Labioplasti ameliyatı olanlar LÜTFEN CEVAPPP

hrustalnaya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2011
20
4
36
İstanbul
Merhabalar arkadaşlar. 4gün önce gögüs büyütme ve labioplasti ameliyatını aynı anda oldum. Kendi isteğimle aynı gün hastaneden çıktım. Labioplastiden kaynaklanan ağrım neredeyse olmadı, sadece sızladı. Doktorum bana sadece antibiyotik yazdı ve temizliğine dikkat edeceksin dedi. Bi merhem tarzı bişey yazmadı. Ödemden biraz şişlik oldu tabi ama ağrı konusunda bi sıkıntı yaşamadım çok şükür. Temizliğe çok dikkat ettiğim halde 3.gün iç dudakların içi kızardı ve çok kaşınyo. Dikişlerde bi problem yok hepsi tertemiz. Bu tarz şeyler yaşayanlar varmı? Varsa ne kullandınız? Doktorunuz size merhem yazdı mı? Lütfen cevaplarınızı bekliyorum.

Büyük ihtimal dikişlerden dolayı yarayı kasıyor olabilir? Bnde bu ameliyatı olmak istiyorum ama korkuyorum 24 yaşındayım ilerde hamile kalamazsam hissizlik vs olursa diye doktorunuz bu konu hakkında bilgi verdi ni

Büyük ihtimal dikişlerden dolayı yarayı kasıyor olabilir? Bnde bu ameliyatı olmak istiyorum ama korkuyorum 24 yaşındayım ilerde hamile kalamazsam hissizlik vs olursa diye doktorunuz bu konu hakkında bilgi verdi ni
Güvenilir iyi bi doktora yaptırırsanız sorun yaşayacağınızı sanmyorum. Doğum yaptıktan sonra yaptırmak daha mantıklı tabi ama doğumdan önce de yapılyomuş. Bu ameliyat sonrasında hamile kalamamak gibi bir şey yok.

labioplasti hamilelikle doğumla bir ilgisi yok.operasyon sonrası sadece vajınal bölgedeki sarkmış dudaklardan kurtulmuş olur ve daha mutlu bedeninizle daha barışık olursunuz. dr.aslı alay

Benimde 3 hafta oldu bu ameliyatinilk bes gun bi sıkıntı yoktu.sonrasinda bir hafta boyunca yanma ve batma yasadim.felaket biseydi.suanda gayet normal dikislerim yok sekil almayada basladi.herkesin iyilesmesi farkli oluyor.bana goz merhemi yazmisti iki gun oncesine kadar kullandim cok iyi geliyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…