Bölgesel İncelme l Dogum sonrası kalan göbek..

Bölgesel İncelme; Yöntemler ve Ürünler
peki söyle birsey var ben bunu nerden ögrenicwm doktora giidp mi kontrol ettirip ameliyat olup olmadigima baktirmma lazim

Kas ayrilmasini mi?
Sorun buysa gözle görülüyor zaten yani
Tabi fazla kilolarda pek belli olmaz ama ideal kilondaysan kaslarin görülüyor

tabikinde cok memnun olurum hem burdaki arakadaslarda bilgi edinmis olurlar

Kas ayrilmasini mi?
Sorun buysa gözle görülüyor zaten yani
Tabi fazla kilolarda pek belli olmaz ama ideal kilondaysan kaslarin görülüyor
evet kas ayrilmasini yok göbegim var yani söyle 2 sylik hamile olan birini göbegu kadar belirgin ama kötü durmuyor öyle

İnşallah olmaz.
Tayt nerde satiliyor sitesinde göremedim. Daha doğrusu internette bile bulamadım
merhaba haddime değil elbette ama görünce yazamadan gecemedim bir karaciğer hastası asla bitkisel doktora danışılmadan zayıflama çayı adı altında satılan zımbırtılardan içmemesi lazım çok tehlikeli sulardasınız Allah korusun karaçiğer iflası yaşabilirsiniz. hastanede çalışıyorum ve servisler bu sağlıksız çayları içip karaciğer iflası yaşayanlarla kaynıyor ki siz zaten bir karaciğer hastasısınız çok çok tehlikeli lütfen kendinize bnu yapmayın

sanırım beceremedim yanlış kişiyi alıntıladım karaciğer rahatsızlığım var diyip bitki çayı kullandığını söyleyen bayan için yazmıştım

Bana bilgi verebilir misiniz acaba bende 55 kiloydum 69 la falan doğuma gittim çok aşırı ve kalın catlaklarim var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…