Kzlar yardm edin dengesiz bi sevgilim var =(

queen_45

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2009
48
0
86
31
Manisa
merhba arkadşlar

başlıktada anlaşılacaqı gibi denqesiz bi sevqilm var ne zmn ne yaptıqı belli olmuyor
bi hafta öncesine kadar aramız çok bozuktu bana sürekli mesaj atan yarım saatte bi arayan sevqilm deqşmişti ne arıyordu artq nede msj atıyrdu çok ilqisizdi bana karşı ble olmasına dayanamadm
ve alıp karşıma konuştum neden böle soquksun nedn deqştn die sordum bana deqşmdqni söledi ve daha dkkatli davranacqnı söledi tmm deyp kapattm knuyu
1 kaç qn qçmdi aradan ayrılmak istedqini söledi ve ayrıldık 1 hafta snra tekrar barıştık resmn cocuk oyuncaqına döndü neyse
barıştktan snra gayet düzldi aramız ilk qnlerdqi gibydk ama 2 3 qndür yne aynı ilqisiz sanqi artq bni istemiyr qibi yani en azından bn öle anlıyorm
sizce napmalıym ayrılmalımıym? ayrılmayıda hiç istemiyorm çnkü çok seviorum kafam çok karışık napıcaqımı hç bilmiorm nolur fikir verin bana :gitme:

ben yorum yapamayacagim kusuruma bakma,derdini pek anlamadim,cünkü yazma seklin bi acayip, g yerine q harfini kullaniyorsun,neden ? eksik harflerle yaziyorsun,kusura kalma derdini anlamadim...

ne yapcaksın AYRILCAKSIN tabi.ne o öle.sıkıldım ayrılalım. sıkıntım geçti barışalım.ne saçma ve çocukca

Ne kadar süredir birliktesiniz ? Bence sevgilin yeni birisini bulacağını düşündü ayrıldı,yeni aday olmadı geri döndü ama şimdi döndüğüne pişman..ılgisizlik,ayrılma çanlarının çaldığını gösterir..

Son düzenleme:
ne istediğini bilmeyen biri ile bir ilişki çabasındasın ...
canını daha fazla acıtma .... son ver!

Aynen canım ya türkçe harfler kullan lütfen
Madem dengesiz senin yapabileceğin birşey yok malesef zaten her şeyini kabul ediyorsun ayrılıyor ama tekrar barışıyorsan senin eksin değill ona karşı pozitif davranışın daha fazla

Ona rağmen kıymet bilmiyorsaa bırakacaksın!!

bence bu dönemde sevgilinin bir sıkıntısı var,ya bunu öğrenmeye çalış yada bir dönem ayrı kalın zamana bırakın ilişkinizi,yoksa bu şekilde zaten ilişki yıpranır...

deneme tahtasımısın sen bi ayrıl bi barış nasıl bi ilişki bu böle olmuyo ayrılalım aa yok gel gel barışalım 2 3 gün yan yana ol sonra hoop yine ayrıll.. Güzelim ilişki aşk die bişi yokki sizde.. hee sen seviyorum aşığım diyorsun ama buda tek taraflı olmaz be güzelim nereyee kadar sürücekki ??

ayy bu adamın ne sevdiği belliiiiii ne de sevmediği ya gercekten bir sıkıntısı var yada baska seyler var alıp karsına konus desem zaten değişmediğini söylemiş bazı erkeklerlede aynı frekansa girip konusmak cokk zordur bence zamana bırak nasıl sonuc daha net olur çünkü dogal olacaktır davranısları

bi öle bi böle.bu ilişki çok yürümezz canım.en iisi ayrıl.sonra çok üzüleceğine şimdi üzül:teselli:

çok sağolun ya benim yazma tarzım öyle o yüzden özür dilerim bakalım iyiyiz şimdilik bende bayağı soğudum en iyisi ayrılık alıp karşıma konuşucam hepinize teşekkür ederim kendinize iyi baktın öptüm hepinizi canlarım

ne biçim bir türkçe katliamı bir de öğrenci olacaksınız: bırr
şiddetle kınıyorum ve forumdaki arkadaşlara düzgün türkçe kullanmadıkça cevap vermek için çabalamamanızı öneriyorum.
saygılar

tekrar özür diliyorum dalgınlığıma geldi o şekilde yazmışım hiç farkında değildim gönderdikten sonra farkettim ve iş işten geçmişti

Canım bitti demişsin ama ben yine de yazcam:))Benim başıma da böyle bişey geldi.Bu tavır şımarık kız arayan gelişimini tamamlayamamış erkek tavrıdır..Ölürüm senin için bilmem ne falan demişti bana ben de haksızlık ettiğimi düşünüp özür dilemiştim ve dedi ki:köpek gibi seviorum seni kimden özür diliosun:)üzülmüştüm ama bi taraftan da biliodum köpek gibi seviorum diyene inanmıcaksın.Bunun da ilgisi azaldı yavaş yavaş e insan ilgi azalınca boşluğa düşüo bu kez sen aramaya başlıosun.Ben de aradım açmıo bi türlü.Sinirlendim aradım belli aralıklarla.Sonra boğuyosun dedi ayrıldı:)daha ilk arayışımda yani düşün...sonra barışmak istemeler falan..Saçma yani eğer böyle biriyse allah kolaylık versin...

sonradan kendisi de kabul etti şımarık kız aradığını.Aşık olmadığım için de hiç sorun etmedim...Kendi çapında eğleniodu:)Benim de boş bi anıma denk gelmişti ,denemeye karar vermiştim.Zaten 3 kişiyle ancak görüştüm bu yaşıma kadar.gerçi 24 yaşındayım:)

anladım canım aynen benimkide böyle ayrılmadık devam ediyoruz hala ama bende soğumuş durumdayım artık ne mesaj atıyorum nede arıyorum şimdi o üstüme düşüyor bakalım hayırlısı nereye kadar gitcek ama benim fazla bi ümidim yok bu ilişkiden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…