Gelinlik Modelleri La sposa 2011 gelinlik modelleri

güzel ve sade modeller..ama en çok 5.,24.,46. ve 86.modelleri beğendim..okypete bu sitenin en zevkli bayanlarından biri olan ben,diğeri olan sana teşekkür ediyorum kaydirigubbakcemile5 ya acaba yaşlansam da hala gelinliklere bakıcam mı diye düşündüm şimdi..çok seviyorum ben de senin gibi gelinlik bakmayı..bir de kararsızım..beğendiğim çoook model var..bu tarz sade modelleri de seviyorum gösterişli olanları da sıradışı olanları da..(tabi ki asil ve şık olmak kaydıyla) iyi de evlensem napıcam ki ben yaa..senin giymeyi düşündüğün modeli merak ettim doğrusu..bu arada lady modaevinin sitesine baktın mı hiç?ben çok beğendim bi de senin fikrini alsam..
palmira(aaahhh bu aralar krem ve dore renkli gelinliklere taktım.tacı da çok farklı bunun.favorim bu model.),diana ve riva modelleri hoşuma gitti bi de..ayrıca abed mahfouz, sofia tolli,esin arıcan,aire ve monique lhuillier'in modellerine de bayılıyorum..onların içinde de favorilerim var..damadımı bulsam birini alıcam yaaa..sevgiler..

okypeteciğim bu gelinlikler güzel ama şu benim bahsettiğim gelinlikler hakkında fikir belirtmeni istemiştim ya..boşver..monarosanın gelinliğini beğenebildiğine göre,zevklerimiz hiiiç uyuşmuyormuş.fikrine gerek kalmadı..yine de sağol..

olsun ben yinede zevimi söyleyeyim.
sade ,helenistik,yunan tarzı kabarık olmayan gelinlikleri beğeniyorum... ha, tabii ki kıstas olarak,vücudum boyumu da göz önüne alıyorum..

çok mükemmeler gercekten.tekrar tekrar baktım ama
ben giyermiyim ben de böyle durur mu bilemiyorum..
ama mankene çok yakısmıs gercekten..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…