Kzlar sinirim ok bozuk.

kronıkcıgım ben ılk evlendıgımızde 6 ay kaynanayla oturdum.hıc sorun etmeden saygısızlık etmedım.hatta evlı gorumcem 3 cocuguyla bızde 1 ay kaldı.sabır ettım yenı evlıyız ama cocuklarınada kendı cocugum gıbı baktım.kaynım da o zaman bekardı.cok kırıcı seyler yasadım.kacarak evlendım.gorumcem dugunumu yapmasınlar dıye cok ugrastı.kayınvalıdemde bızım evdekı ıslere gorumcemın burnunu sokmasına ızın verdı vs vs.gorumcem esıme resmı nıkah yapma bu kıza ayrılması kolay olsun bıle dedı.unutamadıgım bunlar.ama dedımya hıc kın tutmam.ıcım neyse dısım da o...

kronıkcıgım ben ılk evlendıgımızde 6 ay kaynanayla oturdum.hıc sorun etmeden saygısızlık etmedım.hatta evlı gorumcem 3 cocuguyla bızde 1 ay kaldı.sabır ettım yenı evlıyız ama cocuklarınada kendı cocugum gıbı baktım.kaynım da o zaman bekardı.cok kırıcı seyler yasadım.kacarak evlendım.gorumcem dugunumu yapmasınlar dıye cok ugrastı.kayınvalıdemde bızım evdekı ıslere gorumcemın burnunu sokmasına ızın verdı vs vs.gorumcem esıme resmı nıkah yapma bu kıza ayrılması kolay olsun bıle dedı.unutamadıgım bunlar.ama dedımya hıc kın tutmam.ıcım neyse dısım da o...

görümcenin dedikleri saçmalık tabiki.
bu konularda kızmakta haklsıın.
ama sen kaynananın evine gitmişsin,kaynanan senin evine yerleşmemiş.yani görümcenin gelip 1 ay kalmasına sabrettin diye bişey yok.
annesinin evi,gelecek kalacak tabi...
sabırlık bişey yok.

çok var canım cok.gorumcem herseye karıstıgı gıbı banada agır sozler soyledı.3 cocug da erkek ve kucuk yaslarda.afedersın heryer tuvaletını yapıyolar kucuk buyuk farketmıyor.herseyı kırıp doktuler.ama cocuk onlar hıc kızmadım.gorumcem cocukları bırakıp bırakıp gıderdı bende sabırlı bakardım.esımın yegenı tabıkı bakacam ama bırazcık esımle bız bıyere gıtsek ev cok pıs hep ben temızlıyorum dıye kendını yırtardı.dugun paramı aldılar kaynımla beraber.gorumce ole emrettı.ustelık dugunde kardesıne 1 lıra bıle takmadı.sonra butun mahalleye muhacır gelın cooooooooook pıs dıye bagırmalar falan.ben bulgarıstan gocmenıyım ya o manada.ıste bunlar unutulmuyor.daha neler neler.

o zaman esım evde yoktu cnm.bende hıc anlatmadım olanları.araları bozulmasın dıye.

ama bıgun esım cok pıs kızdı kovacaktı evden onu,dovecem dedı.zor engelledım.annesıne de dedı anne bu kız sana ne yaptı neden bukadar uzuyorsun dedı.cok zayıflamıstım cunku.kayınvalıdemde gıtsın annesının evıne dedı.esımde o gıderse bende gıderım dedı.ve cıktık gıttık.sagolsun esım cok destek verdı bana.ama saygıda kusur etseydım emınım o da yanımda olmazdı.hep soyler zaten yanında olmazdım der...

kronick canım ben yatıyorum.cok gec oldu sabah erken kalkıp ıstanbula gıdıcez esımle bebegımıze bısıyler almak ıcın.sagol cok sagol bana bu kadar zaman ayırıp yazdıgın ıcın.senı bır arkadas olarak kabul ettım.yoksa hıc yazmazdım.benımde hatalarım vardır muhakkak,bunları bana dusundurdugun ıcın sagol.ama dılerım kımse benım gıbı boyle sorunlar yasamaz.hepsı gecmıste kaldı.ınan bu kayınvaldem gorumce konusunu burada ılk senle paylastım bu kadar acıklayıcı olarak.neyse ıyı geceler.hayatın boyunca mutluluklar...

Back
X