Kzlar ok ilgin birey oldu

masumpapatya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2009
287
5
96
37
Diyarbakır
konu benle ilgili değil ama kadınlar kulübünde ve bu forumda
yakup avşara yaptırdığı burun estetiği konusunda bizlerle iletişimde olan KPTAYS adlı kullanıncıyı bugün ana haberlerde gördüm albümler bölümünde büsürü fotosu olduğundan aklımda kalmış siması aaaa bu kadınlar kulübündeki kız değilmi dedim...
haberde baya fotoğrafına yer vermişlerdi..
Hani şu somalide korsanlar türk gemisini mürettebatıyla rehin almış ya işte bu kızda ordaki tek kadın kaptanmış bilgisayarımı açıp albümüne girince o olduğundan iyice emin oldum
çünkü denizci üniformalı fotolarıda vardı
şuanda şooook içersindeyim dualarınızı eksik etmeyin

işte bu kız üniformalı olan fotosunu indiremedim

Eklentiler

• $56e95c2617c28bf482ca96be736007bd_38462[1].webp
    2,6 KB · Görüntüleme: 127
  • $a0db324c4dfcc92395e0aee0a917d48d_44695[1].webp
    3,2 KB · Görüntüleme: 103
  • $ad6a4b352aa6172ac3e76d2ea1f01200_39838[1].webp
    1,9 KB · Görüntüleme: 101

bende ayni seyi düsündüm...demek gercekten oymus...:S

evet oymuş arkadaşlar dualarımızı eksik etmeyelim forumda halasının kızıydı galiba oda paylaştı kaçrıldığını rabbim yardım etsin :Saruboceq:

İNTERNETTEKİ HABERLERE DE BAKTIM BAKIN FOTOLARIDA VAR
Kaçırılan gemide Aysun kaptan da var
Üç gün önce Yemen açıklarında kaçırılan Türk gemisi için Deniz Kuvvetleri Komutanlığı korsanlarla uzlaşmaya çalışıyor. 23 personelin arasında Aysun Akbay adında bir de kadın kaptan bulunuyor.
Çarşamba günü Somalili korsanlar tarafından Yemen açıklarında kaçırılan ''Horizon 1'' adlı Türk gemisini korsanlardan kurtarma çalışmaları sürüyor.

Suudi Arabistan'dan Ürdün'e giderken kaçırılan gemide 23 personel bulunuyor. Geminin 1. kaptanı 55 yaşındaki Mustafa Ulusoy, yaklaşık 30 yıldır denizci.

Gemide bir de kadın kaptan var. 4. Kaptan yaşındaki Aysun Akbay, Karadeniz Teknik Üniversitesi Denizcilik Bölümü'nden yeni mezun olmuştu. Akbay, gemiye en son katılan personeller arasında yer alıyor.

"Horizon 1" gemide 5 de korsan var, gemiye 2 Türk fırkateyini eşlik ediyor.

Gemi personelinin günlük işlerine devam ettikleri ve sağlık durumlarının iyi olduğu belirtiliyor.

Deniz Kuvvetleri Komutanlığı ile korsanlar arasında uzlaşma için diyalog sürüyor. Korsanların şu ana kadar herhangi bir fidye talebi olmadı.

BUDA HABERDE YER ALAN FOTOSU

Eklentiler

• $fft15_mf313094[1].webp
    17,9 KB · Görüntüleme: 111
kızlar kptaysla burada bir sürü vakit gecirdik fotolarına baktık yorumlar yaptık tecrübelerini dinledik tecrübelerimizi paylastık, simdi sıra onun icin dua etmekte insallah biran önce aramıza ve ailesinin yanına geri döner

lütfen ablam için buradaki arkadaşlardan yasin okumalarını istiyorum lütfen ya lütfennnnnnnnnnnn çok zor durumdatız lütfennnn

off inş kurtulurlar dualarımız onlarla..
bu arada bi yanlış var ameliyatını izmirde ufuk bilkaya olmştu die hatırlıorm nese..
bi haber gelirse bizi de bilgilendirin..

inanamıyorum bende her seferinde haberlerde fotoğraflarını gördüğümde ben bi yerden tanıyorum diyodum demek oymuş..dualarımız onunla umarım en kısa zamanda aramıza döner...Çok üzücü birşeymafoldumben

allah ailesine ve biz sevdiklerine sabır versin elbette kurtulacak dönecek aramıza aksi birşey kimse düşünmesin sadece biraz sabıra ve dualara ihtiyaç var herkes yapması gerekeni biliyor allah yar ve yardımcısı olsun inşallah

okuduklarima inanamiyorum:1shok: su an okadar saskinlik icersindeyim cok üzüldüm inanin gözlerim bile doldusenağlama... ALLAH hepsinin yardimcisi olsun dua edelimki sag saglim kurtulsunlar..... RABBIM korusun onlariii:Saruboceq: cok üzüldüm yaaa....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…