T
trista
Ziyaretçi
- Konu Sahibi trista
-
Ne bılımm evet yuz yuze olmadan bırsey olmaz kesin ama ben ılgılenılmekten hoslanan bıryım kıskanması benı onemsedıgı ılgılendıgı anlamına gelır benı paylasamadıgı ne bılım nerdesın dıye sorması benı dusundugu merak ettıgı anlamına gelır .. hep duygusal hep duygusal sevmıyorum
ii ozaman konusma allahm yaa ay ne seyler burda bazen sorulio sasirirorum yanii....öle istemiorsan öle birisini almasin..bukadar basit
Kızlar genelde mülayim yani nasıl desem onun için çok şey yapabilecek fedakar sıkmayan duygusal erkeklerden hoşlanıyolar.sıkı otoriter kıskanç tipler genelde kızların bi süre sonra skılmasına neden oluyor.bu nedenle bu arkadaşımızda seni tavlayabilmek için sana fedakar mülayim senin için herşeyi yapmaya hazır erkek profili çiziyor.tanışın görüşün birbirinize karşı birşeyler hissetmeye başlayın sevgili olun ve seni sevdiği zaman gör bide sen onu.sana bu anlattıklarından eser kalırmı?unutma seven adam kıskanır.şuanda sevgi yok aranızda ve kıskanmam yada sıkmam demesi çok normal.çünkü seni tavlamaya çalışıyor.yüzyüze görüşmeniz iyi olabilir.kısmet bu nasip neyse o olur nerden geleceği hiç belli olmaz ben interneti tanışmak için sadece bi vesile olarak görüyorum .nette tanışılınca kötü olacağını düşünmüyorum.sonuçta senelerce birlikte lan evlenen ve sonunda boşanan sonu kötü olanlarda var.bütün huyunu suyunu öğrenip boşanmakta oluyor.internet tanışmak için vesile ama tanıştığın kişi aradığın kişi değilsede kötü niyetliysede farkına vardığn anda arkana bakmadan çekip gitmek gerekir.çok uzattım galiba uzun lafın kısası araya sevgi girerse iş değişir arkadaşım.
e tatlım belli ki bu adam senin tarzın değil,
zorlamanın alemi ne?
muhtemelen aşık olacağın adam şuan dışarılarda bir yerde dolaşıyordur.
boşa vakit kaybetme derim ben.
son erkek bu msndekiymiş gibi davranma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?