- Emoji Skoru
- -2
- Puanlar
- 6
- Konu Sahibi Selen Soyder
-
Lazer konusunda yorum yapayım kişinin iyileşme süreci ten yapısına göre değişiyor bende operasyon öncesi lazere gidiyordum 6. Haftadayım hala dikişlerim var Dr um 2 ay lazer yok demişti ben ara vermek zorunda kaldım diğer bölgelerimi yaptırıyorum özel bölgeye ara verdik dikişleriniz erken düşerse iyileşme olursa Dr unuz izin verir diye düşünüyorum dikişli halde yapılamıyor maalesefyakın zamanda labioplasti klitorisin estetiği olucam ama bu ikisini farklı doktorlara aynı günde yaptırmak istiyorum bu olur mu ve ikinci sorumda bu operasyonlardan bir ay sonra lazere gidebilir miyim?
Pardon pazartesi kontrolümYarın da kontrolüm var eğer dikişlerimi alırsa izin de verirse ben gitmeyi düşünüyorum ama dediğim gibi ben 6.haftadayım kimisinin 3. Haftada yada 1 ayda dikişleri düşmüş oluyor bende öyle olmadı maalesef sanırım etim çabuk toparlamıyor
nerde ve ne kadara yaptırdınız dolgu yaptırdınız mi sizdePardon pazartesi kontrolüm
cinsel ilişki konusunda ne dedi izin verildi miPardon pazartesi kontrolüm
devlette yaptırmak istiyorum ama klitorisi de yaparlar mı bilmiyorum dolgu yapmazlar herhalde sanmiyorumfa bide sigortam yok yaparlarmi bilmiyorum 18 yasindayimPardon pazartesi kontrolüm
Bana dolgu yapılmadı fakat devlet hastaneleri bu operasyonlar için ücret almasa da dolgu özele girdiği için devlette ücret talep eder diye düşünüyorum yani Dr um la sohbet ederken öyle söyledi sigorta kapsamına girmiyor dedidevlette yaptırmak istiyorum ama klitorisi de yaparlar mı bilmiyorum dolgu yapmazlar herhalde sanmiyorumfa bide sigortam yok yaparlarmi bilmiyorum 18 yasindayim
Dikişlerim daha düşmediği için denemedikcinsel ilişki konusunda ne dedi izin verildi mi
Kocaeli şehir hastanesinde ücretsiz oldum. Dolgu yapılmadınerde ve ne kadara yaptırdınız dolgu yaptırdınız mi sizde
Doktorlar aynı hastanede değil ise yüksek ücretile olabilirsin. Lazer için de gidemezsin çok hassas olucaksın.yakın zamanda labioplasti klitorisin estetiği olucam ama bu ikisini farklı doktorlara aynı günde yaptırmak istiyorum bu olur mu ve ikinci sorumda bu operasyonlardan bir ay sonra lazere gidebilir miyim?