyecek kadar yuzsuz ..bırde ben kucukken benı takıp ederdı koskaca kadın dusunun artık pesıme takılıyordu ben allah ı ma sukur yasayısıma dıkkat eden cocukkende nerde ne yapcagımı bılen bır cocuktum bır eksıgımı bulamadıgı ıcın takıp e baslamıstı benı dusunun artık kamyonların arkasına saklanıyordu ben arkamı donunce aklı sıra acık bulup babama sıkayet edecek o derece delı bırısı ama ben babama durumu anlattım ve ona cevabını vermıstı ama kadın bos durmuyor offff

neden kolundan tutup cabuk hangi cöpe attigini göster ve cikarticaksin onu bana demedin ?

ben o kadini var yha sokak ortasinda hirsizsin diye paralardim ,ayip yani !

Ne alaka ya kendi başına sizin olan birşeyi nasıl çöpe attım diyebiliyor?? Ben olsam olay çıkartırdım...
Ne acayip insanlar var... Dünyanın hali nereye gidiyor anlamadım kii...
Bir çaput için bunu yapıyorlar Allah islah etsinnn :hulya:

canım yaa..
ınankı aklıma kot etegım geldı annem benden haberısz bırısıne vermıs kısa dıye..
bende uzuldum annemın ruyasına gırmısım etegımı ver dıyekaydirigubbakcemile3....
suan hıc bısı yapamazsın canım bence cıkar nerde oldug az sabırlı ol..
madem konsunuzun huyunu bılıyosun uzak durun....
zararı bı yastık kılıfıyla kalsın ..sen yenısını alırsın elbet ama bunun bedelını nasıl verıcekde sızın yuzunuze bakıcak bılemem..
emın olmadan ustune yurume bısıde deme..haklı ıken haksız olursun..

Ben öyle bir insanı bir hışımla paralardım,değil bütün gün ağlamak..
Gir evine ara heryeri diyor şeytan..
Peki nasıl kullanacak?Aynısından bende aldım mı diyecek?
Ağzına geleni say..Senin huyun bu..çöpe atmadın ,Evinde duruyor biliyorum de..
Kediler oynamışsa ona mı kalmış çöpe koymak..Size söyleseydi,gerekeni siz yapardınız..Kendine külfet etmesine gerek yok..
Canım.. dayan kapısına içinden geleni söyle...

ama bu kadının yaptığı resmen hırsızlık, yaptığı yanına kalmaz elbet çıkar ama siz de altta kalmayın, arayın hakkınızı

boşuna dememişler ev alma komşu al diye...

Onu o kılıfın içine sokup,kızılcık sopasıyla bir temiz dövmek lazım eşek sudan gelene kadar.
Ne hakla yapar,bu ne karaktersizlik,bu ne ahlaksızlık klava:

Hayatım çok fırsat vermişsiniz kadın tam anlamıyla sorunluu.Yani susmamanız gerekiyordu illa görürsün onu sen ve iste bu benim de nerden biliyosun sadece sendemi var falan derse yapıştır takımla göster diye..:1closedeyes:

Ay böyle insanlar olmaz ki ya siz nasıl dayandınız bizim üst kattaki komşunun hergün halı silkelemesine dayanamıyorum ben..Bide ne dese beğenirsiniz herkes kendi kapısının önünün silsinmiş o en son katta oturuyor aşağıya inmek için bizim ordan geçiyor..

Hiç göremedim görsem sen burdan uçarak geç kendi kapının önü olmadığı için silmiyosun ya diyeceğim ama yakalayamıyorumki

kızlar bu kadın akrabamız falan degıl hırsızın tekı yıllardr bızden calmadıgı sey yok bahcedekı tenekelerı bıle calıyor ve yazdıgım gıbı kapımızın onune toprak atmalar mı dersınız arka bahcemızıe muska koymalar mı yazmakla bıtmez o kadar ıgrenc bır malukonun torunu ve annesıde bızım ıyı anlastıgımız ınsanlar bu gun onlara soyledım onlar halledecekmıs evden alıp getırecekler bana ınsallah tabı evdeyse ben ınsanların 5 kurusu bende kalmasın aman hak yemıyım aman kımse yanlıs anlamasın dıye ugrasrken boyle magluklarla karsılıklı kalmak cok sınır bozucu kızlar...

tatlım oyle ıgrenc bırı kı bız bulasmayalım dıoruz ve bılmıyorum buyu tarzı seylere ınanırmısınız ama kepenklerımızın arasından yumurtalar cıktı en tepeden ve ne hıkmetse bız o kepenklerı soktururken calısanların yanında bıtıyor ve kepenk arasında kı yumurtayı kımse gormeden o goruyorlmaz:aa demıs tavuklar yumurta yapmıs demıs bır de utanmadan ortada ne tavuk var ne de baska bısey ve yumurtayı elıne aldıgı gıbı yere fırlatmıs kırılsın dıe ne kadar yuzsuz bısey sız dusnun allahtan calısanlardan bırı almıs yumurtayı kırılmamıs yerden demıs sen ne yapıyorsun buraya tavuk degıl kus gırmez ayıca tavuklar ucuyor mu demıs ve bu resmen buyu demıs kadına demıs sen nerden bılıyordun bunun burda oldugunu falan demıs kadın hemen toz olmus

tatlım yaptıkları bunlarla kalsa gene ıyı yıllardır demır parcalarını bıle calsıyor gecelerı artık dıorum bahceye elektrıklı tel baglıyım geldıgı anda carpılsın hihoyyyt 70 yasında kadın ayıp ya ınsan bu kadar haysıyetsız olur mu dıorum ama ne yazıkkı oluyormusmafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…