kzlar doktora gittik ikiz dediler fakat...

penses

Guru
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2009
1.455
13
316
Kütahya
bugün doktor alttan muayene ettı ikz dedi 2 kese oluşmuş fakat biri diğerine göre daha ufakmış anlayamadım yanı tek gebelık kesın dedi ikinci şüphelı dedi ben ikisini de istiyom kızlar böyle denilipte sonradan sağlıkla gelışme gösteren oldu mu

canim insallah digeride buyur oburune yetisir o belki daha sonra yerlesmistir rahime digerinden o yuzden daha ufaktir belki....

yok caım kalp atısı değil biz keselerı görmeye gittikk daha 4 haftalıkmışım kalp atıslarını 13 nısanda duyacagız allah nasıp ederse tabı inşallah yaa bi gelışme gösterır çok istiyorum ikiz eşim benden daha çok istiyo bidaha olmaz umuduyla en azından 2 tane olur diyo bidahada yapmayız diyo inşallah gelışır

arkadaslar birde doktor birsürü test istedı down sendromu ile ilgili amniyo ile ilgili bırde kan tahlıllerı falan bakalım hayırlısı olur inşallah bana hoplayıp zıplama dedi ben bunların hiçbiirni yapmıyom kı ya inşalalh ötekıne yetısır birde mide bulantıları ne zaman baslıyo kızlar bende daha bişey yok

Prenses arkadaşım öncelikle hayırlı olsun diyorum.Hani derler ya aklıma gelen başıma geldi diye.Aklına iyi şeyler getir ki herşey iyi olsun.Umarım hayırlı haberlerini alırız.

prenses hayırlı olsun umarım prenseslerin sağlıklı olur ve bianönce kavuşursun...

inşallah canım prenses demısın nerden biliyon canım içine mı doğdu ben cinsiyetını bilmiyom kı

penses canım benimde iki kese görüldü geçen cuma,fakat benimde aynı senin gibi biri çok küçük dedi dr büyük ihtimalle gelişmez dedi,bende istiyorum ikisinide ama olmazsa napalım yaterki birini sağlıcakla doğuralım değilmi,eğer onlarında kısmeti varsa büyür diyorum ben ayın 10 da gitcem kalp atışları için birde kalp atışlarını duyabilsem daha ne isterimki allahtan,sende fazla takılma canım kısmeti varsa büyür.

kaç haftalık hamilesin canım erkense henüz biri daha ufak olabilir başlarda sonradan gelişir

canım ben 4 haftalıkmışım ama bana çok küçük gelısmez gibi konusma yapmadı sadece tek bebek kesın dedı fakat diğerı buna göre ufak kalmış dedi şimdi netten arastırdım ikizlerde biri diğerınden ufak oluyomuş keselerın inşallah yavrularım ikiside sağlıklı olurlar 13 nısan en mutlu günüm olur arkadaslar kalp atıslarınıda duydugumda

hadi bakalım canım yetişir o annesi merak etme :asigim:
ben bugun gene kan verdım 3. oldu benı nıye cagırmıyo bu doktor ya :mymeka:

3.nasıl çıktı canım çağırır canım merak etme keseyei görmeye çağırdı benı doktor

en son 326 idi
bugun 55o cıktı :sm_cool:
ay canım ınsallah ikiz annesi olursun

bana allah ne verirse
ikiz bana zor olur
ailem yok burda cunku :teselli:

gelişir bebeşin merak etme

canım evde gunun nası geciyo iş yapıyomusun
benım herseyı eşim ve komsularım yapıyo
sen nası yapıyosun

canım arasıra yapıyorum iş derken süpürge harıcınde herseyı yapıyorum yemek toz alıyorum ağır kaldırmıyorum

canım ben 4 haftalıkmışım ama bana çok küçük gelısmez gibi konusma yapmadı sadece tek bebek kesın dedı fakat diğerı buna göre ufak kalmış dedi şimdi netten arastırdım ikizlerde biri diğerınden ufak oluyomuş keselerın inşallah yavrularım ikiside sağlıklı olurlar 13 nısan en mutlu günüm olur arkadaslar kalp atıslarınıda duydugumd

canım doktor aynısını banada dedı 2kese gorduk 1tanesı dıgerıne gore kucuk ama kalp atıslarını duymadan bısey dıyemem dedı ozaman bellı olur saglıklı olup olmadıgıdedı cuma kalpatısını dınlemeye gıtcez umarım ALLAH yardımcımız olur benımde bıtanesı kesın kucuk olanda cuma bellı olcak sen gelısmelerı bıldır nezaman doktora gıtcen tekrar bu arada benımbulantılar basladı 6+3haftalık hamıleyım belırtıler yenı basladı ALLAH yar ve yardımcın olsun canım

canım ben 4 haftalığım bulantı falan yok şimdilik tabı canım senıde bılgılendırırım mutlaka

Back
X