Kzlar ok acil yardm

inzivaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2009
6
0
86
İstanbul
lütfen biri bana akıl versin deliricem bu gün hiç ii değilim aşkımı çok özledim biliyorum haketmiyo ama ben çok seviyorum ne yapacam bilmiyorum acayip özledim o benden çoktan vazgeçti boşanıyoruz ama bu gün ona çok ihtiyacım var kendimi çok yanlız hissediyorum onu aramama lazım bunun için mücadele ediyorum biri bana akıl versin nasıl atlacam bunu...

canım sabırlı ol lütfen sevgi öyle tuhafki gurur felan bırakmıyor ama tut kendini arama zaman içinde azalıcak inan bana

evlimisiniz ,bekar yazıyor profilinizde...
boşanmak üzereyim demişsiniz...
bana biraz karışık geldi hikayeniz,
biraz açabilir misiniz?

inanın ağlamaktan bıktım mutsuzum ve artık yeniden mutlu olmak istiyorum her gün tamam bu gün ii olacam diyorum ama olmıyor bu gün onları gördüm şarmaş dolaş gülüşüyorlar kızıyorum hemde çok ama olmuyor ya bu kadar yıllık sevgi tek kalemde silinm
iyor

aldatmışş

o sizi silmiş

belki de hiç sevmemiş... başından beri kandırılmışsınız

ne kadar yıllık sevgiden bahsediyorsunuz?

canım kimse boşansın istemem Allah biliyor ama aldatılmışsın işte bu çok kötü sana şimdi boşan veya boşanma diyemem ama Allah vermesin kolay affedilecek şey değil,Allah yardımcın olsun hakkında hayırlısını versin inşallah

Son düzenleme:
Allah yardımcın olsun rabbimize sığın sana yardım eder demekki doğru kişi değilmiş
Dua et rabbine sığın o herşeyin iyisini we hayırlısını werir

başına ne gelirse gelsin,karamsarlığa kapılma.
bütün kapılar kapansa bile,sonunda o sana kimsenin bilmediği gizli bir patika açar.
sen şu anda göremesende,dargeçitler ardında nice cennet bahçeeri var.
sabretmek öylece durup beklemek değil,ileri görüşlü olmak demektir.

sevgili inzivaa,yaşadıklarını belki anlayamam ama onun karşısında güçlü olman gerkektiğine inanıyorum.emin ol atlatıcaksın ve bunu bizimle tekrar buradan payşıcaksın arkadaşım.

canım eşini mi bir başka bayanla gördün ? ben mi yanlış anladım ?

merak etme o şuan gezdiği kızdan hevesini alıp dönücek sana
sakın arama kaçan kovalanır dik dur

canım tam ayrılma olayını anlayamadım ...ama üzüldügün besbellii..
zamana bırak ve sıkma kendini sakın arayıpta sorma heleki seni silen birini..
sabır et allah bi kapıyı kapar birini açar...
suan tabiiki sölediklerimiz ne kadar etkiler bilinmez ama..sabır ediceksin....gelecegine baıcaksınç..

kendini düşün, onurunu gururunu düşün yasakkelime bende bu hatayı birçok kezyaptım aramamam gereken insanı sürekli aradım ama noldu deişen hiçbirşey olmadı yine üzülen ben oldum giden benden gitti seni onurlu gururlu dimdik durabilen bir kadın olduğunu görsün,ona ihtiyacın yok görsün :umursamaz:

Back
X