Labaratuvari çok iyi olan bir tup bebek merkezi tavsiye eder misiniz?

Cnm bahceci hangisi NJ tavsiye ediyorsun ben bahceci fulya diyom sence..Memorial mi fulya mi
tabiki bahçeci fulya en iyisi.Ama çok zor durumdaki hastalarda şişli memorialında başarılı olduğunu duydum hemde fiyatları daha uygunmuş.

B
NASIL karar verdin cnm
bizim tanidik doktor vardi onlar asilama tedavisi sirasinda bazi talihsiz seyler yasamis..banada sakin kücük yerde ugrasma cem beye git dedi .,sonradında kendim de arastırdim baya iyi bir doktormus..tabi istsnbulda memorıal ve onun teknolojisine yakin bir kac hastahane var..genelde aynı teknikleri kullaniyorlar..sonucta zır pırt doktor degistırmekte iyi degil bence cok olumsuz bisey yoksa tabi.,ben cem beyin tavrından ve calisanların tavrindan memnun kaldim..baska yerde daha ıyısı yok anliyacağin o yuzden aynı doktorda karar kildim..artık bir yerden sonra Allahın ol demesi gerekiyor..rabbim hepimize yardim etsin zor bir sureç!!

Size bir sey sormak istiyorum..atasehir memorial ve sisli memorial arasinda fark varmidir??ikiside ayni kurum biri avrupa yakasinda biri asya yakasinda..labaratuvar teknolojileri onemli benim icin..birkac gundur benimde kafamda sisli memorialmi diye sorular olusmaya basladi..eger bu konuda bilginiz varsa paylasirsaniz sevinirim..cok zor kararlar bunlar..cok stres olmaya basladim..
Fark var mı inanin bilmiyorum.

Bahçeci fulyada tedavi oldum. Labaratuvar embriyolog ve tedaviyi uygulayan doktor çok önemli. Memorialden de çok memnun kalan var ama ben bahçeci fulyaya gittiğim için orayı biliyorum. Kesinlikle oneririm

Manisa da
Özel grand medical hastanesi
Nahit ata bey..

Her turlu ekip olarak süperler..
ilk denememizde tuttu.. reservelerimizde cok ,cok sukur.
Tavsiye uzerine gittik ve iyikide gitmisiz
cok mutluyumki oyle bi yere denk geldik
arastirin hic olumsuz birsey okumadim ve gormedim

Back
X