Kzlar yesl cay...

bebetom

Teyzesinin gülü o
Kayıtlı Üye
19 Mart 2009
1.620
1
116
48
İçel Mersin
Yesıl cay folı asıt eksıklıgı yapıyormus bılen varmı?Yanı folık asıt eksıklıgı olursa bebıssın dusme rıskı yukselıyormus.CADIARZU:enbuyukkk:

evet cnm bende duymuştum hatta yeşil yapraklı olan bütün bitkiler

maydonoz kekik nane vs

ama bende marulun iyi geldigini duymustum
oda yesil yaprakli bitki
maydanozda gercektende cogu kisiden duydum dusuge neden oluyor diye
ne yapacagimizi sasirdik dogrusu
allah yardimcimiz olsun

evet yaa gerçekten öyle birşey varmı ben çok yeşil çay içiyorum.. güya normal çay içmeyim zararı olur diye...

kızlar benim arkadaşıma hamileliğinde doktoru bütün bitki çaylarını yasaklamıştı...demekki sebebi buymuş. canlarım içmeyi veririz bizde:))

evet yaa gerçekten öyle birşey varmı ben çok yeşil çay içiyorum.. güya normal çay içmeyim zararı olur diye...

Aman canım gunde 1 bardaktan bırsey olmaz heralde yoksa yaglarımızı nasıl erıtecegız yesıl cay yaglarımızıda erıtıyor.Ama ben nanelı ıcıyordum neyse sade alırım.Artık maydonozda rahımdekı tum ıltıhapları alıyor.Ama dusuge enden oluyormus.2-3 gun ıctım,cok ıyı geldı.Zaten herseyın azı karar cogu zarar derler kızlarr...:hulya:

ama bende marulun iyi geldigini duymustum
oda yesil yaprakli bitki
maydanozda gercektende cogu kisiden duydum dusuge neden oluyor diye
ne yapacagimizi sasirdik dogrusu
allah yardimcimiz olsun

Canım marul cok faydalıymıs.Sen yemeye devam et cunku yumurta sayısına cogalmada yardımcıymıs.kaydirigubbakcemile2

nane adacayi ve maydonoz vucuttaki odemi attigi icin dusuge neden olabiliyormus
hamileligin ilk 3 ayinda uzak durulmasi tavsiye ediliyo

bebetom
papatya çayı ve rezene ne işe yarıyormuş? bilgilendirirsen sevinirim bu ay bende başlıyorum tedaviye

bizde yemeyiveririz gerekirse bir ömür uzak dururum yeterki sağlıklı bebklerimiz olsun

kızlar bu arada bikaç gün önce saraçoglu bi programda konuktu hamile kalmak isteyenler kabak çekirdeği ve ay çekirdeğinden uzak dursun dedi....

bebetom
papatya çayı ve rezene ne işe yarıyormuş? bilgilendirirsen sevinirim bu ay bende başlıyorum tedaviye

Rezene bagırsak duzenını saglıyor canım ya gaz problemını ve uykuyu dengelıyor.O yuzden bana tavsıye ettıler.Papatya cayı da sakinleştırıyor.Sinirleri duzenlıyor.Çunku tup bebek yaptırınca cok stres oluyor.Asamalar kolay fazla zorlugu yok ılk denemem de ıgneler bana sorun olmuştu fakat ıkıncı denemede esım vurdu hepsını.Daha tecrubelı oluyorsun.Hayırlı olsun canım.:içelimpuyorumnanaktan

bebetomhaklısın insan kendisi vurunca sıkıntılı oluyoda başkası vurdumu pek zor olmuyo benimkileride hep eşim vurdu şimdi ikinci denemem ya dahada tecrübeli oldum ilkinde çok acemiydik

kızlar bu arada bikaç gün önce saraçoglu bi programda konuktu hamile kalmak isteyenler kabak çekirdeği ve ay çekirdeğinden uzak dursun dedi....

Ama ay cekırdegınde çinko var.Ben anlamadım.Herkes ay çekırdegını tavsıye edıyor.Aceba neden oyle dedı bılen varmı?CADIARZU

Yeterkı bebısımız olsun ne gerekıyorsa yaparım hıç bu gune kadar hersey yaptım olmadı ama ısyan etmek gıbı olmasın da hayırlısı olsun.:umursamaz:

haklısın canım şimiye kadr yedik lşiştik birazda yemeyelim en azından zayıflarım inşallh bizlerde başarzaz allhın izniylekaydirigubbakcemile5

haklısın canım şimiye kadr yedik lşiştik birazda yemeyelim en azından zayıflarım inşallh bizlerde başarzaz allhın izniylekaydirigubbakcemile5

kızlar yeşil çay vücuttaki toksinleri attığı için ilk 3 ayda bebek vücutta yabancı madde zannedilip yeşil çay tarafından atılıyormuş
folik asit takviyelerine zaten tedaviden önce başlıyoruz
marul da hani şu uzun olan sert yapraklı marul kalsiyum içerdiği için faydalıymış

akannehir :1ninca:ilk defa duydum

Ama ay cekırdegınde çinko var.Ben anlamadım.Herkes ay çekırdegını tavsıye edıyor.Aceba neden oyle dedı bılen varmı?CADIARZU

canım çinko var dogru ama zaten çinko en çok sperm üretimi için gerekli... valla tv de dinlediğimde ayrıntısına girmedi sadece hormon dengesizliği yaptığını söyledi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…