canım sen amelyt oldun mu doktorun kım ??
arkadaşlar merhaba forumda ilk mesajım buraya kısmetmiş.Labioplasti ameliyatı olan çoğu arkadaşımız memnun kalmamış gibi gözüküyor.Bende bir dönem yaptırmayı düşünüyordum linkini ekleyeceğim belgeseli izleyene kadar,o zaman farkettim ki aslında istediğimiz sonuçla ameliyatın verebileceği arasında çok fark var sonuçta sınırlı bir cerrahi müdahale ve kişinin doğal yapısı ne kadar müsade ediyorsa o kadar değişikliğe izin veren bir fizyolojik bölge umarım bu belgesel yaptırmayı isteyenlere fikir verme açısından yardımcı olur.ne yazık ki sadece İngilizce Türkçe altyazısı yok.(umarım forum kurallarına aykırı değildir link paylaşmak tecrübeli arkadaşlar uyarırsa sevinirim)
The Perfect Vagina | Watch Free Documentary Online
Ben de uzun süredir labioplasti ameliyatı için doktor araştırıyorum. Asıl derdim estetik görüntünün yanı sıra sürekli enfeksiyon kapıyorum ve bir türlü kaşıntım yanmam geçmiyor. Birkaç doktordan fiyat aldım. Onları yazıyım. Siz de doktor ismi ve fiyat verebilirseniz çok çok memnun olurum.
Jinekolog Burcu Kardaş Arslan-Muayene ücreti 220 tl. Ben enfeksiyon şikayetiyle gittim verdiği ilaçlar bir işe yaramadı. Gitmişken labioplasti de konuştuk. Klitoris ile ilgili müdahele yapmıyormuş. Labioplasti için 3000 tl dedi.
Jinekolog Ebru Zülfikaroğlu- 2500 tl labioplasti. Klitoris olursa onun için de artı 500-1000 tl aralığı bir rakam alıyormuş.
Jinekolog Yeşim Yerçok- İki ayrı hastanede yapıyormuş. Biri 3000, diğeri 3500.
Estetik Cerrah Eser Aydoğdu- Ataşehir Estetica'da yapıyormuş ameliyatı. ücreti 2500 tl.
Canım ne demek kitorisde çalışmamak ... O zaman hiç labioplasti yapmasın.. Bence ilk doktoru ele derim...
Ebru hanıma ben ameliyat oldum... Tek kelimeyle bebek gibi oldum.. Ben memnunum gözü kapalı öneririm bi de kadın çok donanımlı bi sürü uzmanlıkları ve eğitimi var... Eli de çok hafif...
3. Doktorla ilgili birkaç yorum duydum ama çok bilgim yok...
4.doktoru hiç duymadım...
İyice araştır içine sinen doktora yaptır arkadaşım soruların varsa cevaplarım...
Valla Burcu Kardaş benim çok içime sinmedi. Ebru Hanım'ın sekreteriyle görüştüm. Çok ilgilendi. Evim İstanbul'da. Koskaca şehirde doktor bulamadım resmen, Ankara'ya gitmek nasıl olur o biraz soru işareti yaratıyor kafamda. Peki kaç günde normal hayata dönebilirim? Hemen diyorlar ama bu bir operasyon sonuçta. Tabi ki korkularım var.
yazdıklarınızdan çok cesaret buldum gerçekten,yalnız değilmişim ama istanbul veya ankaraya gelmem çok zor napıcam bilmiyorum
sekersude dr ebru hanım peşinmi alıyo ücreti yardımcı oluyomu fiyat konusunda
ben sekreterle görüşmedim direk dr u aradım fiyat filan hiç sormadım 2 hafta sonra randevu aldım, bi an cesaret gelmişti:) şuanda gitsemmi nasıl olacak filan diye caymak üzereyim nolur bana yardım edin kızlar...
ben sekreterle görüşmedim direk dr u aradım fiyat filan hiç sormadım 2 hafta sonra randevu aldım, bi an cesaret gelmişti:) şuanda gitsemmi nasıl olacak filan diye caymak üzereyim nolur bana yardım edin kızlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?