• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Objektif bir bakış açısı istiyorum

Yani aynı koltuk örtüsü, halı falan diyenlere şaşırdım açıkçası. Evet belki bir moda oluyor ama herşeyin aynısını almak baya baya taklit etmek oluyor. Tesadüf değil. Burda bence insanı rahatsız edecek şey bunu böyle alttan alttan yapanlar olur beğenisini samimi şekilde göstermez ama tam kıskançlık mı diyeyim sinsi bir imrenme mı diyeyim öyle bir şey olur. Yoksa ben de yakın arkadaşımın beğendiğim kazağından, takisindan almıştım ama gayet de bayıldığımı belli ede ede almıştım o da aynı şekilde. Zaten bu samimiyeti hissedince insan gıcık olmuyor. Hele ki ev eşyası yani beyaz eşya gibi şeyler genelde tecrübeye göre alındığı için kullananlara sorulur gerekirse aynısı da alınır tabi. Böylesi taklit falan olmaz bence. Öyle örnek verenler olmuş da o yüzden yazdım bunu. Neyse yani siz rahatsız olduysanız mesafe koyun konu sahibi. Sonuçta arkadaşınızın içini bilemeyiz burdan. Kendi hislerinize göre karar verin.
Yukarıdaki arkadaşlar buraya ego tatmini yapmak için gelmişler veya kendileri de bu yolda olduğu için rahatsız olmuşlardır çoğu bazı kritik yerleri okumadan sallamış ,bu taklit haline gelmeye başladı bekarken beni taklit etmeyen her şeyini anlatan kız evlenince taklite başladı saklamaya başladı bazı şeyleri sorun burda başlıyor işte de neyse herkes herkesi popüler kültür kölesi sanıyor belli ki.

Arkadaşlığınız dostluğa evrilse bu şekilde rahatsız olmazdınız, demek ki fazla iç içe vakit geçirmişsiniz mesafe koymanızı tavsiye ederim

Back