• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kzlar size bir soru:)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
arkadaslar bence vucudun ihtiyaci disinda zorla suyu icmenin bobrekleri calismaktan baska faydasi yok. onemli olan ictiginiz suyu hucrelerinizden gecirebilmek. hucrelerden gecsinki su hem size hem bebeginize yararli olsun. sirf su tuketmek adina zorla gunde 2- 3litre su icip boyuna tuvalete gitmenin ne size nede bebeginize faydasi var.

haklı olduğunu düşünüyorum,üstelik suyun fazlasıda zarar.Hem yararlı olan maddeleride vucuttan atıyor hemde böbreklere asırı yuk bindiriyor.yeterli olacak kadar olan miktarın üzerine çıkılmamalı gerekmedikçe.

peki biz suyun hücrelerden geçip geçmediğini nasıl anlıycaz:)

egerki bol su icip surekli tuvalete gidiyorsan bu sadece bobreklerden suzuldugunu gosterir. ama o suyu terle disari atmak hucrelerden gectiginin kanitidir.

Arkadaşlar ayrıca suyu oturarak içmek bir dikişte içmemek gerekiyor. çünkü o zmn bebeğe faydası yok direk atılıyor.. Bebeğin susuz kalması biraz da vücut yapısında bağlı ben gnde 2 lt içtim Allaa şkr şu zmna kadar bebekte susuzluk yok. Ayrıca herkes cildimin güzelleştiğini söylüyor. Keza yengem3lt içiyordu. bbeği susuz kalmış doktoru bir ara 6 lt içmesini söylemişti (geçici süreyle) çok fena bir durumdu.

ben günde 4 litre su içiyorum..
iş yerinde 1.5 lt lik iki şişem var onu bitirmeden işyerinden çıkmıyorumm..
evdede 1 litre yatana kadar toplamda 4 litre bazen geçiyordur belki:kedi:
herkes hamileliliğimde çok kilo almamı buna bağlıyor..bilmem belkide suyunda etkisi büyüktürhihoyyyt

Su hamilelikte kilomu yapar gerçekten?

egerki bol su icip surekli tuvalete gidiyorsan bu sadece bobreklerden suzuldugunu gosterir. ama o suyu terle disari atmak hucrelerden gectiginin kanitidir.

Ben yıllardır çok sık su içen ve çok sık tuvalete giden biriyim.Hamilelikte bunu ayırt etmem zor gözüküyor.Evet terliyorum ama aynı zamanda çok sık tuvaletede gidiyorum.Sanırım benim hücrelerden geçmiyor direkt gidiyor.Çünkü cildim zaman zaman sivilcelenir ve düzelir.Yani su anlaşılan benim cilde ve tenime çok geç geçiyor...

Back
X