Canım calısıyor musun peki, ne zaman işe başlanır bu ameliyattan sonra, benim izin almam mümkğn değil ve en çok bunu merak ediyorum
3 gün iyi bir süreymiş, gelişmeleri yazarsan çok sevinirim takipteyim :)Evet calisiyorum ama ogretmenim. Okul, seminer vs baslamadan halledeyim artik dedim. Herkes ayni sekilde gecirmiyo sanirim. Cok kotu yorumlar da okudum. Benim daha 24 saat gecmedi ameliyattan ama iyim evdeyim dinleniyorum. Ama normal yuruyebiliyorum sadece direk popomun ustune oturmuyorum yayiliyorum biraz :) ama disari cikmaya falan 3 gune baslayabilirsin demisti doktor.
bunu konu olarak da açtım. gelişme oldukça yazarım ordan :)3 gün iyi bir süreymiş, gelişmeleri yazarsan çok sevinirim takipteyim :)
merhaba ben Dr. Ismini merak ediyorum hangi dr a oldunuzGorustum foto attim normaal dedi diger ilaclara ek olarak bir ilac daha yazdi. Ama hangi ilac klitorisi geri iter? Anlamadim. Benim ameliyat kesikleriyle vs bir sorunum yok ki ilaclik birsey degil. Benim klitoris disarida kaldi cunku cevresi kesildi kucultuldu. Klitorisi de cevresine uyumlastirmasi gerekiyor. Yoksa boyle disarida kaliyor. Hayir goruntuyu falan gecytim umrumda degil o. Canim yaniyor. Çamaşır giyemiyorum yarin birgün evlenince iliskiye girmem mumkün degil.
Canım ilk günler kimseden destek almadan ayağa kalkabildin miMerhaba onceki yorumlari okuyamadim ama ben de 1,5 sene önce opere oldum ve cok memnunum:)
Peki haftasonu tatilinden sonra işe başlanır mk acabaAcikcasi cok basit bi ameliyatti.desteksiz hemen ayaga kalktim zaten.bir kac gun istirahat ettim cok ayakta kalmadim ama kendi isimi yapabiliyordum.3.gun arabayla sinemaya bile gittim. Sanirim 1 hafta sonra ise basladim
Peki haftasonu tatilinden sonra işe başlanır mk
Acikcasi ben hic bi sikinti yasamamistim.bence başlanır. Zaten ben de sali ya da carsamaba ameliyat oldum .pazartesi basladim.ustelik istanbuldan denizliye donus yolculuğu yaptim
Ustteki mesaji yanlis yazdim sanirim:)Peki haftasonu tatilinden sonra işe başlanır mk acaba
Olsun canım yazman yeter :))Ustteki mesaji yanlis yazdim sanirim:)
Kime ve nerede oldunuz acabaAcikcasi cok basit bi ameliyatti.desteksiz hemen ayaga kalktim zaten.bir kac gun istirahat ettim cok ayakta kalmadim ama kendi isimi yapabiliyordum.3.gun arabayla sinemaya bile gittim. Sanirim 1 hafta sonra ise basladim
Istanbulda oldum.aylin karanlık doktorumun adi.ya da aylin kurt sanirim biri kizlik soyadi ama tam emin degilim.ben nette numarasini buldum sekreteri ile gorustum direk ameliyat randevusu aldim.istanbula gittim. Ameliyattan yarim saat once doktorla tanistim:))Kime ve nerede oldunuz acaba
Canım merhaba şuan Hilal Kurul ameliyatından memnun musunHilal kurul
Ne kadar ödediniz acaba?Istanbulda oldum.aylin karanlık doktorumun adi.ya da aylin kurt sanirim biri kizlik soyadi ama tam emin degilim.ben nette numarasini buldum sekreteri ile gorustum direk ameliyat randevusu aldim.istanbula gittim. Ameliyattan yarim saat once doktorla tanistim:))
Öncelikle geçmiş olsun. Hanife Hanım benim de düşündüğüm bir dr şu an sonuçtan memnun nusunuz ? Görüntü nasıl ? İyileşme durumunuz nedir? Cevaplar İçin şimdiden teşekkürlerMerhaba kizlar bende yarin hanife akinogluna muane olmaya gidicem labiaplasti icin ben burdan cok yorum bakmistim o yuzden bende gelismelerden sizleri haberdar edicem fikir olsun herkese diye. Insllah umdugum istedigim gibi olur hersey... amin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?