Arkadaslar merhaba ben yeni uye oldum labioplasti olanlardan yardim istiyorum cok kararsizim.kadin dogum mu,estetik cerrah mi ? Doktor onerileriniz nedir?bazi doktorlarin fiyatlari cok yuksek arastirma yapiyorum yardimci olursaniz sevinirim
Arkadaslar merhaba ben yeni uye oldum labioplasti olanlardan yardim istiyorum cok kararsizim.kadin dogum mu,estetik cerrah mi ? Doktor onerileriniz nedir?bazi doktorlarin fiyatlari cok yuksek arastirma yapiyorum yardimci olursaniz sevinirim
ben de çok merak ettim. neden yazmadı acaba ?? pelin ilbeyi ne ve aylin kurt a gittim.halen kararsızım. arifeye randevu almıştım için ..biraz kararsız kaldım
ben de çok merak ettim. neden yazmadı acaba ?? pelin ilbeyi ne ve aylin kurt a gittim.halen kararsızım. arifeye randevu almıştım için ..biraz kararsız kaldım
Cok yakım bir kız arkadasımla gittim 2 saat sürdü ameliyatım doktorum Özgür Kartal bey kendisine en başından beri güveniyordum ilgisi sabrı olsun her şeyiyle. Dün hic ağrım olmadı bugun hafif var cok minik. Şuan dinleniyorum. Henüz kendim bakmadım ama ameliyat sonrası doktorum fotoğrafı gösterdi cok güzel oldu dedi ve gercekten güzel gözüküyordu..
bayram sonrası son bir kere daha Dr Pelin İlbeyi ne gitcem..konuşacağım tekrar.. sanırım ona olacağım.. o kadar iyi davranıyor ki zaten.. kötü bir şey de duymadım