Kzlar yardm, beta hcg deeri

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
arkadaşlar bende 2 gündür evde test yaptım ikisindede 2.çizgi silik çıktı.ama görünüyordu.bügün kan testi yaptırdım 55,22 çıktı.henüz adetime 3 gün var.

tebrikler canım allah tamamına erdirsin aynı sayfada iki hamiş haberi ne güsellllllllllllllll:enbuyukkk:

tebrikler Allah tamamına erdirsin inşallah sağlıkla kucağına alman dileğiyle.

Benimde bugün adet tarihim ama henüz olmadım bakalım bekliyorum pek umudum yok ama inşallah hayırlısı olur.:1rolleyes:

canlarım hepinize çok çok teşekür ederim allah isteyen herkese nasip etsin

ya BENDE ASILAMA YAPTIRDIM 11.GÜNÜ BETA HCG BAKTIRDIM 2.50 ÇIKTI SONRA DR GITTIM RAHIMDE KALINLASMA VAR DEDI VE 12 GÜNÜ HASTA OLDUM 14 .GÜNÜ TEKRAR TEST YAPTIRDIM 5,23 ÇIKTI DR POZITIF AMA COK DÜSÜK DEDİ 18.GÜNÜ TEKRAR BAKTIRMAM LAZIMMIŞ YA SONUCUN NE KADAR YÜKSELMESI LAZIM

18.gün oldumu canım
inşallah herşey yolundadır
her şey gönlünce olsun

Ben Dün Test Yaptirdim,12.günümdü 13.55 çikti,kimyasal Gebelik Olabilir Dediler,moralim çok Bozuldu,yarin Yine Tekrarliycaz Testi....benim Kasiklarda Kasilmalarim Var,bi De Alttan Arasira Biçak Gibi Bi Ağri Giriyo,böyle Olan Var Miydi?lütfen Bi Cevap????

benim 14.gun 7 çıktı 2 gun sonra 33 çıktı..sakın kafana takma..değerin iyi..aklına kötü şeyler getirme

çok teşekkür ederim,umarım benim de değerim yükselir....doktor pek ümitli konuşmadı ama....artık hayırlısı....şu an hamile misin?

evet tüp bebek,bugün tekrar kan değerime baktılar tam 2 katı olmuş,26.5 yani....şimdilik ilaçlara devam dediler ama yine de pek ümitli konuşmuyolar,anlamadım gitti....sen tedaviyle mi hamile kaldın?kaç haftalık?

benimde adetimden 3 gün geçti hcg değerim 59 idi iki gün sonra 220 oldu tekrar iki gün sonra 471 oldu şimdi 1 hafta sonra tekrar yapılacak doktorum başta kesin düşük yapacaksın ümitlenme dedi şimdi oda inanamadı geç döllenme olmuştur diyor sizce bu değerler normalmi arkadaşlar

canım önemli oln değerlerinin sürekli 2 günde bi 2ye katlanarak artış göstermesi.sen kan testini ultrasonda görene kadar aralılarla yaptırmaya bak.ben doktor söylemese bile 2 günde bir yaptırıyorum.moralini hiç bozma,benc yoluna girmiş.beslenmene dikkat et, folik asit kullan ve bedenen yorulma.umarım hepimiz için hayırlısı olur.

bende adetime 10gün kala yaptırdım 5.53 çıktı 4gün sora tekrarladım 156 çıktı inş sende hamilesindir

arkadaşlar ben dün acil olarak hastaneye gittim kendimi hiç iyi hisstemiyodum şiddetli baş ağrısı doktor ilaç yazamadı kan testi yaptırdı ona göre ilaç yazıcaktı bugün sonucu bi aldık eşimle hamileymişim değerlerim 19.16 çıktı biraz düşük dedi ama gebesin dedi 3 günsonra tekrar test yaptırcam inşallah yükselir sizde durum ne olur hala şoktayım aptal gibiyim sevinsemmi bilemiyorum :1shok:senağlama:CüvCüv:

kızlar merhaba regli tarihim 30 nisan, 26 nisanda idrar testi yaptırdım ikinci çizgiyi gördüm hemen hastaneye koştuk kan testi yapıldı değerim 30.83 çıktı, hemşire değer çok düşük dedi moralimi bozduu hamilemiyim sizcee???

mrb bende aranıza yeni katıldım.birşey sorucam bende hamilelikten şüpheleniyordum adetimin geçmesinden 4 gün sonra idrar tahlili yaptım bir çizgi tam diğeri yarım çıktı.kan tahlili yaptırdım ondada hcg değeri 358 çıktı daha acaba hamilemiyim bana yardımcı olur musunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…