evet wedgw yöntemi yapıyor. ve çok memnunum yaklaşık 2 ay önce aylin hn oldum ben
Bu arada bi mahsuru yoksa ameliyatını nerede, kime ve kaç paraya yaptırdığını da paylaşırmısın.Teşekkürler...
cnm ben henüz sonucu tam olarak bilemiyorum, görüntü olarak ne zaman düzelir bilmiyorum, doktorum bi kaç haftaya düzelecek dedi bekleyip sonucu haber veririm..Onun haricinde İzmirden gelip aynı gün dönmen bence zor olur ya..Ben sabah 8 de gittim akşam 4 de çıktım o kadar yolu nasıl gidersin aynı gün bilmiyorum..Ayrıca benim ağrısız oldu şiş olmadı fazla diye sendede öyle olcak diye bir şart yok..Doktorum bazı hastalarının şişten yürüyemediğini söyledi kişiden kişiye değişir yani..Ama Diyarbakırdan aynı gün ameliyat için gelip giden olduğunuda söyledi..Yani karar vermen zor risk sonuçta..Ben de sitede Aylin Hanımı gördüm.Herkes de çok memnun.Ancak ben İzmir de olduğum için sorun olabileceğini düşünüyorum.Geliş gidiş falan ameliyattan sonra zor olur gibi. Sanırım daha sonrasında kontrole falan da gideceksin.benim geliş gidişim sorun olabilrir.Ama burda da iyi bi doktor bulamadım.Çok kararsızım. Ya burda herhangi bir doktora gidicem ya da Aylin Karanlık. Sen ne önerirsin ameliyatını yeni olmuş birisi olarak?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?