Iste budur kardesim yerden goge kadar haklisin diline saglikSen,
---''Bütün arkadaşlarımın sağlıklı bir ilişkisi var benim yok, kendimi dışlanmış gibi hissediyorum ''şeklindeki komik düşüncelerinden kurtulup, şu an ihtiyacın olan ve yoğunlaşman gereken şeyin ''sevgili-ilişki, erkek arkadaş'' değil de, ''derslerin '' olduğunu idrak edebilirsen, o kadar mutlu ve mesut olursun ki, hayatında hiç sorun kalmaz canım..
18 yaşındaki bir kızın illa ki sevgilisi olması gerekmiyor,neden bazı şeyleri mutlaka yaşamak zorunda hissediyorsunuz ki kendinizi, yoksa yok...
Zamana bırak, birgün olur elbet..
Dediğim gibi bunları düşüneceğine derslerini okulunu düşün bence..Kendin için daha hayırlı bir iş yapmış olursun inan bana..
yorumları okumadım ama eminim herkes derslerine yoğunlaş bunları düşünme sevgili için yaşın küçük vs. diyecek. Ergenliğe girmemizle insanlarda bazı hormonlar devreye giriyor bildiğin gibi. yani ister istemez karşı cinse bir ilgi ve çekim duyuyoruz. eğer duymazsak bi sorun var demektir zaten :)) yani sevgilin olmasını, bir ilişkin olmasını istemen tamamen doğal. hem derslerle ne alaka çözemedim. Aklı başında olan insan her şeyi dengelemeyi bilir.
4 senedir sevgilim de var deli gibi ders de çalışıyorum. öss yi de türkiye derecesi sayılabilecek bir başarıyla kazandım. hem de biliyorum ki sevgilimin desteği olmasa bu kadarını yapamazdım. Onun teşvik etmesiyle buralara geldim.
yani demeye çalıştığım elbette hayatında biri olacak ama bu doğru kişi olmalı. ben o kişiyi 16 yaşında buldum, bu senin için 18 olur 28 de olabilir. sadece zamana bırak. illaki konuşacak konu bulamıyorum arkadaşlarımla diyip birilerini hayatına sokarsan onlar da senden yararlanmaya çalışır. ve sen yıpranırsın.
senin yerinde olmak isteyen bile eminim çok kişi vardır keşke öğrencilik günlerine dönüp okula gidebilme imkanı olsaydı diyenler vardır
neden illa bi ilişki istiyosun neden bi erkek yerine derslerine kafa yormuyosun daha çok gençsin şuan senin okulunu geleceğini düşünmen gerekiyo sem ilişkisi olan sevgilileri olan arkadaslarına bakıp imreniceğine çalışkan akıllı derslerinde başarılı olan arkadaslarına imren onlarla takıl ve kendini lütfen derslerine ver unutmaki bu yaşlar bu imkanlar birdaha gelmicek önüne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?