Kzlar yardm :(((

xderinx

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2008
71
0
86
Adana
arkadaşlar bundan 4 sene önce bi çocuk bana arkadaşlık teklif ediyordu.ozman dersanedeydik.ve ben kabul etmedim.nedense ısınamadım ve kabul etmedim.sonra aynı ünv.yi kazandık.ve ben biriyle çıkmaya başladım.o hala beni seviyordu.ve bu yüzden benden nefret etti içinde hep bi kin oldu.ben kendisini tercih etmedim diye.ve ben çıktığım çocuktan ayrıldıktan sonra da yine peşime düştü.görüşelim diye.bi kere konuşalım diye.bende üzüldüm ve sonunda sadece görüşmeyi kabul ettim.ve GELMEDİ! tabi bu yüzden uzun süre konuşmadım.yaptığı hatayı anladığını söyledi salaklık ettim nolur bu sefer buluşalım dedi valla gelicem söz gibi laflar etti.ben senden arkadaşlığından vazgeçemiorum çok seviyorum dedi.ve ben iyi niyetli olduğum için kabul ettim. bu sefer geldi.ama 1,5 saat sonra arkadaşları aradı kalması gerekmiş ve kalktık.yani kovmaktan beter etti.diyebilirim.bu nedir kızlar ben bişe anlamadım anlayan varsa bi zahmet bişe sölesin moralimi altüst etti tabii ben duramadım mail attım ona herşeyi söledim.intikamını aldın diye. o da aradı ama ben açmadım daha da zaten konuşmamayı düşünüyorum...:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

Sacmaladığının farkındamısın ??? Kaç yaşındasın 8 mi ? Merakla okudumm ne çıkıcak diye beklıyorum...Şaka gibisinn

aman canım boşver sen ona bişeyler hissetmiyosan no problem kaybeden kendi olur

mysticgirl!! seviyeli konuşursan sevinirim burda birbirimizle dalga geçmek için yazmıyoruz.ya doğru konuşucaksın ya da yorum bile yapmıcaksın!senin gibilerden yorum istemiyorum zaten

ya tabiki kaybeden o olucak ama bu hareketi kim yapsa insan bozulur kötü bi durum çünkü...yani bu insanın ne mantıkla yaptığını anlamış değilim bir öyle bir böyle

sen sen ol kimseye acıdıgın için konuşma sonucta acınan sen olursun!!

sen sen ol kimseye acıdıgın için konuşma sonucta acınan sen olursun!!

bencede heleki o senin için bişey ifade etmiyosa..... çocuk senin peşinden koşuyo sonra takmıo, sen mi onu takıcaksınn sonunda istediğini elde etmiş oluyo seni bu duruma düşürerek intikam olayııı

evet acıdımm çünküü 4 ssenedir aynı şeyleri yaptım ona belki bi haklı yanı vardır dinlemek için gittim demek böyle olduğu içime doğmuş bi türlü kabul etmemiişim oyüzden kompleksi çıktı ortaya.şu an daha çok acıyorum ama ona tabi farklı anlamda

kızlar zaten bütün bağımı kestim yani ben böyle şeylere gelicek bi insan deilim.en fazla 2.ci şansı vardı onu da kaybetti zaten...

canım senni yaptığın da çok yanlış
niye başdan istemediğin kişiyi sonra boşda kalınca tekrar istiyorsun kı
ben olsam kararımdan asla donmezdim
o çocuğu zaten sevmiyorsun bellı niye gittin
çok saçma buldum

takma ozaman kardeş boşver sen hatayı baştan ona acımakla yapmışsın? eğer 4 senedir istemiyosan hiç istememelisin çüünki çocuk senin ilşkilerini falan biliyor başta onu istemediğini biliyor. sonradan çıkmaya başlasanız bile emin ol geçinemezdiniz. her zman yeni sayfalar daha iyidir.

intikam soguk yenen bir yemektir...bundan sana hayır gelmezz cocuk senı takınrı yapmıs başka birşey degil...böyle ekip ekip durur seni bir de bakarsın sen peşinden koşmaya başlamıssın....aman dikkattttttttttttt

zaten ben boşta kalsam bilee bana boşta kalır kalmaz ben teklif etti ben istemedim arkadaş dosst olalım dedi ondan gittim zaten benim deilde onun niyeti bozukmuşş

evettt onu planladı şimdi üstüne düşerim sandı ama tam tersi etki yaptı yani tamamen hayatımdan çıkardım neyi var nesi yok sildim gitti

öncelikle başlık açarken biraz daha özenli olalım.
uzatılmış kelimeler yerine sorunla alakalı bir başlık yazalım.
öneri değil site kuralı..

konunuza gelirsek.
bence herkes kendi yoluna gitsin..
daha ilişikiye başlayamadan sorun yaşıyorsunuz..

canım boşver bi dahada sakın konuşma ..zaten sevmiyorsun da ne die uğraşıcaksın salla gitsin:içelim:

bence cocuk resmen 4 senenin intikamını almıs. güzelim asla hayır gelmez bundan sen daha fazla zaman kaybetmeden cek elini ayağını bundan yoksa işler daha cok karısır

aman salla gitsin yaa böyle salak tipleri ne takıyorsun kendi kendine intikam almaya çalışmış ne sanıosa kendini, sen de umursama görsün yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…