erkek arkadaşımla eylül ayının sonunda ayrıldık gerçekten çok seviyordum ve bağlandığım birisiydi ve biraraya gelmeden önce arkadaş çevremizin biz birleşmeyelim diye yapmaya çalıştığı çok oyunlar olmuştu ikimiz bunların hiç birine aldanmadık güven üzerine yalansız dolansız kurduk herşeyi ayrılma nedenimiz ise onun duygularından emin olması ama mantığında bi takım soru işaretleri olduğuydu seni üzmek kırmak istemiyorum gibi laflar...
gelelim ki ben belki başkası bana onu unutturur diye birinin teklifini kabul ettim ama çok pişman oldum ve aynı gün akşam ayrıldım onunlaiken eski erkek arkadaşım yakın bir arkadaşı bizi gördü durdu arkamızdan falan baktı muhtemelen bunlar anında ona iletilmiştir .. ben kimseyi onun yerine koyamadım koyamıyorum bunu çok çok iyi anladım ne yapmam gerek hiç bilmiyorum
gelelim ki ben belki başkası bana onu unutturur diye birinin teklifini kabul ettim ama çok pişman oldum ve aynı gün akşam ayrıldım onunlaiken eski erkek arkadaşım yakın bir arkadaşı bizi gördü durdu arkamızdan falan baktı muhtemelen bunlar anında ona iletilmiştir .. ben kimseyi onun yerine koyamadım koyamıyorum bunu çok çok iyi anladım ne yapmam gerek hiç bilmiyorum