Sivilceli Ciltler La Roche Kullananlarrr

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

canan777

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2012
44
4
38
Antalya
Merhabalar :) La roche posay effaclar duo ve effaclar k ürünleri kullanan var m?. Almayı düşünüyorum ama ikisi arasındaki fark nedir? Ve de siyah noktalara iyi geliyor mu? Hangisini almalıyım ve hafif çok küçük çukurluklar var onlara da iyi gelir mi

Merhaba :) ben effaclar k kullaniyorum. Cilt doktoru siyah noktalar icin onermisti. Bir yikama jeli ve bir krem. Ben cok bir etki göremedim sanirim ama iyi temizloyordur muhakkak. Ciltteki cukur vb. seylere etki edeceğini sanmiyorum bu arada.
Bol sans :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

aktif sivilcen varsa ben duo(+) kullanıyorum

iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Canım ben duo ve güneş kremini kullanıyorum 1 haftadır.yani sivilceler içn daha net bşy yok çünkü alerjim var devamlı çıkıyorama cildm tertemz siyah nokta moktada kalmadı.yumuşaklıkta var.

Duo ve duo(+) farklı kızlar eczaneye gidip hangisi size uygunsa onu alın duo(+) yeni çıkmış bana bunu verdiler çok başarılı

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

siyah noktaların az da olsa geçti mi peki ? İçinde salsilik asit varmıs o yüzden çukurları belki geçirebilir diye ümitlenmiştim gerçi çukur bile deil minicik bisi siyah noktaları sıktıgım için olusan delik desem daha dogru olur :)

sivilcem yok sadece siyah noktalarım var birçok ürün denedim ama sanki daha da çoğaldı. Ve sıktıgım için hafif iz de kalıyor. Sanırım effaclar k siyah noktalar için

K serisi siyah noktalar için evet benim şuan kullandığım duo + da çok başarılı yoğurt gibi oldu cildim resmen

Acikcasi o siyah noktalarda gozle gorulur bi degisiklik olmadi bence. Cukurlar konusunda hicbir fikrim yok.

K serisi siyah noktalar için evet benim şuan kullandığım duo + da çok başarılı yoğurt gibi oldu cildim resmen

Canım senin kaç gün sonra böyle güzel oldu cildin. Ben bi haftadır kullanıyorum duo+ yı biraz toparlanma var tabi çok erken bu

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kızlar ben 3 yıldır kullanıyorum çok memnunum özel Günler yaklaştıkça sivilceler tabi çıkıyor ayrıca siyah Nokta cikmasini da engellemiyor o yediklerimizle doğrudan orantılı onun dışında tonik kullanıyorum o gözenekleri sikilastiriyor birlikte kullanın bence daha faydalı oluyor :))

ben 2 aydır kullanıyorum effeclar duo ve hiçbir faydasını görmedim doktorum soyar felan demişti ne kuruttu ne izlerime iyi geldi

forumlardaki yorumlara bakarak bende effeclar duo aldım ama kesinlikle hiçbir işe yaramıyor boşa para vermeyin benim cildimde aman aman sivilce bile yok tek tük onları bile geçirmiyor hele tüm yüze sürünce daha fazla svilce yapıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…