Saç Rengi ve Saç Boyama La Riche Directions

Nzlgl

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2010
490
0
116
Ankara
Saçımı turkuaza boyamak istiyorum ve sadece bu markada istediğim rengi bulabildim. Sizce nerden satın alabilirim?

Keske bilsem, ben de istiyorum...
Boyalarin mix tonlarindan mavi ile yesili karistirarak elde edemez miyiz acaba?
Sen tamamini mi boyayacaksin?
Bak bir de bu var. Bu arkadas belli ki saclarinin uclarini platine kadar acmis ve dogal saclarina degecek sekilde mavi boya uygulamis. Cok hos görünüyor.
Istedigin renk resimdeki yesilimsi yerler gibi mi?

Türkiye'de bulacağınızı sanmıyorum,
Türkiye'de bu tür renkleri içinde barındıran sadece birkaç marka var,onlarda da çeşit az
İçinde farklı renk barındıran çok sayıda boya markası var ama dediğim gibi Türkiye'de mevcut değil
Bu marka da onlardan biri sanırım
Ebay'de bir aratın yurt dışından internet aracılığıyla satın alabilirsiniz bulursanız

ben daha çok bu tarz arıyorum.
Ebay den türkiyeye istesem fiyat artar mı sizce? bi de güvenebilr miyim ki:?

Ebay'de fiyatlar Türkiye'ye oranla daha uygun
Kargo ücreti ödememeniz için farklı gönderim seçenekleri de var
Bildiğim kadarıyla kargo ödemesiz olan seçeneklerde ürün geç geliyor,onun dışında bir eksisi yok
http://www.kadinlarkulubu.com/sac-r...i-renkler-deneyenlerdenemek-isteyenler-8.html
Bu konuya da bir göz atın,Türkiye'de satılan bu tarz renkleri bulunan markaları paylaştım ve renklerin nasıl elde edilebileceğini anlattım
İstediğiniz bu renk,açıcı kullanılmamış açık-orta sarı saç rengi üzerine yoğun mavi uygulayınca elde edilebilir
Sarı zemin üzerine boyanan mavi,mavimsi bir yeşil oluyor tecrubeyle sabit
Linkini eklediğim konuya sarı saçlarım üzerine boyadığım mavi rengin ne renk tuttuğunu da ekledim

Ben buraya baktım ama o kadar çok şey var ki okuyamadım hepsini
Bu rengi elde etmeye uğraşmak istemiyorum açıkçası...
Benim saçımın bi tutamında mavi var zaten ama yeşile döndü aktı tabi hemen.(yani açmama gerek olduğunu düşünmüyorum, çünkü saçımın hepsini boyicam, sarı olsun istemiyorum! )
Tam olarak bu resimlerdeki tonu istiyorum, yani turkuaz sanırım
Ebay e de pek güvenemiyorum.
Ama eğer mecbursam bişeyleri karıştırmaya, tavsiye de bulunabilir misin?

ya bu nasıl bi markadır,ne harika renklerdir kardeşim...özellikle plum denen mor renge bayıldım.işte çekiniyorum biliyormusun,marjinal olmaya çalışmış gibi görüyor millet. oysa ben sadece çizgi filmlerdeki sevdiğim kahramanlara benzemek istiyorum bu tarz renklerle:)

Bu rengi uygulayacağın zemin rengin ne rek?
Eğer koyuysa açıcısız tutmaz bir tutamına boyadığın maviyi açıcı kullanmadan mı elde ettin?
Açık zeminlerde az da olsa renk veriyor ama koyu zemin üzerine renk vermesi çok zor
Yoğun maviyle çok az yoğun yeşili karıştırarak elde edilebilir gibi geldi bana
Ben alışverişlerimi çoğunlukla internet üzerinden yaparım bir sorun yaşamadım

Bu arada bu markayı araştırdım gözlerime inanamadım,tek kelimeyle harika
Keşke Türkiye'de de olsa

Ben açık kumralım saçlarımın uçları sarıya dönük hatta. Ben açmadan maviye boyadım ve tuttu gayet iyi bi şekilde. Mor a da boyadım o da tutuyor. Ebayden almamı önerir misiniz? Peki mesela ebayden sizin alıp bana gönderme şansınız olabilir mi ? Ya da neler yapmam gerektiğini (satın alırken) bana söylerseniz ben de satın alabilirim ebayden. Benim henüz bir ebay hesabım bile yok.

teşekkürler,ben ona baktım ama bazı yerlerde mat mavi yazıyo,emin misiniz bu renk olacağına? bi de bişey sorucam,heryerde bulabilir miyim?

kızlar bu marjinal saç boyalarını internet dışında nerelerde bulabiliriz?ben ankarada yaşıyorum,nerede vardır burda fikri olan varmı

internette hesionka diye bir blog yazarı var google'a hesionka yaz blog sayfası çıkar.kozmoz diye bir marka kullanıyor ve bu markanın satışı için bi web sitesi açıldı onun işbirliğinde oraya bak harika renkler vardı o kozmoz boyalarında

o kadar harika renkler var ki,ben sadece saç uçlarıma uygulayacağım. saç uçlarım açık kahverengi gibi bir renk,sence üstüne tutar mı? mesela purple haze diye mor tonlu bi renk var o tutar mı acaba?? bi de harika rujları var bu markanın bi göz atın derim,ama işte para olacak para,yokki

Konuyu yeniden hortlatayım. Artık bu marka TR'de satılıyor. Belli yerlerde bayiileri olduğu gibi internet üzerinden de satışı var. Ben hem Manic Panic hem de bu markanın gümüş rengini kullandım. Manic Panic'in Amplified serisinin gümüşünün hem uygulaması kolay hem de yıkarken hiç bir yer kirlenmiyor ama kalıcılığı çok değil maalesef ve renk olarak istediğim gümüşü elde edemedim. Directions'ın gümüşü yıkama esnasında banyoyu çok kirletti. Her yer boyandı ancak hem istediğim rengi elde ettim hem de daha kalıcıydı. Gümüşte dikkat edilmesi gereken bir nokta var. Platine kadar açılan saçların White Toner ile tamamen beyaza yakın yapılması gerekiyor yoksa sarılıklar sigara içen beyaz bıyıklı birinin sararmış bıyıkları gibi bir görüntü alıyor Bunun dışında hepsi yarı kalıcı boyalar olduğundan hiç biri aylarca saçınızda durmuyor maalesef. Şimdi Manic Panic'in Directions'ı görmeden önce aldığım 2 farklı mavisi var onları deneyeceğim bakalım... Bir de internetten sipariş verecekleri uyarayım: Firmadan 257 TL lik alışveriş yaptım. Kredi kartı ile öderken yalnızca ürünlerin parası vardı kargo ücreti ile ilgili herhangi bir bilgi yoktu. Ancak ürünler kapıya gelince 8.60 TL'lik kargo ücreti ödedim. Belli bir miktarın üzerine kargo bedava vs kampanyaları olmalı... Ya da kargo ücretini sipariş verirken tahsil etmeliler. Kargocuya 20 TL verince yanımda 10 TL var dedi. Evin her yerinde para aradım. Umarım en kısa zamanda da bu saçmalığı çözerler... Manic Panic Sürat Kargo ile çalışmayı bırakmadığı sürece şimdilik oradan alışveriş yapmayı düşünmüyorum zaten...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…