Labia minora sarkmasi

abccey

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2025
3
0
1
25
Merhaba arkadaşlar benim yaklaşık 2yildir bariz bir şekilde fark ettiğin iç dudak sarkması sorunum var eskiden yoktu hatta 5 ay önce 10 kilo verdim sanki daha da belli oldular şöyle ki vajinaya yakın yerlerde durum normal ama klitoris den aşağı doku özellikle sağ kısım aşırı sarkık ayaktayken bile belli oluyor iç camasira sürtüyor ve sık sık tahriş yanma sorunu yaşıyorum afedersiniz ama kivrimlarin arasında akıntı birikmesi daha yaşıyorum çok üzücü bir durum acaba diyorum benim gibi bu durumda olan hemcinslerim var mı yoksa benim durumum çok ileri seviye mi ameliyat mi gerekir annem genetik o takılma diyor ama ayakta bile belli olması kafamı kurcalıyor

Ben de aynen tarif ettiğiniz problemleri yaşadığım için operasyon geçirdim. Ancak iyi bir doktor görüşüyle karar verilmeli operasyona, benim gittiğim tüm doktorlar ihtiyacım olduğunu söylemişti yani hem benim aklıma takılıyordu hem de onlar gerektiğini söyleyince kesin karar verdik. Kilo verince dış dudaklar küçüldüğü için iç dudaklar daha görünür hale geliyor aynısını ben de yaşamıştım. Çok ileri seviye bir ameliyat gerektiren bir durum değil bu merak etmeyin bazı doktorlar lokal anestezi altında klinikte bile yapıyor. Bazıları da genel anestezi veya spinal anesteziyle yapıyorr ortak karar veriyorsunuz. Size önerim çok kafaya takıyorsanız bir doktora başvurmanız hatta annenizi ikna etmeniz gerekiyorsa onu da götürün sizinle

Görünüşün estetik olmaması önemli değil benim için ama insan iç çamaşırı nda rahat edemez mi edemiyorum bol alsam beli düşüyor dar kalıp alsam dışarı sarkan kısım kızarıyor acıyor tahriş oluyor şişmesi cabasi ne yapacağımı şaşırmış durumdayım okul bitince belki ameliyat düşünürüm ama şu an için biraz da olsa rahatlatıcı önerisi olan hanımlar varsa cevaplarını merakla bekliyorum

Sanırım evli değilsin evli olunca görüntüye de takılıyor insan. Sağlık ve konfor açısından sıkıntı verince ameliyat gerektiğini anlıyorsun
Doktorlar görünce de zaten olup olmaman gerektiğini söylüyorlar
Bana bütün doktorlar olmam gerektiğini söylerlerdi bende sıkıntılar yaşadım zaten bu konuda. Olduktan sonra resmen rahatlıyor insan. Bu arada sarkan yerlerde sürtündükçe de zamanla kararma oluyor
Yani başka öneri ne diyebilirim bilemedim iç çamaşırı da giymesen olmaz o bölgenin hava alması lazım enfeksiyon olmamak için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…