La casa de papel

Ben berline sigukkanliligina aşık oldummmm adam nasil soguk nasil cool. Muthis bir dizi. Ama yeni sezon da ne olacak ne olabilir.
Berlin adamim yaa profosor onu bosuna secmedi akil arkadasiydi onun ve ona danisirdi hep insallah ölmemistir ve yeni sezonda da vardir cook amiin cook

Cok gec gordum canim kusura bakma nolur

3. sezonu çekmeseler olurmuş, ilk 2 sezondaki heyecan ve merakı yaşatamadı..
Ayrıca Nairobi'nin ölmesine dayanamam, profesörden sonra en beğendiğim karakterdi.

Baslıyımmı tavsiye edermisin

Kizlar selam dizinin ilk iki sezonunu bitirdik Ama 3. Sezona başlamak için biraz zaman geçmesini bekleyecegiz
Benim kafama takılan, Moskova'nın ölürken Tokyo'yla konuşmaları.. bu durumda Tokyo, Denver'in annesi olmuyor mu? Bununla ilgili hiç yorum görmedim internette

moskova ölürken halüsinasyon gördü o yüzden öyle söyledi ölmeden önce karşısında eski eşinin hayalini gördü. tokyo denver in annesi değil olamazda zaten aşağı yukarı aynı yaştadırlar

Ya Tokyo 35+ gibi görünüyor Denver ise ergen daha 20 belki Ben öyle gördüm Ama 3 ve 4.sezonu izlemedim eğer halüsinasyon ise iyi bari diğer türlü türk filmine bağlamışlar diye kızmıştım

Ya Tokyo 35+ gibi görünüyor Denver ise ergen daha 20 belki Ben öyle gördüm Ama 3 ve 4.sezonu izlemedim eğer halüsinasyon ise iyi bari diğer türlü türk filmine bağlamışlar diye kızmıştım
öyle bir şey olsa zaten dizinin başından beri biliyor olurduk. adam günlerdir fark etmedi de bir anda tanımadı ya çocuğunun annesini saçma olurdu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…