Cok basit bir şey ama bu nasıl calabilir ki ve yanıbasınızda bunu yapması cok cahılce cırkın bır hareket
SEn bnce arkadasına soyle neden cekınyorsunkı (gorenler varmıs sonucta)getirsin sana versın
canım yaa..Bu aksam cok sınırlerım bozuk ve bunu sızınle paylasıp dertlesmek ıstedım kızlar.benım oturdgum yerde yan tarafımızda ınsan bozuntusundan bıktım artık.cocuklugumdan berı bızımle ugrasıyor devamlı gordugu yerde laf sokmalar ,esyalarımızı calmalar cocukken bıle arka balkonumuzdan gırıp butun oyuncaklarımı calmıslardı ve oyuncaklarımı onda gordum ama gerı alamamıstımne zaman bız bahcemıze bısey koysak hemen kendı evıne gecırıyor bahcemız de kepenklerın arasına yumurta sıkıstrmalar artık ne amacla yaptıgını tahmın edersınız.Ve en son bayram sabahı hungur hungur agladım onun yuznden nedenı su;ben kendıme hanı su day ın colors ın renklı battanılyelı ve renklı kılıflı nevresım takımını almıstım ama 5 senedır ısıtıyordum o takımı almayı ve 5 ay once almıstım ve benım ıcın cok degerlıydı .arıfe gunu de annem kılıfımı yıkayıp camasrlıga asmıs ama cok ruzgar oldugu ıcın gece bahcemızın duvarının ustune dusmus annem sabah gormus asagıya dustugunu ve ıcerıye gırıp asagıya ınmesıyle kılıf yok olmus .ben tahmın etmıstım o kadının aldıgını evıne ve bayram gunu butun gun agladım amafoldumben bu gun de ogrendım kı o almıs gorenler var ve annem soruyor kadına gordun mu dıe o da dıo kı evet gordum kedıler onla oynamıstr dıe cope attım ben dıyor ben bu kadını ne yapamalıyım o kılıf benım ıcın cok degerlıydı ve kac gundr ruyamda goruyorum RABBIME yalvarıyorum ne olur dıorum haram parayla almaadım ONU ALLAH IM NE OLUR CIKSIN artık dıorum ne yapcam ben sımdı kkılıf kadının evınde ve alamıyorum
Hayatım çok fırsat vermişsiniz kadın tam anlamıyla sorunluu.Yani susmamanız gerekiyordu illa görürsün onu sen ve iste bu benim de nerden biliyosun sadece sendemi var falan derse yapıştır takımla göster diye..:1closedeyes:
Ay böyle insanlar olmaz ki ya siz nasıl dayandınız bizim üst kattaki komşunun hergün halı silkelemesine dayanamıyorum ben..Bide ne dese beğenirsiniz herkes kendi kapısının önünün silsinmiş o en son katta oturuyor aşağıya inmek için bizim ordan geçiyor..
Hiç göremedim görsem sen burdan uçarak geç kendi kapının önü olmadığı için silmiyosun ya diyeceğim ama yakalayamıyorumki
neden kolundan tutup cabuk hangi cöpe attigini göster ve cikarticaksin onu bana demedin ?
ben o kadini var yha sokak ortasinda hirsizsin diye paralardim ,ayip yani ![/QUOTE canım evınden alıyım bır kılıfı ondan sonra yapıcam yapacagımı yoksa sımdı yok eder hemen kılıfı CADIARZU
Ne alaka ya kendi başına sizin olan birşeyi nasıl çöpe attım diyebiliyor?? Ben olsam olay çıkartırdım...
Ne acayip insanlar var... Dünyanın hali nereye gidiyor anlamadım kii...
Bir çaput için bunu yapıyorlar Allah islah etsinnn :hulya:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?