Kzlar ltfen fikir verir misiniz?

uleyn bu erkekler bızden beter haaa walla :oklava:
hem kafamda soru ısaretı cart curt dıyo hemde gecenın bu saatınde caldırıyo
femınıst duygularım kabaracak sımdı :enbuyukkk:

hayır yani alcaksın o soru işaretlerini indirceksin kafasına kafasına o olcak sositososito

ben olsam çağrı atmazdım ona onun etekleri tutuşmuş sen beni dinle sen ondan uzaklaştıkça o sana daha yakın olmak isticek

:)) zaten mesaj yerine ulaşmış baksana :) erkekler kendilerinin vazgeçilmez olduklarını anladıkları an her türlü yapmaz dediğin şeyleri yapıyorlar yani saat 2 de telefon çaldırmak gibi :)

daha çok çaldırırsın sen tlfnumu diceksn aslnda kaydirigubbakcemile2

daha çok çaldırırsın sen tlfnumu diceksn aslnda kaydirigubbakcemile2

sessizliğin onu dicek ona zaten emin ol o daha çok çaldırır senin telefonunu bi bakmışsın kızmış kapına gelmişşşkaydirigubbakcemile

ama acaba gercekte derdi neydi yaf :bbo: belkı baska biri vardır aklına :S
siz ne kadar zaman gorustunuz ki?

ima etmiştim ne kadar doğrudur bilemem ama hayatıma başka birisinin girmesi gibi bi derdim yok benim demişti.
biz komşuyuz aslında senelerdir ama 3 ay fln sadece ikimiz görüştük bana duygularını açtıktan sonra 1 hafta içinde bunları söyledi

ay yuuh ya madem gelip konusuyorsun bi hafta sonra ne demeye bunları diyor çok sinir bozucu

yanı 1 hafta mı cıktınız?
anlamadım ben :)
bu saatte bu kadar calısıyor benım saksı kusura bakma :D

ay yuuh ya madem gelip konusuyorsun bi hafta sonra ne demeye bunları diyor çok sinir bozucu

evet bende ona anlam veremıyorum gerçi herşey anlamsız ve saçma gelıyo alakasız iş yapıyo :D kendinden emin değildide ondanmı böyle oldu desem 3 ay nerdeyse hergün görüştüğü biriyle ilgili nası net olmadan duygularını açabilir

canım cok takma bence dedıklerı bu kadar sabit olamayan birini ;)) belli olmaz hiç belki inadına gorustugun kısıyı daha cok seversin =)

neyse kızlar bu mesele uzar benden bu gecelık bu kadar =) hepinize iyi geceler..

Back
X