Kzlar fikirlerinize acil ihtiyacm var, ok acil

Geçmiş olsun yavrum.Hayatında göreceğin son kötü günler gelip geçmiştir inşallah..:Saruboceq:
Sahipsiz olduğunu düşünme bak yakın akrabaların kol kanat germişler,ayrıca kendine yetersiz.Kötü günler geçince daha iyi hissedeceksin.Tahsilinde var öncelikle bir iş bulmanı öneririm.Kriz ortamında zor diyebilirsin ama ALLAH bütün kapıları kapamaz canım.Mutlaka Rabbim senin için hayırlısını yazmıştır.
Ağlamalarına kanma sakın;sen ağlarken aklı neredeydi.Kadın dövmek kolay ama adam gibi adam olmak zor.....

Sana boşan demek büyük sorumluluk almaktır ama yavrum can güvenliğin bile tehlikede iyi düşün ve kararını verdikten sonra asla arkana bakma.
Her insanın mutlu olmak hakkıdır.Bunu senin elinden almasına izin verme...a.s.

kusura bakmayın ama kesinlikle değişeceğine inanmıyorum lütfen inanıp geri dönmeyin lmaz:

zor olanı yapmışsın,davayı açmışsın.şu anda ona karşı bir sevgi var ki,hala söylediklerini önemseyip burada bizimle paylaşıyorsun.ama,yaptığı eksiler bütün artıları götürmüş.senin gibi biri tarafından sevilmeye layık değil.arkadaşım güçlü birine benziyorsun,sakın inanma yoluna devam et ve buradan bize bittiği için çok mutlu olduğun bir konu aç olur mu?:1hug:

çok sevdiğim bir söz var;''razı olduklarınıza layıksınız''
lütfen kendinize bunları layık görmeyin.hele de zor kısmı atlattıkdan sonra.inanın değişmez, bunlar yaşanmamış gibi hissetmezsiniz kendinizi hiçbir zaman.güzel günler göreceğinize eminima.s

öyle bi insanla hala iletişimde olmanıza bile anlam veremedim ben
silin msnden felan filan
değiştirin numaranızı
zor olanını başarmışsınız mahkemeye kadar gitmişsiniz
umarım yaşadığınız son kötü olaylardır
bi insanın değişebileceğine inanmıyorum ben
denenmişi denemekte sadece zaman kaybıdır
allah yardımcın olsun

bir kişi bile kal yeniden dene dememiş bencede en zor olan kısmı zaten geride bırakmışsın dava sürecine girilmiş bırak düşünmeyi hiçbirşey senden daha önemli değil bu dünyada .

arkadaşım sen neden başına silah dayayan adam olacak müsvetliyle irtibatını kesmiyosun.bunun adı nedir söylermisin:uhm:silah dayamış başına ve sen hala onu düşünüyosun irtibatı kesmiyosun.bana sevgi deme sakınlmaz:bu sevgi değil alışkanlık oda değil nedir yani böyle adamla tekrar birleşmeyi mi düşünüyorsun

ne diyelim ki şimdi...
bu kadar kolay mı derken... dönmeyi mi düşünüyorsunuz geri...
herşeyin güzel mi olacağını düşünüyorsunuz bu kadar olaydan sonra...
gelinlikle yatıyormuş aman çok iş...
sizinle yaymayı beceremeyen adam gelinlikle yatar ancak...
bırakın, her türlü iletişimi koparın...
ne hali varsa görsün...

dönmeyi tabikide kesınkes dusunmuyorum artıkk kesınkes bıttı ama benım anlamadıgım ıslerı bu raddeye getıren kendısı sımdı gecmıs karsıma pısmanım dıyebılıyo bu kadar ucuzmu ben ne umutlarla evlenmıstım yasadıgım 1 yıllık cehennem neden? neden bana bunları yasattı onun dustugu hataların bınde bırıne dusmedım ben yuzdum yuzdum 2 kulaç kalmıs kurtulusuma artık gucumde tukenmek uzere yasanan olaylar ve sonrasında adlıye davalar hersey ama hersey yordu beni gercekten cok yıprandım

eli krilsin boyle kadina el kaldiran adamlarin deliriyorum okudukca belliki cok uzulmusun arkadasim sakin geri donme birak ister gelinlikle yatsin ister pacali donla akli basina geldi bizde yedik donersen 2ay iyi olur sil bastan yasarsin herseyi simdi kozlar sende yarim akliyla seni kandirip sonra bildigini okuyacak genceciksin onunde her gun bahar var kendini topla yeni bir hayata basla boyle insan demeyecegim yaratiklar icinde o gencecik omrunun bir gununu verme ziyan etme silahla basmalar falan boyle seyler hayir degil gazetelerin ikinci sayfalari boyle olaylarla dolu dikkat et

Sakın dönme duygusala bağlayıp seni tekrar kandırmaya çalışıyor bunları yapana kadar aklı neredeymiş ?? Msn den onu silmeyerek büyük bir hata yapmışınız

insan asla degişmez
bu umutla bir ömür yaşanmaz
sen en güzel yolu seçmişsin arkadaşım
silah ev basmak Allah korusun herseyi yapar
kadınlık gururunu boiandın mı kurtarmıs olursun zaten

sen basarması zor olanı basarmıssın bıle
bu noktada duygusallasmanın ve esıne ınanmanın aslında pek manası yok
tımsah gozyaslarıdır onun doktuklerı emın ol
hangısıne pısman
senı dovdugune mı
ev basmasına mı
sıddetını bır gun degıl gunlerce devam ettırerek sana cehennemı yasatmasına mı
bır anlık ofkenın yanlısı degıl esının yaptıgı
bılerek dusunerek ıdrak ederek yaptı bu yanlısları
kesınlıkle donme derım

ttalım uzaklaş o adamdan ne yapacağı belli olmazklava:

bi sey diyin ne olur Mesaj Linki

--------------------------------------------------------------------------------

tehdit cebir kullanarak cinsel saldırıda bulunmak ruhsatsız atesli silahlarla mermileri satın alma veya tasıma veya bulundurma magdurun beden ve ruh saglıgını bozacak sekılde cinsel saldırı basit cınsel saldırı nıtelıklı cınsel saldırı
suc bu
agır ceza mahkemesınde gorulcek dava evlı oldugum adam tarafından magruz kaldım evden ayrılmıstım babamın evınde kardesımın yatagında kafama sılah dayadı bısey dıyın

http://www.kadinlarkulubu.com/hukuk-kosesi/292295-bi-sey-diyin-olur.html

canım diğer konun bu
. bunu yaşatan adama umarım tekrar dönmeyi düşünmüyorsun. ,
sakın iletişime bile girme. aman ha. uzak dur lütfen...

şimdi anlıyorum kadınların neden sokak ortasında 20 yerinden bıçaklandıklarını ve vurulduklarını pişmanım diyen kocaya dönüyorlar da ondan

bir kere başladımı şiddet kullanmaya tamam
kendin yazmışsın antidepresan kullanıyorum diye
cok yazık
hakkınızda hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…