l-carnitine nedirr? bnmde tam 5 en fazla 8 kilo vermem lazım( ama veremiyorum biraz açarmısın
vücudumuzda bulunan bi madde spor egzersiz sırasında yağları yakmaya yarayan ama vucudumda ne kadar azsa o kadar zor kilo veriyoruz besinlerde var ama yetersiz ben sıvısını aldım cuma gunu ilk defa kullandım aşırı terledim resmen sadece iç çamasırı yerlerim kuru kaldı bide hiç yorulmadım inşallah veriirm bende iki aya vermem lazım en az 10 kilo
of cnm ya bnmde vermem lazım65 kiloyum boyumda 172 bide balıketim kemikler iri olunca öf yani.. inşallah faydasını görrs nbende araştırıcm
bacaklarım çok güzel kalçalalrımda normal sadece göbek kısmım var ve hiç hoşma gitmio
bacaklarım çok güzel kalçalalrımda normal sadece göbek kısmım var ve hiç hoşma gitmio
evet, l-carnitin bi marka veya ilac degildir. vitamin ismidir.
Size bu bir ilaçtır bu konuyu paylaşmayın dendi mi? Piyasada l-carnitine ile ilgili birçok marka var. Sadece hatırlatma amaçlı olarak küçük uyarı yazısı eklenmiş durumda. Yani ortada kimsenin kendini savunmasını gerektiren bir durum yok.
Forum için de Zayıflatma(yada kilo aldırma) İlaçları hakkında,
konu açılımı,mesaj yazılımı,paylaşım yapılması,soru,cevap ve görüşler,isim yada marka vererek yönlendirme yapmak,ürün alışı,satışı yada temini YASAKTIR!
Bu durum özel mesajlardan da geçerlidir..
Lütfen sadece deneyimlerinizi paylaşınız ve yukarı da belirttiğim şeklide,
hap,kapsül,damla,şurup, gibi firmaların satışa sunmuş olduğu ürünler hakkında bilgi alış verişi yapmayınız..
yanlış anlamış olayım ben
Ben de 2 farklı markanın ürününü denemiştim bir ara. Spora başlamadan yarım saat önce alınıyor.
Evet biraz daha efor arttırıyor, daha az yoruluyorsun ama zayıflama anlamında bir katkısı olmadı.
Gerçi bünyeden bünyeye değişebilir etkisi.
Sıvı şeklinde olanı bilmiyorum ilk kez duydum. Benim kullandığım ikisi de ağızda eritmeli idi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?