Doğuma Hazırlık Kzlar yardm... Bebeimin ismini beenmiyorum

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

papatya82

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2009
8
1
86
Kahramanmaraş
bir hafta oldu dogum yapalı.ben hastanedeyken eşim gitmiş kimligini cıkarmış.adını ecrin koymuş.bi türlü ısınamadım.sevmedim.diyemiyorum adını degişmezmişde.pisikolojm bozldu.

Haydaaa, papatyam, sen hiç bebegin ismini esinle konusup karar vermemismiydiniz? Neden sana sormadan gidip isim koymus ki? gerçi Ecrin çok tutulan bir isim ama, senin içine sinmediyse o ayri mesele. Ama olan olmus , alisirsin be gülûm. Allah baska dert vermezsin, saglikli bir sekilde kucagina aldin ya, isminin ne önemi var?

ama esinin yaptigina sacmalik yani,sana sormada olcak ismi,gerci ecrin guzel isim ama beyenmedi isen,konus esinle degistirin ismini,daha 1 hafta olmus sonucta,,,,,,yerimseniben
bu arada ALLAH anali babali buyutsun canim,,,:Saruboceq:

Benim bildigim mahkeme karariyla degistirilebiliyor isim...ama ugrastirir....
Bi tanidigimda 2 yasindaki cocugunun ismini degistirmisti...

Esinin yaptigida hic olacak seymi...sana sormadan gidip yazdiriyor kafasina göre...

eşin buna tek başına nasıl karar verebilir ki.içine sinmediyse bencede değiştir.Allah analı babalı büyütsün bu arada papatya

eşin gerçekten saçmalamış..sanki o tek başına yaptı çocuğu...ben de ecrin ismine ısınamayanlardanım...git değiştir,azcık uğraşırsın ama sonuçta ömür boyu kullancak bu ismi...

Bencede esin yanlis yapmis. Ben de Ecrin ismini pek sevmeyenlerdenim.
Belki esine Ecrin'in 'Allahin hediyesi' anlamina gelmedigini anlatirsan o da fikrini degistirir.
Bu yaziyi okutabilirsin mesela:
Ecrin (Ecren) - Isimler Hakkında Herşey - Blogcu

Isim degistirmekte pek ugrasicagini sanmiyorum. Daha ismi koyali 1 hafta olmus ve onun disinda ismi degistirmek için bir nedeniniz de var. Anlami internette yazdigindan degisik çikti, dersiniz, olur biter.

Merveye katiliyorum. Sonuçta bu isimi ömür boyu kullanicak..

bir hafta oldu dogum yapalı.ben hastanedeyken eşim gitmiş kimligini cıkarmış.adını ecrin koymuş.bi türlü ısınamadım.sevmedim.diyemiyorum adını degişmezmişde.pisikolojm bozldu.

Rabbim yavrunu size bağışlasın İnşaallah. Hayırlı-sağlıklı -ömürlü - bol rızıklı - analı babalı olsun İnşaallah.

Sanırım eşinin çok istediği ve senin karşı çıkacağın bir isimdi ki! kimliğini çıkarmakta acele etmiş.
Burulmakta - huzursuz olmakta haklı olabilirsin ama her insanın hayatı boyunca taşıyacağı adını
seçme şansı olmadığını - yakınlarının beğendiği veya uygun gördüğü ismi taşıdığını düşününce -
eşinin tavrını hoş görebiliyorum tatlım.
Taşıdığımız isimlerin anlamı hayat enerjimizi etkiliyor - anlamı güzelse hayırlı uğurlu olsun canım.
Önemli olan yavrunuzun isminden hoşlanıp onurlanmasıdır.
Ayrıntılara takılıp - güzel ve özel günlerinize gölge düşmesine izin vermeyin.:nazar::ecrin_bebek::emir_bebek::nazar: a.s.

canım beğenmiyorsan sende isim eklettir nüfüs kağıdına benim kardeşim 4 yaşında ismini beğenmemişti çok ağlamıştı babamlar onun istediği bir ismi eklettirdiler nufus kağıdına çok da zor olmadı açıkcası. yada kulağına senin istediğin bir ismi daha okuttur sende o isimle hitap et bebeğine. ama ecrin ismide çok hoş...:emir_bebek: :ecrin_bebek: allah hayırla büyütmek nasip etsin inşalla...:nazar:

ne demek kotu ya ............ısım bı kere cok guzel ...............ecrın hedıye odul mukafat ucxret gıbı cok anlama gelıyo malesef bazı yanlış yorum yapanların kurbanı oluyo bu ısım.................anlamı guzel canım sen bılırsın ısınılmıcak bısey yok kı............hayırla buyusun ınş

ecrin çok güzel isim. ebnde koymayı düşünüyorum çocuğum olursa eğer. ama sen beğemesse değiştir tabi..

ne demek kotu ya ............ısım bı kere cok guzel ...............ecrın hedıye odul mukafat ucxret gıbı cok anlama gelıyo malesef bazı yanlış yorum yapanların kurbanı oluyo bu ısım.................anlamı guzel canım sen bılırsın ısınılmıcak bısey yok kı............hayırla buyusun ınş

ben pembe_beta ya yapmıştım o yorumu...

canımj güzel annecik bence isminden önce eşinin senden habersiz kendi başına karar vermesine kızdın.ben olsam :mymeka: kırardım.sonuçta çoçuk ikinizin çoçuğu kendi kendine karar vermesi çok yanlış.ama isim güzel tek kötü tarafı bu sene kimin kızı olduysa bu ismi koyuyor... çok çok çoğaldı... ama bu canımı sıkmaz diyorsan önce eşinle konuşup kendi başına kararlar almaması gerektiğini bebeğiniz konusunda açıklamalısın.o babaysa sende annesisin.umarım bundan sonra yola beraber kararlarla devam edersiniz.canını sıkma gayet güzel isim.ALLAH analı babalı büyütsün.....kaydirigubbakcemile5

Back
X