- Konu Sahibi buket143
-
emotion naptın aradınmı? ya merakta bırakma bizi arkadaşımm....
mrb arkadaşlar bende siteye yeni üye oldum istanbuldan yazıyorum malum benimde sıkıntım bu iç dudaklar henüz yeni farkına vardım böle bi operasyonun olduğunun bana da istanbuldan doktor tavsiye verebilcek olanlar varmı acaba?? bide bayan olmasının isterim bide bu operasyonu yaptıran arkadaşlar acaba hiç resimlerinin linke ekleyebilirlermi bi sakıncası varmı çok teşekkür ederim herkese bu konuda bizleri aydınlattığınız için :)
selam emotion seninde istanbuldan yazdığını gördüm acaba hangi doktorda bu ameliyatı olmayı düşünüyorsun öğrenebilirmiyim acaba?? bide benim sıkıntım ayrıca şu: klitorisim biraz çıkık ve kabarık labioplasti ameliyatı ile birlikte yapılırmı bunun için ekstra bi ücret alınırmı ? bu gibi sıkıntılarım var sadece daha önce hiç olmayı düşünmüyordum biraz utangaçlık birazda korku ama şimdi tamamen kararımı vermek üzereyim lütfen bu konuda yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler !!!
slm arkadaşlar bend eilk fırsatta kurtullacağım bu işten çok az kaldı.sizinle paylaşırım bilgilerimi.yalnız benm korkum operasyom sonrasında bu konuda tecrübeli arkadaşlar bana yardımcı olurlarsa sevinirim.örneğin dikiş izi kalıyomu o bölgede bidde dikişler kaç günde kendini atıyo uzun mu sürüyo yoksa 3 4 ggün gibi kısa bi süredemi dikişler atıyo kendini bilgi verirseniz sevinirim sevgiler.
Hacettepe çok iyi bi hastanedir. Bi Uni hastanesi ve ordakilerin hiçbiri devlet hastanelerindeki gibi hasbel kader orda diiller. Hele de hocalar. Orda başka branşlarda çalışan doktor tanıdıklarım da var kaliteyi cok iyi biliyorum. Hatta onlara ameliyat sırasında yakalanma pahasına orda ameliyat oldum:)
selam canım ameliyat olacakmışsın İNŞ istediğin sonuca ulaşaırsın... bende olmak istiyorum bide benim korkum bu durum tekrar edermi yani amliyat oldukta sonra bile doğum yapmasan bile ??? bide canım kaça mal oluyor sana bu operasyon? kızlar bide bunun için belirli bir yaş varmı yaşım 21...
selam canım bende ameliyatı gecen yaz yaptıran biri olarak yazıyorum kendıme güvenim geldi dısardan kesınlıkle dıkıs ızı falan olmuyor yalnız havalar cok sogudugunda ıc bolgede dıkıs attıgı yerlerde hafıften hafıften sızlama duydum cok enteresan....
slm aradan bir sene geçmiş ama inşallah mesajımıokursun ya benimde benzer sorunlarım var ama daha ne sorunum olduğunu bile bilmiyorum bilgilendirsen bu konuda çok yardımcı olurum,
ya arkadaşlar ben açık açık ne sorunumolduğunu bile bilmiyorum kimseyle paylaşamıyorum siz tarif etseniz bu hastalığı acaba benimde mi öle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?