Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Başka markayla teyit edip kan ver canım
Pozitif bence
Başka marka yaptım bu teyit icin buda 3 gün önceki testBaşka markayla teyit edip kan ver canım
Kan ver o zaman canım bu silik çizgiler ilk 10 dk içinde mi çıktıBaşka marka yaptım bu teyit icin buda 3 gün önceki test
Ins canım buda önceki testPozitif bence
EvetKan ver o zaman canım bu silik çizgiler ilk 10 dk içinde mi çıktı
Normalde pozitif gözüküyorlar ama idrar testlerine hiç güvenemediğim için umut vermek istemedim kanda negatif görünce hayal kırıklığı oluyor çünkü. Duratest,nimo,freely,artimed,bebetime bunlar hep yalancı pozitif verdi bende. Bulabiliyorsan awox,predictor ya da laboquick al. Ya da direkt kan ver için rahat etsin bunlarla uğraşmaIns canım buda önceki test
Evet
Predictor bu testNormalde pozitif gözüküyorlar ama idrar testlerine hiç güvenemediğim için umut vermek istemedim kanda negatif görünce hayal kırıklığı oluyor çünkü. Duratest,nimo,freely,artimed,bebetime bunlar hep yalancı pozitif verdi bende. Bulabiliyorsan awox,predictor ya da laboquick al. Ya da direkt kan ver için rahat etsin bunlarla uğraşma
Prodoctor sandım ben ikisi farklıPredictor bu test
Kan verdiniz miIns canım buda önceki test
Evet
Yok cnm daha vermedimKan verdiniz mi
Yok canım vermedim daha kanYok cnm daha vermedim