- 29 Ocak 2021
- 2
- 0
- 1
- 22
- Konu Sahibi Sorupgidicem
-
Bende de aynı sorun var . Evliyim eşime sorsam yaptırma der . Ama bence daha önceden yaptırmalıydım . Estetik açısından önemliYakın zamanda 18 yaşına gireceğim. Vajina dudaklarımda sarkma var. Birçok sayfada yazılanlara baktım bazı kişiler ameliyatın çok kolay olduğunu söyleyip yaptırın gitsin demiş, bazı kişiler hayat konforunu etkilemediği sürece işlem yaptırma gibi şeyler söylemiş. Evlenmeden yaptırma eşinle karar verirsin vesaire diyen de var ama benim bedenimle ilgili bir duruma bir başkasıyla karar vermem gerektiğini düşünmüyorum. Hayat konforumu pek etkilediği söylenemez tek sorunum iç çamaşırı ve bikini giyerken belli bir şekilde duruyor olması. Hijyen vesaire açısından çok sorun teşkil edecek boyutta değil. Bedenimdeki her şeyle barışık biri olduğum için psikolojimi de etkiliyor sayılmaz. Sizce yine de erkenden ameliyatı olmalı mıyım yoksa ileriki yaşlarımda konforumu etkileyip etkilemediğine mi bakmalıyım? Ne önerirsiniz?
Eşim böyle bişeyi dillendirmedi ama senin eşinin bunu sorun etmeyeceğini bilemezsin kiYakın zamanda 18 yaşına gireceğim. Vajina dudaklarımda sarkma var. Birçok sayfada yazılanlara baktım bazı kişiler ameliyatın çok kolay olduğunu söyleyip yaptırın gitsin demiş, bazı kişiler hayat konforunu etkilemediği sürece işlem yaptırma gibi şeyler söylemiş. Evlenmeden yaptırma eşinle karar verirsin vesaire diyen de var ama benim bedenimle ilgili bir duruma bir başkasıyla karar vermem gerektiğini düşünmüyorum. Hayat konforumu pek etkilediği söylenemez tek sorunum iç çamaşırı ve bikini giyerken belli bir şekilde duruyor olması. Hijyen vesaire açısından çok sorun teşkil edecek boyutta değil. Bedenimdeki her şeyle barışık biri olduğum için psikolojimi de etkiliyor sayılmaz. Sizce yine de erkenden ameliyatı olmalı mıyım yoksa ileriki yaşlarımda konforumu etkileyip etkilemediğine mi bakmalıyım? Ne önerirsiniz?
Eğer İstanbulda olduysanız doktorunuzun adını verebilir misiniz?Canım bende olup olmamakta kararsızdım. Görüntü açısından senin dediklerin, hijyenik açısından ve psikolojik açısından rahatsızdım. Henüz evlenmedim ama eşimin ne tepki vereceğini bilmiyordum. Onuda geçtim ben rahatsızım kafama takılıyordu istediğimi rahatça giyemiyordum. Sonra araştırdım biraz en sonunda olmaya kara verdim. Bende çok okudum burda herkes birşey söylüyor. Sen farklısın ben farklı. Ben ameliyat olalı 10 gün geçti ve gayet iyi toparlanıyor çünkü orası toparlanmaya elverişli bir bölge. Sana tavsiyem maddi manevi gücün varsa ol ama doktorunu iyi seç. O kadar çok labioplasti olan hanımlar var ki bu doğal birşey kendini nezaman hazır hissedersen ol derim sanaKendi adıma Şuan çok rahatım görünüş olarak ve psikolojik olarak dahada toparlanıcak iyileşiyor gün geçtikce daha iyi oluyor
Ben goruntuden degilde yururken surtunmelerden bikmistim.Bu kendi kararin ve zor bir akeliyat dusunup karar vermen gerekir.Hele aci esigin dusukse 2 kez dusun derim.Yakın zamanda 18 yaşına gireceğim. Vajina dudaklarımda sarkma var. Birçok sayfada yazılanlara baktım bazı kişiler ameliyatın çok kolay olduğunu söyleyip yaptırın gitsin demiş, bazı kişiler hayat konforunu etkilemediği sürece işlem yaptırma gibi şeyler söylemiş. Evlenmeden yaptırma eşinle karar verirsin vesaire diyen de var ama benim bedenimle ilgili bir duruma bir başkasıyla karar vermem gerektiğini düşünmüyorum. Hayat konforumu pek etkilediği söylenemez tek sorunum iç çamaşırı ve bikini giyerken belli bir şekilde duruyor olması. Hijyen vesaire açısından çok sorun teşkil edecek boyutta değil. Bedenimdeki her şeyle barışık biri olduğum için psikolojimi de etkiliyor sayılmaz. Sizce yine de erkenden ameliyatı olmalı mıyım yoksa ileriki yaşlarımda konforumu etkileyip etkilemediğine mi bakmalıyım? Ne önerirsiniz?
İstanbulda olmadım ankarada oldumEğer İstanbulda olduysanız doktorunuzun adını verebilir misiniz?
İstanbulda olmadım ankarada oldum hangi doktora oldunuz ben de ankaradayım
Yakın zamanda 18 yaşına gireceğim. Vajina dudaklarımda sarkma var. Birçok sayfada yazılanlara baktım bazı kişiler ameliyatın çok kolay olduğunu söyleyip yaptırın gitsin demiş, bazı kişiler hayat konforunu etkilemediği sürece işlem yaptırma gibi şeyler söylemiş. Evlenmeden yaptırma eşinle karar verirsin vesaire diyen de var ama benim bedenimle ilgili bir duruma bir başkasıyla karar vermem gerektiğini düşünmüyorum. Hayat konforumu pek etkilediği söylenemez tek sorunum iç çamaşırı ve bikini giyerken belli bir şekilde duruyor olması. Hijyen vesaire açısından çok sorun teşkil edecek boyutta değil. Bedenimdeki her şeyle barışık biri olduğum için psikolojimi de etkiliyor sayılmaz. Sizce yine de erkenden ameliyatı olmalı mıyım yoksa ileriki yaşlarımda konforumu etkileyip etkilemediğine mi bakmalıyım? Ne önerirsiniz?
cok tesekkur ederim hassas bi konu psikolojik
Sagligimi kotu etkilemeseydi olmazsim sanirim.Ben cok enfeksiyon cektim mantar idrar yolu enfeksiyonu hepsi yanaklardan.Kocana danisma istiyosan ol acisini mutlulugunu da kendin cekiceksin.Ben acikcasi estetik derdine dusmedim ama Esra Hanim estetigi de öne tasidi hic puruz kalmadi.Benim takintim sagligimdi.Kendin karar ver canim yasadiklarini kabul edecegin kendinsin.Yakın zamanda 18 yaşına gireceğim. Vajina dudaklarımda sarkma var. Birçok sayfada yazılanlara baktım bazı kişiler ameliyatın çok kolay olduğunu söyleyip yaptırın gitsin demiş, bazı kişiler hayat konforunu etkilemediği sürece işlem yaptırma gibi şeyler söylemiş. Evlenmeden yaptırma eşinle karar verirsin vesaire diyen de var ama benim bedenimle ilgili bir duruma bir başkasıyla karar vermem gerektiğini düşünmüyorum. Hayat konforumu pek etkilediği söylenemez tek sorunum iç çamaşırı ve bikini giyerken belli bir şekilde duruyor olması. Hijyen vesaire açısından çok sorun teşkil edecek boyutta değil. Bedenimdeki her şeyle barışık biri olduğum için psikolojimi de etkiliyor sayılmaz. Sizce yine de erkenden ameliyatı olmalı mıyım yoksa ileriki yaşlarımda konforumu etkileyip etkilemediğine mi bakmalıyım? Ne önerirsiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?