Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yumurtlama gününden emin misiniz?Kızlar adetime 4 gun var ama yumurtlamamın ustunden 10 gun gecti yani erken gebelik testi yaptm negatıf sizce erken mi davrandm yoksa olsa ckarmıydı
Hmm evet erkenden gosterende var beta ile ilgili o zaten hemen yukselirse cıkıyo yavas olursa cıkmıyoErkenden belli olanlarda var ama daha belli olmayabilir idrarda özellikle
Evet cnm 18 inde yumurtlama gnumdu ovulasyon testiyle baktımYumurtlama gününden emin misiniz?
siliklestıgı gunu 1 sayıp 12. gun yaptıgında netlesır canımEvet cnm 18 inde yumurtlama gnumdu ovulasyon testiyle baktım
Çatlamayı gördüyseniz o tarihten itibaren sayıp yapın.ben bir kere kimyasal geçirmiştim 10.gün erken gebelikte 11.günde normal kaset testte silik çizgi çıkmıştı. Bu ay da gebelik yaşıyorum takipteyim normal gebelik testim 10.gün silik çıktı.ama ben üstüne adet gördüm hala lkelenmemerim var beta hcg takibim yapılıyorEvet cnm 18 inde yumurtlama gnumdu ovulasyon testiyle baktım
Benimde adetimin üstünden 6 gün geçti dün test yaptım ama negatif çıktı yarın kan testi vericemHmm evet erkenden gosterende var beta ile ilgili o zaten hemen yukselirse cıkıyo yavas olursa cıkmıyo
Valla cnm ozaman 8 gun fılan gecmis oluyor daha erken mis ozaman benmkiÇatlamayı gördüyseniz o tarihten itibaren sayıp yapın.ben bir kere kimyasal geçirmiştim 10.gün erken gebelikte 11.günde normal kaset testte silik çizgi çıkmıştı. Bu ay da gebelik yaşıyorum takipteyim normal gebelik testim 10.gün silik çıktı.ama ben üstüne adet gördüm hala lkelenmemerim var beta hcg takibim yapılıyor
Ben yumurtlamayı gordugun andan hesapladım ozaman 8 gun gecmis dahasiliklestıgı gunu 1 sayıp 12. gun yaptıgında netlesır canım
tmm o gunden 10 gun sonra yapmıs olursan erken gebelıkte gorebılırsın :)Ben yumurtlamayı gordugun andan hesapladım ozaman 8 gun gecmis daha
Yni kac gun beklemeliyimtmm o gunden 10 gun sonra yapmıs olursan erken gebelıkte gorebılırsın :)
Aynen çatlamadan sayman gerekir.çatlamadan sonraki 11.gün bence çıkıyor ama negatif olsada tekrarlamamakta fayda var.inşallah vardır.Ben yumurtlamayı gordugun andan hesapladım ozaman 8 gun gecmis daha
Ay insallah yaaa offAynen çatlamadan sayman gerekir.çatlamadan sonraki 11.gün bence çıkıyor ama negatif olsada tekrarlamamakta fayda var.inşallah vardır.
2 gun sonra erken gebelık deneyebılırsın sabredebılırsen 3 gun sonra yap :)Yni kac gun beklemeliyim
Tmam cnm tsk ederim2 gun sonra erken gebelık deneyebılırsın sabredebılırsen 3 gun sonra yap :)