evet yaa gerçekten öyle birşey varmı ben çok yeşil çay içiyorum.. güya normal çay içmeyim zararı olur diye...
kızlar benim arkadaşıma hamileliğinde doktoru bütün bitki çaylarını yasaklamıştı...demekki sebebi buymuş. canlarım içmeyi veririz bizde:))
ama bende marulun iyi geldigini duymustum
oda yesil yaprakli bitki
maydanozda gercektende cogu kisiden duydum dusuge neden oluyor diye
ne yapacagimizi sasirdik dogrusu
allah yardimcimiz olsun
bebetom
papatya çayı ve rezene ne işe yarıyormuş? bilgilendirirsen sevinirim bu ay bende başlıyorum tedaviye
bizde yemeyiveririz gerekirse bir ömür uzak dururum yeterki sağlıklı bebklerimiz olsun
kızlar bu arada bikaç gün önce saraçoglu bi programda konuktu hamile kalmak isteyenler kabak çekirdeği ve ay çekirdeğinden uzak dursun dedi....
Yeterkı bebısımız olsun ne gerekıyorsa yaparım hıç bu gune kadar hersey yaptım olmadı ama ısyan etmek gıbı olmasın da hayırlısı olsun.:umursamaz:
haklısın canım şimiye kadr yedik lşiştik birazda yemeyelim en azından zayıflarım inşallh bizlerde başarzaz allhın izniylekaydirigubbakcemile5
kızlar yeşil çay vücuttaki toksinleri attığı için ilk 3 ayda bebek vücutta yabancı madde zannedilip yeşil çay tarafından atılıyormuş
folik asit takviyelerine zaten tedaviden önce başlıyoruz
marul da hani şu uzun olan sert yapraklı marul kalsiyum içerdiği için faydalıymış
Ama ay cekırdegınde çinko var.Ben anlamadım.Herkes ay çekırdegını tavsıye edıyor.Aceba neden oyle dedı bılen varmı?CADIARZU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?