Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tabiki bahçeci fulya en iyisi.Ama çok zor durumdaki hastalarda şişli memorialında başarılı olduğunu duydum hemde fiyatları daha uygunmuş.Cnm bahceci hangisi NJ tavsiye ediyorsun ben bahceci fulya diyom sence..Memorial mi fulya mi
arkadaşımda hem erkek hem kadın faktörüyle tüp yapıyordu.bahçecide olmadı şişli memorialda tuttu.Memorial hakkında da çok iyi diyorlar sence memorial iyi mi
canım ben atasehır memorıalde deneyecegım sanırım..Cnm kolaylıkla kiralik evler bulabiliriz bence sisli olduğu için
NASIL karar verdin cnmcanım ben atasehır memorıalde deneyecegım sanırım..
bizim tanidik doktor vardi onlar asilama tedavisi sirasinda bazi talihsiz seyler yasamis..banada sakin kücük yerde ugrasma cem beye git dedi .,sonradında kendim de arastırdim baya iyi bir doktormus..tabi istsnbulda memorıal ve onun teknolojisine yakin bir kac hastahane var..genelde aynı teknikleri kullaniyorlar..sonucta zır pırt doktor degistırmekte iyi degil bence cok olumsuz bisey yoksa tabi.,ben cem beyin tavrından ve calisanların tavrindan memnun kaldim..baska yerde daha ıyısı yok anliyacağin o yuzden aynı doktorda karar kildim..artık bir yerden sonra Allahın ol demesi gerekiyor..rabbim hepimize yardim etsin zor bir sureç!!NASIL karar verdin cnm
Fark var mı inanin bilmiyorum.Size bir sey sormak istiyorum..atasehir memorial ve sisli memorial arasinda fark varmidir??ikiside ayni kurum biri avrupa yakasinda biri asya yakasinda..labaratuvar teknolojileri onemli benim icin..birkac gundur benimde kafamda sisli memorialmi diye sorular olusmaya basladi..eger bu konuda bilginiz varsa paylasirsaniz sevinirim..cok zor kararlar bunlar..cok stres olmaya basladim..
Slm kizlar sizce bana tavsiye edeceğiniz tup bebek merkezi söyler misiniz